κειθε στη σκαλα που ειναι τα μπεριοδικα
Το Μοναστηρακι είναι στο δρόμο μου γυρνώντας από την δουλειά, αλλά 1ον δεν ξέρω αν με θέλετε στην παρέα σας :? και 2ον δεν ξέρω κανέναν σας φατσικώς…:-s
Να πας με σορτσακι.
Θα σε βαλουν στην παρεα τους ειτε εισαι του φορουμ ειτε οχι.
:lol: :lol: :lol: Και οι αμφιβληστροειδεις των ανύποπτων περαστικών τι φταίνε; Άστο καλύτερα…δεν προλαβαίνω να πάω και για λιποαναρρόφηση μεσημεριάτικα…
Τελικά θα σκάσω κι εγώ μύτη!
Χωρίς σορτσάκι, με ξέρουν ήδη
Γυμνη?
Ε, τον Χίππη δεν τιμάμε σ’αυτό το meeting?
:hippy:
Θα κάνετε σαιχτς σε αυτό το μύτηνγκ ή απλά χίππικο έρωτα;
@¶λλοε, θα κρυώσεις πουλάκι μου! Να βάλεις κάτι ζεστό =D>
Μα, Ντέχτσα, είναι ευκαιρία! Έχει καλό καιρό σήμερα! Ξέρει ο Χίππης πότε έρχεται στην Καλαμακούπολη :hippy: (πριν λίγο έφαγα γύρο:p )
8O 8O 8O
Είσαι χυδαία και σε κυβερνούν οι ορμόνες σου, δε σου μιλάω χτσανά. ΟΥ 666.
Μην παραλείψετε να βγάλετε και καμιά φωτό και να την ανεβάσετε μετά εδώ να σας δούμε! 8) 8)
Καλα ηταν.
Ο χιππης μου ελυσε τις αποριες μου σχετικα με τον χιππικο ερωτα.
Ηπιαμε τσοκολατα.
Φαγαμε παπατες.
Τελος.
Και δώσαμε και μπόλικες ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ!!! :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Αλλά δεν βγάλαμε φώτος:(
Μια απορία προς τη μάμυ…γιατί λέγατε ότι έκανα κρά ότι ήμουνα εγώ?:roll:
Ωραιες οι ΠΑΠΑΤΕΣ?
Tι ωρα το διαλυσατε τελικα?:-k
RoPe γιατι δεν ηρθες? Μας ντραπηκες? Καλα, εμεις ημασταν με κοστουμια αλλα εσυ θα μπορουσες να βαλεις και κατι πιο απλο, δεν θα σε παρεξηγουσε κανεις, ειμαι σιγουρος. Ειναι καλα παιδια αυτα. Σοβαρα!
ρε Rope,κριμα που δεν ήρθες,σιγά!
έπρεπε να έρθεις,ας ζήταγες το κιν κάποιου μέσω pm από δω ώστε να μην ρωτάς αμήχανα κείθε.
χίππης θεός,όλοι καλά
ρεσιτάλ από davidian και angmar μετά,μαζί με maiden79 και chrisp.
συμφωνούσαμε σε όλα,εμείς και η μπύρα που’χε στην αγκαλιά του ένας από μας…:roll:
Φοβερή η παρέα στο meeting!
Ρίξαμε γέλιο και περάσαμε πολύ ωραία, όπως πάντα άλλωστε!
Αποχώρησαν κάποιοι και οι υπόλοιποι πήγαμε για kebab-σκύλο σε γνωστό μαγαζί της περιοχής!
Πιο πολύ το γέλιο εκεί! :lol:
Όταν αποχώρησαν τα γυναικόπαιδα, οι εναπομείναντες rudolf, ChrisP, Davidian, Angmar και Maiden1979 συνέχισαν με συνοδεία ρακόμελων! :drunk: [SIZE=“1”]Εκτός από έναν που ήπιε μπύρα![/SIZE]
Οι στιχομυθίες και οι ατάκες που ακούστηκαν ήταν αδιανόητου επιπέδου :lol2: , το γέλιο που έπεσε πρέπει να το άκουσαν μέχρι το σταθμό του Θησείου :lol3: και ελπίζω να επαναληφθεί σύντομα (και με περισσότερα άτομα) γιατί τέτοιες βραδιές δεν τις ζούμε πολύ συχνά! :roll:
Πάντα τέτοια!
:lol: :lol: :lol: :lol:
Πεθαναμε στα γελια σημερα! Ναστε καλα ρε παιδια!
έτσι έτσι!!!
να’στε καλά παίδες:)
post picz asap plz thnx.
ωραιες ηταν. μονο που τις ετρωγε ΣΤΗΝ ΤΥΡΟΚΑΦΤΕΡΗ ΜΟΥ!