ντάξει, πολύ απλά δεν το περίμενα να είναι τόσο καλό. το πρώτο δείγμα απ’το επερχόμενο άλμπουμ τους είναι πολύ θετικό…
το ότι άλλαξαν εξώφυλλο δεν σημαίνει πως άλλαξε και η μουσική τους!
Τίποτα λιγότερο ή τίποτα περισσότερο, μόνο MASTODON, δηλαδή τίποτα λιγότερο από την καλύτερη μπάντα στον ΡΟΚΜΕΤΑΛ πλανήτη .
μου αφησε αυτο ακριβως το αισθημα…ισως εχοντας κυκλοφορησει ενα crack the skye προηγουμενως,ξεσυνηθησαμε τις μικρες διαρκειες:p
fixed
Στέλνω το παραπάνω ποστ σε Bruce Dickinson και Steve Harris.
αμα τους πετυχεις πες οτι τους αγαπω ΠΑΡΑΥΤΑ
Κομματαρα, αλλα το εξωφυλλο συνεχιζει να μην μου αρεσει…
Πολύ καλό κομμάτι. Ευελπιστώ σε τουλάχιστον πολύ καλό album.
Το ύφος αυτής της μπάντας είναι πολύ πάνω από το παίξιμό τους (το οποίο είναι φοβερό φυσικά). Κατά τη γνώμη μου αυτό το στοιχείο αυτομάτως τους αναγάγει σε σπουδαίο συγκρότημα.
Κομματάρα!! Έχω φάει μεγάλο σκάλωμα 8O8O
Το εξώφυλλο καλό αλλά το εξώφυλλο της Limited edition πολύ καλύτερο
[SPOILER][/SPOILER]
το εξώφυλλο της Limited edition απλά ΓΑΜΑΕΙ.
8)
Ρε παιδες τι κοματαρα ειναι αυτη ?8O 8O 8O 8O
Αντε να βγει το αλμπουμ να μας παρει τα μυαλα 8)
τέλειο το κομμάτι… γαμηστερό το εξώφυλλο.-
δυνατο κομματι με ωραια χεβιμεταλια σολακι, cant wait να ακουσω ολοκληρο το δισκο
Οι ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν πως το κομμάτι μπαίνει δεν μπαίνει μες στα καλύτερα του δίσκου, οπότε ετοιμαστείτε για μεγάλα γλέντια.
8O
Confirmed songs
“Blasteroids”
“The Octopus Has No Friends”
“Stargasm”
“Curl of the Burl”
“All the Heavy Lifting”
“The Sparrow”
“The Ruiner”
“Dry Bone Valley”
“Black Tongue”
Apo wiki.
Στοιχηματα για το ποιο θα ειναι το επος των επων.
Εγω που ξέρω ποντάρω στο The Curl of the burl.
Αυτό, το “Dry bone Valley” (το οποίο μου κάνει πιο πολύ για Gojira) και το “The Octopus…” 8)
Για το Dry Bone Valley ποια ειναι η “αποδοση”(#-o) σου? :-k
ε εύκολο το ποιο θα ξεχωρισει…το Stargasm που παραπέμπει στο Orgasm … (θα γίνει χαμός λέμε.!)
Αυτό θα είναι και το single που θα βγεί μέσα στον Αύγουστο ή τις αρχές του Σεπτέμβρη