ΓΑΜΗΣΕ
Δυναμιτης το κομματι…Τα ντραμς απο αλλο γαλαξια,απιστευτος ο Brann.Mαρενει.
^ Έτσι !
Αρκετά συμπαθητικό κομμάτι, τυπικό, χωρίς εκπλήξεις.
Παρότι κάτι τέτοια οι Mastodon μπορούν να τα γράψουν και στον ύπνο τους, δίνει ελπίδες για ένα καλό δίσκο.
<3 <3
πολυ καλο!!!
αψογο :thumbup:
btw η limited edition ειναι εκπληκτικη ε.αλλα too much :?
Βγήκε και επίσημα στο youtube κανάλι της μπάντας, με βίντεο που δείχνει τη δημιουργία του γλυπτού που κοσμεί το εξώφυλλο.
Κάποια στιγμή στο κομμάτι λέει:
YOU CAN RUN TO THE SEA
YOU CAN RUN TO THE FOREST
YOU CAN HIDE
BUT YOU?LL NEVER ESCAPE
Και ναι σε αυτό το άλμπουμ είναι σίγουρο πως θα εστιάσουν σε προσωπικό/εσωτερικό επίπεδο
και γενικότερα γίνονται αναφορές στα προηγούμενα αλμπουμ
το κομμάτι είναι καλό, και σχετικά εύκολο/απλό για Mastodon…
επίσης ο τύπος στο βίντεο, καλλιτέχνης…τι έχει φτιάξει…
*ίσως εξώφυλλο θα έπρεπε να είναι μια φώτο του καλλιτεχνήματος μα ενα παράξενο φώτο ξέρω γω
**ξεχωρίζεται τις φωνές, ή λέμε οτι να ναι για τα φωνητικά…??
[B]YOU’VE RUN OUT OF LIES / YOU’VE RUN OUT OF TIME
YOU KILLED THE LIFE / YOU TOOK THE DIAMOND
YOU KILLED THE VINE / DEATH OF THE SUN
I BURNED OUT MY EYES / I CUT OFF MY TONGUE
I SEALED THEM WITH ALL OF THE SILVER
AND NOW I HAVE NONE / YOU KILLED THE LIFE
YOU TOOK THE DIAMOND / YOU KILLED THE VINE
DEATH OF THE…[/B]
πολύ θάνατος παίζει…
Πριν λίγο το άκουσα,στηρίζουμε
έτοιμος ο δίσκος για pre-order http://www.mastodonrocks.com/merch?cmpid=2011725/mastodon/hunterd2c/newscallout
THE HUNTER LIMITED EDITION PACKAGE
RELEASE DATE: 9.27.2011 Limited Edition Package Includes:
- The Hunter Limited Edition Package Includes: CD/DVD housed in digi-pack with an alternative cover
- 20? x 30? Lenticular Poster featuring the album cover of the standard CD
- Augmented reality experience by Total Immersion that will contain exclusive content only available to this package (more information coming soon!)
- Instant download of ?Black Tongue?
- A second download of ?Curl Of The Burl,? the first official single from The Hunter as soon as it becomes available
αν είχα λεφτά θα το τσίμπαγα :?
Καλό ακούγεται αλλά προχθές ξέθαψα ΜΠΛΑΝΤΜΑΟΥΝΤΕΝ και έγινε χαμός στο σπίτι, οπότε αυτό και ο προκάτοχος για την ώρα είναι λίγα μπροστά στο μεγαλείο αυτής της δισκάρας.
Πολυ ωραιο κομματι, δουλεμενη συνθεση, ωραιες κιθαρες οπως παντα και μου αρεσαν πολυ τα φωνητικα του Troy… Πρωτο δειγμα, πολυ ενθαρρυντικο…
Νταξει τα σπαει! Ριφαρες, ωραια φωνητικα, πρωτο δειγμα θετικοτατο… =D>
μαλακες ειναι τραγουδαρα!
Αρκετά καλό χωρίς να έχω ενθουσιαστεί υπερβολικά όπως είθισται με τους mastodon λόγω χρόνου του κομματιού κυρίως. Σα να μη μου έφτασε μία αίσθηση.
Αυτό όμως αυξάνει παράλληλα την ανυπομονησία μου να ακούσω όλο το άλμπουμ.
Εχω κολλησει σημερα ε!Πανω απο 20 φορες,ολο και περισσοτερο κολλαει.
me too!!!
Ωραίο είναι το κομμάτι και βλέποντας και τον τυπά να φτιάχνει το εξώφυλλο αρχίζει να μου αρέσει κι αυτό.
ωωωω μπραβο στους κυριους εδω πολυ ωραιο κομματι περιμενουμε να ακουσουμε ολο το αλμπουμ!
το εχω ακουσει 5 φορες στα καπακια και δεν αλλαζει…!!