Χαζός ο Brent με το ‘‘gay ass shit’’ και πετάει καμενιές ώρες ώρες. Το αστείο είναι ότι το στο Loudwire δεν βάζουν το gay αλλά αφήνουν το ‘‘ass shit’’ … Το πρόβλημα είναι να χρησιμοποιούμε το gay ως κάτι κακό, όχι να λέμε τη λέξη gay βρε μπετόστοκοι!
Αστεία αντιμετώπιση ενός σοβαρού θέματος μου φαίνεται…
Πρώτα απ’ολα μιλάμε για τον Hinds. Το παιδί είναι αλλού γενικά, το ξέρουμε αυτό. Όπως λέει και ο Brann, δεν μπορεί να τον ελέγξει.
Και δεύτερον πολύς θόρυβος χωρίς ιδιαίτερο λόγο.
Α ρε παπάρα Hinds, ειναι λίγο καμμένος γενικά νομίζω. Στη συγκεκριμένη περίπτωση προφανώς και ο στόχος δεν ήταν οι γκέι αλλά το ποσό βαρετο του φαινόταν να περιοδεύει με τους disturbed. Πολύ άσχημος και με ομοφοβικα κατάλοιπα ο τρόπος που επέλεξε να το εκφράσει αυτό… ευτυχώς η δήλωση της μπάντας μετά ήταν πολυ πιο εύστοχη
Με ένα χτύπημα στο κεφάλι του πήραμε το Crack The Skye αλλά οι συνέπειες είναι τέτοιες ηλίθιες δηλώσεις, έχει συμβεί ξανά με τον συγκεκριμένο. Αν δεν μπορούν να τον ελέγξουν, ας μην τον αφήνουν καθόλου να ανοίγει το στόμα του. Είτε είναι συνέντευξη είτε λάηβ (σόρυ, δεν άντεξα )
(btw, ακόμα και χωρίς το “gay ass shit” θα ήταν εντελώς μαλακισμένη και unfair η δήλωσή του)
Δεν το έσβησαν, το αντικατέστησαν με “homophobic slur” και πολύ καλά έκαναν. Αφού ο άλλος το χρησιμοποίησε ως κακό σε αυτό το context.
Μικρό το κακό. Πιο μεγάλο κακό το ότι θεωρεί την μπάντα του ανώτερη από τους Disturbed , όπου γελάει ο κόσμος
Το εχω ξαναπει και το ξαναλεω- θα κανατε μεγαλη καριερα στον σκαι.
Χοντρό ε. Εγώ τι είπα
Crack The Σκαι.
Εσυ τιποτα
Mastodon>>>>>>Disturbed και Αμοιβάδα>>>>>>>Hinds όταν κάνει δηλώσεις
Ναι την ειπα. Καλημερα.
Έχεις το γνώθι σαυτόν τουλάχιστον.
Ναι εχω. Καλημερα
Το τρολ θα είναι πάντα τρολ. Πήρες και την καρδούλα σου, όλα καλά.
Υ.γ Καλημέρα.
Ναι για τις καρδουλες ζω
Δεν θέλω να μπαίνω σε διαδικασία συγκρίσεων ανάμεσα σε συγκροτήματα…Ωπ, κωλοτούμπα! Οι Mastodon είναι (στη δισκογραφία) Champions League και οι Disturbed παιδική χαρά. Σαν να συγκρίνεις Death με φαιβ φινγκερ Death παντς!
Ακόμα κι εγώ που δεν είμαι ιδιαίτερος φαν των Mastodon αναγνωρίζω ότι έχουν μεγαλύτερο μουσικό εκτόπισμα σε σχέση με τους Disturbed.
Όλο το ‘‘gay ass shit’’ είναι ομοφοβικό, δεν είναι η λέξη gay που είναι homophobic slur. Μου ακούγεται δηλαδή πολύ… Τρεμ-ικό αυτό το ‘‘πάω να μην πω την βρισιά και τα κάνω όλα σύσκατα’’