Max Payne

Τον Οκτώβριο.

Trailer

Λοιπόν,το ξέρω εδώ και αρκετό καιρό και όταν το μαθα πρώτη μέρα ένα δάκρυ κύλισε γιατί ήταν αυτό που ονειρευόμουν όταν έπαιζα το game - μια ταινία!

Δεν μπορώ να πω ότι εντυπωσιάστηκα απ’ το trailer,αν και παραμένει trailer.Όμως,ο ludacris στο cast και τα φτερτά όντα με προβληματίζουν.

Γιατί σε προβληματίζουν τα φτερωτά όντα?

Επειδή δεν θυμάμαι τέτοια στο game :stuck_out_tongue:

όοοοχχχιιιι άλλη ταινία από Video Game εεεεέλλλλλεεεεεοοοοοςςςςςς.

Μην ξεχνάς ότι ο οργανισμός του Max είναι τίγκα στα painkillers, και ενίοτε και στο Valkyr. Άρα αυτά είναι πιθανότατα ψευδαισθήσεις.

Δεν είναι όποιο κι όποιο video game.Επίσης δεν ξέρω αν το ξέρεις,αλλά ετοιμάζουν ταινία prince of persia,αλλά όλο και κάποια μεταφορά από παιχνίδι θα γίνει επιπλέον.

Ναι,το είχα σκεφτεί αυτό και είναι λογική εξήγηση.Μετά είδα το lot synopsis από wikipedia:

“[…]Payne finds that he faces enemies from beyond the natural world and that he will be betrayed.”

Άκρως ανησυχητικό :stuck_out_tongue:

Άκρως ανησυχητικό είναι το ότι πιστεύεις αυτά που γράφει η wiki :stuck_out_tongue:

Εντάξει,δεν είναι και 100% έμπιστο αλλά ποτέ μη λες ποτέ.Θα δούμε όταν βγει η ταινία,δεν αργεί :slight_smile:

Με τα Video Games δεν έχω κανένα πρόβλημα(ίσα ίσα που αν είχα χρόνο, δεν θα είχα μάτια μετά από 1-2 μήνες), με τις μεταφορές έχω που φαίνεται ότι γίνονται εντελώς στην ξεπέτα για όσους και μόνο γίνονται φυτά μπροστά από ένα Playstation με αποτέλεσμα η λέξη σαβούρα να είναι κοπλιμέντο. Μακάρι να γινόταν σοβαρή δουλειά γιατί κάποια από αυτά έχουν φοβερό σενάριο(Legacy Of Cain, όλα της Blizzard, Planescape:Torment) αλλά κανείς δεν τα παίρνει στα σοβαρά για να γίνει σωστή δουλειά.

Α,συμφωνώ απόλυτα με τα παραπάνω.Το max payne πάντως,αν το καλοσκεφτείς δεν έχει τρελό σενάριο,αρκετά κλασσικό θα το χαρακτήριζα.Το gameplay έκανε τη διαφορά.Κατά τη γνώμη μου,τα καλύτερα games για κινηματογραφική μεταφορά είναι τα adventures,αλλά βλέπεις δεν έχουν τη κατάλληλη προώθηση.

Ελπίζω να τα σπάσει. Το II είχε φάει άσχημο λιώσιμο.

Να δούμε και Halo και Legacy Of Kane ακόμα και τίποτα άλλο…

[SIZE=“4”]HALO[/SIZE]

Τι μου θύμισες?! Πότε θα βγει επιτέλους αυτό? Από τότε που το λιωνα θυμάμαι το συζητάγανε. Μιλάμε μαζί με FFX τα δύο παιχνίδια που χουν φάει επικό λιώσιμο. οφ τοπικ τέλος.

Βασικά,υπήρχε πρόθεση να γυριστεί ταινία halo αλλά απ’ ότι φαίνεται αναβλήθηκε.

http://en.wikipedia.org/wiki/Halo_(video_game_series)#Film

http://www.imdb.com/title/tt0464037/

Άντε να δούμε τι θα είναι και αυτό… Το Doom δεν ήταν άσχημο πάντως.

Λίγο άσχετο: Με την ταινία Warcraft τι έγινε τελικά;

H blizzard είπε ότι προτιμά να κλείσει τους σέρβερς του παιχνιδιού παρά να γίνει ταινία.
Όσο για το max payne, αυτές οι φτερωτές μαλακίες με προβληματίζουν. Όπως και επίσης, το ότι η πλειοψηφία των videogames που μεταφέρθηκαν στον κινηματογράφο έγιναν άθλιες ταινίες. Ας ελπίσουμε ότι θα πάνε προς τη σωστή κατεύθυνση, αφού το max payne είναι το ιδανικό παιχνίδι για να δημιουργηθεί μια noir ταινία.

Το παιχνιδι ειναι πραγματικα αριστουργημα και ενα απο τα αγαπημενα μου βιντεο γκεημς εβερ.Ελπιζω η ταινια να μη μας ξενερωσει.

Βασικα ψηθηκα τωρα,θα το κατεβασω να το ξαναπαιξω.

Ξέρω ότι είναι παλιό παιχνίδι, αλλά προσπαθήστε να θυμηθείτε…

Κάθε χαρακτήρας του παιχνιδιού που ήταν υπό την επήρεια του Valkyr, μιλούσε γι’αυτές τις ψευδαισθήσεις. Στο παιχνίδι δε τις είδαμε ποτέ, αλλά σίγουρα οι αναφορές σε αυτές ήταν πάμπολλες.

Therion, το κατεβάζω κι εγώ τώρα :smiley: