Βγήκε νέο κομμάτι Spectrelight με Scott Kelly
σα να λείπει ενα σημείο του…είναι κάπως μικρο…αν και πιο mastodon…καλά πάμε
Ναι είναι κάπως μικρό η αλήθεια είναι
Γιατί δεν βάζουν μόνο τον Troy για τέτοια κομμάτια;
Παιδες μικρο το κομματι ναι,αλλα εμενα μου αρεσε πολυ.Δεν ξερω αλλα αυτος ο νεος ηχος των μαστοντον μου αρεσει γενικοτερα.Απιστευτη κιθαριστικη δουλεια.
Θυμιζει κατι απο Blood Mountain η μου φαινετε;
απλα τα πραγματα.ΔΙΣΚΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ απο τωρα:D
Ρε παιδια εχei ακουσει τo ακουσει το album καποιος απο εδω;
:-k
3/3 μέχρι τώρα! Καλά πάμε…
νταξει σκοτωνει το κομματι!!!
πολυ καλο το κομματι
amazon uk CD Description
Produced by Mike Elizondo (Avenged Sevenfold), Mastodon?s 5th full-length album The Hunter marks a return to the raw, fast-paced sound of old, eschewing the psychedelic path of it?s predecessor. [B]Lyrically the album pays tribute to guitarist Brent Hinds?s older brother–a lifelong hunter–who tragically passed away last year.[/B]
με αγορά απο play
με αγορά απο amazon
Συγκινητικό,με το crack the skye είχαμε tribute στην Skye,ενώ τώρα με το hunter στον αδερφό του Brent
By the way στο σίτε γράφει
Stay tuned to this site for a big announcement this Monday morning…
Δεν με ενθουσίασε και τόσο το spectrelight πάντως.
τελικα δν ειμαι κ μονος τα αλλα 2 ειναι φωτια αλλα αυτο δν με πειθει για κατι τρομερο
Καλο, πολυ καλο, γαμαει θα ελεγα… Ανετα πολυ καλυτερο του Curl Of The Burl που δεν μου αρεσε, τωρα σε συγκριση με το Black Tongue δεν ξερω, το εχω ακουσει πιο πολλες φορες το αλλο. Οντως ισως επρεπε να ειναι μεγαλυτερο, αλλα ειναι ξεκαθαρο Mastodon κομματι με κιθαρες και ντραμς να κανουν οργια.
Και γω προτιμω τα 2 πρωτα(περισσοτερο το black tongue) πουναι διαφορετικο στυλ γενικα παρα το spectre…μηπως ειμαι αρρωστος?
Aρρωστακι βασικα…
Curl of the burl και Black tongue σιγουρα ανωτερα…Το συγκεκριμενο λιγο πιο αδιαφορο…Βεβαια κατα την ακροαση του συνολου ολα αυτα μπορει να αλλαξουν.
Ποτε θα ληκαρει γαμω το σπιτι του.
τι, μόνο εγώ το βρήκα καταπληκτικό το spectrelight?
Και εμενα μου αρεσει πολυ… Βγαζουν ενα ενα τα κομματια και η ανυπομονησια μεγαλωνει και αλλο. Τελικα ο δισκος θα ειναι concept ή κατι πιο αφηρημενο? Αν τον εχει ακουσει κανεις με στιχους ας πει.