Θα συμφωνήσω για τον MusicMatch αλλά δεν καταλαβαίνω τι καλύτερο έχει το winamp από τον wmp. Και οι δύο είναι καλοί players αλλά για παράδειγμα το Library που έχει ο media player είναι πολύ πρακτικός και καμία σχέση με τις λειτουργίες που έχει το winamp για την ίδια δουλειά.
Βέβαια, με το που βγήκε το winamp 5 σταμάτησα να το χρησιμοποιώ, οπότε παίζει να έχει αλλάξει και κάτι και να μην το έχω πάρει χαμπάρι.
Foobar 2000, μαζί με τον Media Monkey (ή κάπως έτσι) είναι οι καλύτεροι mp3, ogg, flac, κ.λ.π. player που υπάρχουν…Ο foobar που χρησιμοποιώ είναι απίστευτα ελαφρύς και παραμετροποιήσιμος…Σαν 3η επιλογή έχω τον Winamp…O WMP υπάρχει μόνο για να παίζει κανά περίεργο wmv και για τίποτε άλλο…
το windows media player δεν το αντέχω καθόλου μιλάμε. Το πιο σπαστικό είναι που αν θες να βάλεις πολλούς folder να παίξουν τυχαία, οι οποίοι έχουν και playlist μέσα, στα κάνει χάλια τελείως. πφφφφ… επίσης τα skins του είναι άθλια. Τέλος τα visualisations του είναι ακόμα πιο άθλια. Milkdrop στο Winamp και χάνεσαι στην άβυσσο κανονικά…
Aν έχεις όλα τα απαραίτητα codec στο pc σου όλα τα players είναι καλά και παίζουν τα πάντα.
Εγώ μια ζωή το Winamp χρησιμοποιώ γιατί είναι ελαφρύ. Κάποιες προηγούμενες εκδόσεις του ήταν ασταθείς και ψιλοκράσαραν συχνά πυκνά αλλά οι τελευταίες είναι μπόμπα και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.
Ο media player 11 έχει απίστευτο library. Γι αυτό αλλαξοπίστισα κιόλας και έφυγα από το winamp… Επίσης εγώ δεν έχω πρόβλημα με κρασαρίσματα, ακόμα και αν τρέχω και παιχνίδι ταυτόχρονα.