Mastodon - The Hunter

Από τη Ρωσία με αγάπη.

επιτελους:yahoo::smiley:

θα περιμενω τον ταχυδρομο[-X

καποιος να με ταξιδεψει ρωσια; :roll:

θα δούμε ποστ για όλα τα γούστα εδω μέσα…είμαι σίγουρος…
βοηθάει και αυτό που ακούω

*οζζυ, οζζυ, οζζυ

ερχεται… σε 10 λεπτα θα το ακουω… :slight_smile:
γιαα να δουμε…

Καντε Ενα καλο και αποδω πλιζ.Και τι ειναι αυτα τα ρωσια που λετε δεν τα καταλαβαινω?

πες του να περάσει και από μας. :stuck_out_tongue:

γελάω με τα σβησμένα ποστς

+1 στο γελιο σου.

Οσοι θελουν ας ριξουν ενα πμ.

btw το δικο μου ποστ δεν καταλαβα γιατι σβηστηκε.επειδη ειπα οτι περιμενω να ερθει η παραγγελεια απο το ιντενετ για να τ ακουσω?

Stargasm MΑΛΑΚΕΣ STARGASM.

Όνομα και πράγμα :wink:

το οποίο πρέπει να ηχογραφήθηκε εξω απο την ατμόσφαιρα της γης,.στανταρ…

κουiζακι…:

πως φορές παει το μυαλό σου τον ozzy(!!)ακούγοντας ολο τον δίσκο, και πιο κομμάτι σε σημείο του βγάζει ένα beatles(!!!) filling(ευκολο)??

Μαγκες εγω σας λεω οτι ο δισκος ειναι τιγκα στην ψυχεδελια και στις ΣΤΙΒΑΡΕΣ ριφφαρες.Δε λεω να ξεκολησω απο τα πρωτα 4.Σκεψου τι ακολουθει.

Είμαι στο thickening και όλος ο δίσκος μέχρι στιγμής γαμάει.

Και επισης να σημειωσω οτι εδω εχουμε ΦΩΝΗΤΙΚΑ ε.Και οι κραυγες εδω ειναι,αλλα ακουμε και πανεμορφα φωνητικα σημεια σε αρκετα σημεια.

Σχωρεστε την πολυλογια μου,αλλα ειμαι φανμποης τι να κανουμε.

[B][SIZE=“3”]STAR[/SIZE][COLOR=“Red”]SIZE="3"GASM[/SIZE][/COLOR][/B]

Πάνω που αγωνίζομαι να καταλάβω τι είχαν στο μυαλό τους οι Μastodon στο Τhe Hunter, πετιέται το Creature Lives και ισοπεδώνει τα πάντα. Αυτό το κομμάτι θα μπορούσαν να το γράψουν μόνο οι τεράστιοι Pink Floyd (και οι Voivod σαν γνήσια τέκνα τους). Καλύτερο κομμάτι του δίσκου με το καλημέρα και μέσα στα 10 καλύτερα τραγούδια που έχει γράψει ποτέ αυτή η μπάντα. Και το The Sparrow είναι το δεύτερο καλύτερο. Γενικώς πρέπει να άκουσαν πάρα πολύ Floyd αυτά τα δυόμιση χρόνια και το καταλαβαίνεις αν επικεντρώσεις στις lead μελωδίες της κιθάρας. Αυτά σαν πρώτη εντύπωση, δεν θα ξανακούσω το δίσκο μέχρι να τον πάρω στα χέρια μου.

^ καταφτάνει ποστ του awake σε 5.4.3.2.1…