ρε ρε ΡΕ [SIZE=“5”]ΡΕ [/SIZE]δηλαδή.
Είστε κοτζάμ μαντράχαλοι και εδώ και εννιακόσες σελίδες κάθεστε και υπεραναλύετε το οξώφυλλο (χάλια είναι) και ένα σαμπλ ενός λεφτού. Δηλαδή για όνομα. Πάτος. Τίποτα. Πηγαίντε για κάνα μπάνιο και ελάτε με τον κηδεμόνα σας και κάνα -έστω- ολοκληρωμένο κομμάτι.
Ό,τι λέει ο γιδοβοσκός, με τη διαφορά ότι εγώ βρίσκω το εξώφυλλο εξαιρετικό και πολύ ιδιαίτερο.
Όπως σωστά είπε ο Ρεντ Ραμ, έχει κάτι από την αθάνατη πρώιμη σοβιετική αισθητική.
Τώρα σε όσους δεν αρέσει η σοβιετική αισθητική, ας πρόσεχαν!
Εγώ δεν είχα ποτέ άποψη περί καλαισθησίας, οπότε είτε είναι άθλιο ή όχι, μ’αρέσει!
Το σαμπλ δεν θα το ακούσω, αλλά περιμένω ριφάρες αυτή την φορά και φωνητικά χύμα και όχι δουλευμένα (…) όπως στον προηγούμενο δίσκο.
Δεν θέλουμε να ζορίζονται οι Mastodon στα φωνητικά για να βγει κάτι καλύτερο.
Γιατί στο Crack… για 1η φορά έθεσα και γω ερώτημα για κανονικό τραγουδιστή, το οποίο μου πέρασε γρήγορα βέβαια.
Ένα λεπτό δείγμα φτάνει για να περιμένουμε το δίσκο της χρονιάς όταν μιλάμε για τη ριφομηχανή Mastodon και όχι την [B]ραντομ_σλάτζ_μπαντα_με_το_μισο_εφτάρι_που_πιασε_τον_τράγο_απ_τα_κερατα,[/B] το εξώφυλλο ειναι εντελώς πρωτότυπο, όλα στην εντέλεια.
Γενικά η κουβέντα που γίνεται εδώ είναι η ίδια πριν το Crack the skye. Eγώ μπαίνω και αποθεώνω σα γραφικός φανμπόης, ο μπλίντιν περιμένει να πάρει το δίσκο για να βγάλει σε 3 μέρες πόρισμα, ο νομιστεράκης κάνει διακοπές διαρκείας από το φόρουμ και κάποια στιγμής θα μπει να κάνει τα στολιτσναγια σχόλιά του, ο darthvader κρατά τη σιωπή του εισαγγελέα, ο awake περιμένει τη στιγμή που θα διαλύσει τα πάντα, και τελικά αυτό που άλλαξε τα τελευταία 2 χρόνια είναι τα μαγευτικά σχόλια του άνγκους. 8)
Εξαιρετικό το πρώτο δείγμα…Μέσα σε 4 παρά κάτι λεπτά υπάρχει ταυτόχρονα το standard ποιότητας των συνθέσεων των mastodon και σχεδόν όλες οι φάσεις της 10χρονης ιστορίας τους.
Με 3 κολλητές ακροάσεις το τραγούδι μετράει. Πολύ μουσική μέσα σε 3.5 λεπτά αν και δεν είναι σε καμία περίπτωση το δύσκολο κομμάτι (μάλλον το αντίθετο). Οι κιθάρες μου φάνηκαν λίγο υποτονικές στον ήχο αλλά ίσως είναι λόγω του radio rip. Πάντως δείχνουν μια κάπως πιο… εμπορική στροφή για τα δικά τους δεδομένα και πάντα σε σχέση με το προηγούμενο τους. Θετικό πάντως το πρώτο δείγμα, πολύ θετικό