:lol::lol:
πραγματικα με τους tool ηταν σα να τους ακουω μεσα απο χαλασμενο ραδιοφωνο…!
:lol::lol:
πραγματικα με τους tool ηταν σα να τους ακουω μεσα απο χαλασμενο ραδιοφωνο…!
Μη σας λένε μπούρδες, οι μάστοντον μία φορά ήρθαν ελλάδα, και αυτή ήταν τότε:
edit, για την ιστορία, οι HoF είχαν ακυρώσει λόγω τραυματισμού του Πάικ, και τελικά έπαιξαν οι Inveracity.
[SIZE=“4”]Mastodon Leviathan interview + Iron Tusk live, Athens Greece
[/SIZE]
με πολλες καμερες και καλο ηχο…
φτου γαμωτο,εμεις μονο με κατι ουζα την ειχαμε βγαλει τοτε
:p:p:lol:
γαμώτεν τότε θα νόμιζα πως είναι όνομα δεινόσαυρου της προιστορικής εποχής που ανακαλύφθηκε πρόσφατα…
εδιτ:στη συναυλία του 2005 με τους high on fire απευθύνομαι.
Τι λέτε ρε; Αλήθεια τόσο άσχημα ήταν τα πράγματα τότε; μάλιστα…τότε δεν τους πολυζηλεύω οκ…
τίμιο λάηβ, έχω αγοράσει και το bestest t-shirt ever από κει. αν έρχονταν κ οι χοφ θα γινόταν της πόπης…
φοβερο λαιβ
ακουσαμε και τη διασκευη των melvins
και ο dailor με μπλουζακι yes…
Απο τα καλυτερα Live που εχω παει και το πρωτο μου!!! Καλη αρχη δεν εκανα???
Περασε εξω cynic. Και ηθελα να κανω καποιο σχολιο για γεροντες επειδη καποιοι παραημασταν νιανιαρα κλπ. Το χαλασες
Στο αν ηταν καλοι στο καθε live μετραει και η προσωπικη αποψη του καθενος… Εγω θελω να τους δω τωρα μονους τους, δηλαδη στην πρωτη ευκαιρια απο φθινοπωρο και μετα.
Eυτυχώς απότι έμαθα από τις πηγές μου ο Μπιλ είναι καλά και όπως φαίνεται θα τη γλυτώσει (πάλι). Μέχρι τότε θα παίζουν με τον J.D. Baizley.
παλι μελωνες την laura ?
Καλο νεο αυτο, ευχομαι να γινει καλα γρηγορα και να ερθει κανονικα Sonisphere…
εισαι σιγουρος ?
Εννοειται, γιατι να μην ειμαι σιγουρος?
Συμφωνω οτι καθε δισκος διαφερει αλλα θεωρω οτι το Leviathan ειναι μακραν ο καλυτερος δισκος
http://gr.sonispherefestivals.com/2010/05/ανακοίνωση-mastodon/
Καθολου καλα τα νεα, οι Mastodon ακυρωσαν ολες τις καλοκαιρινες περιοδειες, λογω παγκρεατιτιδας του Bill και ετσι δεν θα τους απολαυσουμε στο Sonisphere… Μακαρι να γινει γρηγορα καλα ο Bill γιατι πολλα συμβαινουν τελευταια. Αυτο μετραει πανω απο ολα…
κομματι απο το επερχομενο ep τους
για την ταινια Jonas Hex
Ωραιο, κλασικο Mastodon instrumental με ωραιες αλλαγες και ρυθμο…