Ωραία, αφού οδηγήθηκες στο ίδιο συμπέρασμα που είχα οδηγηθεί κι εγώ, τσέκαρε και αυτή τη [B][U]συζήτηση[/U][/B], γιατί περιέχει κάποια από τα καλύτερα ποστς που έγιναν στο ρόκιν.
Με λίγα λόγια, παρόλο που στις πρώτες ακροάσεις με χάλασαν κάποια πράγματα (το ότι δεν είχα αίσθηση concept-συνέχειας ανάμεσα στα κομμάτια, το ότι τα ρεφραίν ήταν υπερβολικά εύληπτα), είναι ό,τι πιο εθιστικο μου έχει συμβεί μετά το τελευταίο kylesa. Θα μπορούσα να πάω Θεσσαλονίκη και πίσω, μόνο με τούτο.
συνέχίζοντας την άναρχη αποδόμηση - γαμάτη τριημοτόνια (νομίζω :p) black-ιά στο ενάμιση περίπου λεπτό του Spectrelight…
Λίστες με τα καλύτερα άλμπουμ του έτους δημοσιεύθηκαν σε περιοδικά, websites, τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές, δημοφιλή blogs κλπ.:
Classic Rock
- Mastodon - The Hunter
Decibel
3. Mastodon - The Hunter
Metal Hammer - (Βρετανική έκδοση)
- Mastodon - The Hunter
Metal Hammer - (Γερμανική έκδοση)
5. Mastodon - The Hunter
Rock Sound
- Mastodon - The Hunter
Terrorizer
- Mastodon - The Hunter
Τα σάρωσαν όλα ! δικαίως…
Τελικα αυτό που εχω καταλαβει ακουγοντας τους χρόνια ειναι πως, με το Sleeping giant κομματι και μετα, σιγα σιγα, αλλαξαν στυλ σε πιο πειραματικους ρυθμους ! Παρε Oblivion,Stargasm και πολλα αλλα μετα Sleeping giant εποχή ! :-k
Δε ξερω…Πως το βλέπετε;
Αυτό. Επίσης αν θυμάμαι καλά το spectrelight έχει επίσης ένα από τα πιο maiden-ικά σημεία που έχουν γράψει οι Mastodon.
Αυτή η τσόντα δισολία πιο πολύ thin lizzy μου θυμίζει (κάνει και ρίμα), αλλά μικρή η διαφορά έτσι κι αλλιώς.
Κατά τ’ άλλα, νέο Video Clip για το Dry Bone Valley με πολύ ψυχεδέλεια, [I][U]εδώ[/U][/I].
οσο πιο πολυ ακουω το δισκο τοσο πιο πολυ γουσταρω,black tongue,the hunter,stargasm,octopus τα αγαπημενα
…just close your eyes
and pretend that everything?s fine… !
εμένα πάντως το The Sparrow εξακολουθεί να με μαγεύει και να μου θυμίζει lazarus bird
Respect στο The Hunter, γενικά Mastodon ξενέρωνα πέρα από κάποια τραγούδια, δεν είχαν να πούν και πολλά πράγματα σε μένα τουλάχιστον, τώρα όμως μπορώ να πώ ότι το κατάφεραν, έτσι γράφονται δίσκοι με @@. Simple is more όπως λέγανε και παλιά
Ότι και να κάνουμε, όσα ακούσματα και να αλλάζουμε κάθε τόσο, πάντα γυρνάμε σε αυτό το thread για ν’αποθεώσουμε.
Ξανακούω το δίσκο από την αρχή μέχρι το τέλος και χαμογελάω. Είναι ήδη κλασική μπάντα, και αυτός ο δίσκος πιστεύω θα θεωρείται κλασικός. Δεν ξέρω πως λέγεται αυτό που κάνουν, αν είναι μέταλ ή όχι, progressive ή όχι, mainstream ή όχι, δεκάρα δε δίνω, είναι μουσική Mastodon και (να γράψω μια φορά κι εγώ έτσι) γαμάει.
