Mastodon - The Hunter

βλέπω μερικοί έχουν καταλάβει τους μαστοντον…επιτελούς…αποκαλύφθηκαν οι γελοίοι(οι μαστοντον)…!!!

*εκτός αν κάποιος κάνει πλάκα…ή αν δεν εχει ασχοληθεί και οι μπαρούφες πέφτουν βροχή

Δηλαδή, εσένα οι παρακάτω τίτλοι

“Blasteroids”
“The Octopus Has No Friends”
“Stargasm”
“Curl of the Burl”
“All the Heavy Lifting”

δεν σου φαίνονται γελοίοι?Αυτοί κάνουν μόνο για Working Titles για τα τραγο΄δια τους, επειδή δεν έχουν βρει τίτλο για το εκάστοτε κομμάτι/γράψει στίχους ακόμα, και απλά τους δίνουν πρόχειρα κάποιους τίτλους.

Αν δεν ισχύει αυτό, και χρησιμοποιήσουν αυτούς τους τίτλους, ακόμα κι αν η μουσική γαμάει, οι τίτλοις δεν θα παψουν να ναι γελοίοι.Αντερστέην?

οτι πεις.!

θέλεις να μου πεις οτι ακούς mastodon, οτι “νιώθεις”, και είδες αυτούς τους τίτλους και τους λες γελοίους…οκ…

Ώπα σόρρυ, μπερδεύτηκα.
Οι νέοι τίτλοι γαμάνε, είναι πολύ βαθυστόχαστοι και είχαν και παλαιότερα πολλούς παρόμοιους τίτλους.

οι τίτλοι πρέπει να είναι βαθυστόχαστοι δηλαδή…??? #-o (ή πρέπει να γαμάνε?)

και για να τελειώνουμε…
άμα έβλεπα αυτούς τους τίτλους στους metallica πχ, θα πίστευα οτι όντως είναι working titles, ή αν ήταν οι κανονικοί θα έλεγα οτι είναι τουλάχιστον περίεργοι…
αλλά στους μαστοδον , δεν δένουν με την μπάντα?? ή μπορείς να πεις μα τι είναι αυτό?? δουλευόμαστε?

[SPOILER]επίσης θα ταραζόμουν αν ήταν τίτλοι σε δίσκο του σακη
[/SPOILER]

…Ζέστες

Για το δείγμα τώρα και το trailer, ακούγεται BOMBA!!!

Άρχισαν οι αντιπαραθέσεις πριν καν βγει ο δίσκος :smiley:

Τίτλοι που δένουν ακόμα περισσότερο με την μπάντα :

The silent cry of the banana dressed cheetah
Dudes at the gym club are squirting testosterone from all the heavy lifting
Curliness of pubic hair
Jerk moves on the Antarctic

ΜΠΑΧΑΧΑΧΑΧ
Διάολε, αυτό ήταν αστείο

Σχεδόν οφτόπικ αλλά:
Hooker with pennis, stinkfist. Aenima. prison sex Μίλησε κανείς για τίτλους + νόημα;

edit: αυτό και τέλος δεν ασχολούμαι περαιτέρω!

εσύ πανεπιστημιακέ θές μπάντες που να σου προάγουν την γνώση και να στοχάζεσαι βαθιά; Σε καταλαβαίνω και εγώ νιώθω πως πέφτει η νοημοσύνη μου όταν ακούω mastodon :?

Για το κομμάτι έχεις κάτι να πείς;

Τέλος πάντων. Να δω τραγούδι με τίτλο
The Octopus Has No Friends ή Curl of the Burl να χει στίχους που μιλάνε για κάτι σοβαρό (όπως Prison sex, που έφερε ως παράδειγμα ο Λ. Άη) και ΔΕΝ θα ξαναμιλήσω.

@militia
Όχι. Από μπάντες όπως οι Mastodon που είναι προοδευτικές στη μουσική, θέλω να ακούω ρηχούς στίχους για ναρκωτικά και κορίτσια. Για μεθύσια και πως κατουράει ο τραγουδιστής ή πως πέρασε το καλοκαίρι του 2007. Ή για ορφανά χταπόδια που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα και τα ψάρεψαν πακιστανοί για να φάνε.
Το κομμάτι δεν το άκουσα γιατί το πισί δεν παίζει videos. Πειράζει? Άμα είναι το καλύτερο τραγούδι που υπάρχει, πειράζει που έκανα σχόλια για τους τραγικούς τίτλους?

Τα visuals του hunter(στο βίντεο-δείγμα) ειναι FUCKING TRIPPY πάντως.

Μπορώ να πώ οτι καβλώνω με την τραγίλα σιγά σιγά.

εύχομαι πάντως μέσα στον Αύγουστο τουλάχιστον να βγάλουν κανα single ολόκληρο και ίσως και κάποιο video clip για να πάρουμε μια ολοκληρωμένη γεύση απο το νέο άλμπουμ

Δεν καταλαβαίνω αυτό τον ενθουσιασμό βασικά. Ένα λεπτό μουσική που στην ουσία δεν ακούμε και κάτι το ιδιαίτερο. Σαν να μην άκουσα τίποτα είναι αλλά τα περισσότερα σχόλια είναι λες και έχετε ακούσει κανένα αριστούργημα.

edit: το εξώφυλλο συνεχίζει να μου φαίνεται άπειρα γελοίο

έχεις δίκιο σε αυτό που λές
ένα λεπτό δεν λέει τίποτα για το κομμάτι και ιδιαίτερα για το δίσκο γενικότερα.
Απλά απότι ακούσαμε οι κιθάρες ήταν ωραίες και ήταν ένα αξιοπρεπές κομμάτι.Αυτό αρκεί στην πρώτη φάση,αλλα πρέπει οπωσδήποτε να βγεί και ένα ολοκληρωμένο single

Αυτο βασικα.Δυο ριφφς ακουσατε απο ενα δισκο που θα περιεχει πολυ περισσοτερα…Ηρεμηστε και μην βιαζεστε να βγαλετε συμπερασματα.

ο ήχος στις κιθάρες πάντως είναι αρκετά διαφορετικός από τα προηγούμενα
ειδικά η lead κιθάρα που μπαίνει στο 0:20

[B][SIZE=5]ZHTΩ ΟΙ

ΜΑΣΤΟΝΤΟΝ!!![/SIZE][/B]

Για το σαμπλακι λετε; Ρε σοβαρευτειτε. Καθαρη χεβυμεταλλια ειναι αυτο το πραγμα. Τουλαχιστον για τα δεδομενα των Mastodon.

Δε λεω πως ειναι κακο, ισα ισα που εγω θα καραγουσταρα να βγαλουν εναν απλο δισκο με ΩΡΑΙΑ κομματια. Καλο album το προηγουμενο, ειχε μερικες φανταστικες στιγμες, αλλα ηταν κατι φασεις που πραγματικα με κουραζε.

(Το σολο στο βιντεακι ηταν λιγο αδιαφορο παντως. :/).