Κατεληξα μετα απο πολυ σκεψη και απειρες ακροασεις πως ναι, αυτος ηταν ο καλυτερος δισκος του 2011. Η τελειοτητα σε ολα του, τοσο διαφορετικο απο οσα εχουν κανει ως τωρα και ταυτοχρονα τοσο Mastodon. Μονο οι πολυ μεγαλοι καταφερνουν κατι τετοιο… Δεν το βαριεμαι ποτε, ουτε νοτα περιττη οπως και στο Crack The Sky, ολα τοποθετημενα στην εντελεια εκει που πρεπει και οπως πρεπει.
Και ξαναλέμε:
Τι γαμάτος δίσκος, ο καλύτερος της περσινής χρονιάς.
Τον έχω αγοράσει από τότε που βγήκε, τον έχω ακούσει τόσες φορές, ξέρω κάθε νότα αλλά μερικά κομμάτια ακόμη δεν τα ξέρω με τίτλους. :roll:
Επίσης, δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί: Πως σκέφτονται οι Μastodon στιχουργικά:
[I][B]Brann on ?Curl of the Burl? :[/B] It?s about meth heads in the woods of West Virginia who look for certain types of knots in a tree. That would be the curl of the burl. They cut it out of the tree, drive it into town, sell it to furniture makers then go buy more meth. It?s like crackheads who steal copper from Lowes and sell it. We really couldn?t think of a better subject matter. It fascinated us.
[B]Brent on ?Blasteroid?:[/B] It was the name of a video game that was in the studio where we recorded. We thought it was hilarious?asteroids mixed with hemorrhoids. It had this crazy star that crapped out these asteroid looking thingees. So we mixed that ridiculous name with this sugary melody, then pushed it all up against, uh, somewhat aggressive lyrics. [Sings] ?I wanna break some fucking glass, I wanna drink some fucking blood . . .? Fun stuff.
[B]Brann on ?Stargasm?: [/B]It?s about having sex in space, or maybe not in space, just great sex where the orgasm brings you into space. When we sing ?You?re on fire!,? I imagine swirling flames around these two people enjoying this sexual experience so good that they end up in outer space. Very Barbarella.
[B]Brent on ?The Sparrow?:[/B] It?s about Susie Polay our accountant?s wife, who passed away of stomach cancer when we were recording the album. Her motto was pursue happiness with diligence, and that motto became the lyrics to the song. It?s such a pretty song, and it?s so sorrowful as well. It?s in her memory and for her husband Robert, to pass on her inspiration to the listener.[/I]
Οι στιχοι των Mastodon ειναι ποιηση με αφηρημενα νοηματα και ο καθε ακροατης βγαζει τα δικα του συμπερασματα… Μου αρεσει αυτο το artistic που εχουν στους στιχους, οπως και στην μουσικη τους και τους κανει να ξεχωριζουν, για αυτο ειναι τοσο μοναδικοι… Καλυτερος δισκος της περσινης χρονιας το The Hunter, νικησε στο νημα το Unto The Locust και εννοειται οτι δεν το βαριεμαι ποτε. Κριμα που δεν θα τους δουμε να περιοδευουν για την προωθηση αυτου του δισκου…
αστα…
καλά, δεν είναι και ο Leonard Cohen, χαλάρωσε.
Αλλη φαση, ειναι ομως τοσο ιδιαιτεροι οι στιχοι τους, πανεμορφοι μεσα στην κουλαμαρα τους.
At present we can support the worldwide shipping and certainly can vessel to your country. So you needn’t to irk hither this at all.You can pick out the tell shipping for your mention and you will lone need to sit tight a few days seeking the delivery. Repayment for the worth culmination, we entertain the quality hold sway over inspection to make steadfast the watch wishes be junior to the permissible train before sending out.
So if you develop that you are not satisfied with the goods, you can utterly summit the refund bearing within 3 days, besides, we w
disaster also send you another unripe babysit for into the compensation instead.
TODAY YOU CAN Use CUPON CODE: GIVINGTHX and GET -10% OFF
rolex oyster day date diamond bezel replica
bvlgari ergon unisex watch
bvlgari assioma watches
rolex 24 daytona beach replica
rolex watch oyster perpetual date replica
έτσι !
όπως τα λέτε παίδες . ΔΙΣΚΑΡΑ
http://www.backstreet-merch.com/stores/mastodon/official_mastodon_t-shirt_beard_masd87.html
Θέλω :oops::oops: