Χιππικο meeting στην αθηνα 9 Νοεμβριου

επεράσαμε όμορφα όμορφα όμορφα
΄
άλλη μια συνάντηση του εν λόγω φόρουμ στέφτηκε με επιτυχία

ο Σάκης απλά ο Σάκης ίδιος ο Eric Clapton στα νιάτα του:D :smiley: :smiley:

χάρηκα ιδιαίτερα που γνώρισα νέα πρόσωπα sofi-k larocca αngmar maiden davinian red pyramid -πολυ καλό παιδάκι- και που ξαναείδα παλιά την ηλεκτρολόγα Αλόη την πατριώτισσα Άννα Μαρία -έτσι εξηγήται και η νοικοκυροσύνη της- τον Βασιλάκη που μεγάλωσε τον Ρούντολφ το ελαφάκι που φούσκωσε τον Θανάση και όλους τους άλλους

Να μας έχει ο Θεός γερούς πάντα να ανταμώνουμε και να ξεφαντώνουμε

και εις άλλα με υγεία

Υ.Γ Angmar απλά :bow2: :bow2: :bow2:

Υ.Γ1 Το φόρουμ διαθέτει κούκλες για να το έχετε υπόψη σας τα αγόρια :wink: :wink:

ηταν τελεια! επιτελους γνωρισα κ αλλους απο το forum!
γενικα ειχε πλακα περασαμε ωραια κ εκανα αναλυση περι χιππικου ερωτα!

εγω δεν σε εβρισα!:smiley: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Παρτα ρε αρρωστε!!!Ερικουυυυυυληηηηηη,ουουυυυυυυυυυυυυυ!!:lol: :lol: :lol:

Εκεί ήσουν. :-s

Ναι μάμυ!! :smiley: Μόνο μη λες πολλά τέτοια… :stuck_out_tongue: :oops:

Δε με φώναξες ρε χίππη… :frowning: Έχασα τέτοιο πράμα για να ακούω τα σενάρια του director rudolf… :frowning: (ασχολιάστο:lol: )

*Σάκη να’σαι καλά,αν και δεν τα πολύ είπαμε,δε χανόμαστε.:wink:

*Angmar,πάλι γκρινιάζεις?γκρίνιαζες συνέχεια,επί 30 λεπτά:-s

*Σόφι κάπα-Αλόη,να κανονίζετε κάνα καφέ τα δυο σας ε,θέμα χημείας:)

θενκς α λοτ μαμμυ. :slight_smile:

εκτος απο σκηνοθετης της πενταρας βλεπω εισαι και σαρδαναπαλος. ασε τα κοριτσια ησυχα ρε. δερνω.

το σκηνοθετικό μου ταλέντο θα το κρίνεις όταν βγει η ταινία.
όταν είσαι καλλιτέχνης πρέπει να τα δίνεις όλα.να θυσιάζεις μικρές καθημερινές απολαύσεις.

μια γουλιά καφέ,μια κουβέντα με τον διπλανό…

αμα δέρνεις ίσως σε χρειαστώ στο μέλλον…

Το ξέρουμε το ξέρουμε:D

:lol2: :lol2: :lol2: Να τος και ο ήρωας

Ωπ εγω λεω να αφησουμε τις ιδεες του ρουντι(ποιες ιδεες δηλαδη ολα εμεις τα λεγαμε) και να γυρισουμε ταινια μικρου μηκους με κσυλο στην λασπη μεταξυ των 2 Γιαννηδων. :slight_smile:

τον εχω για την πλακα. αν θες, βαζουμε και ενα στοιχηματακι. 3 ευρω μωρε, ετσι για το καλο. ε;

όχι 3.
5 ευρά και 30 λεπτά.
εγώ λέω να αρχίσω να σε κοπανάω με κάνα τάβλι,τι λες?με δικά σου ζάρια πάντα μέσα ε…

Με 3 ευρω ρε μαλακα ουτε μισο σιντι δεν παιρνεις.:stuck_out_tongue: Λεω κανα 15αρι. Στηριζω ρουντι.

Περάσαμε πολύ ωραία , χαρηκα που σας ξαναείδα παιδιά! Μαράκι παίζει να βγούμε ακι συγγενεις! χαχαχα!
Χαρηλα ακόμα περισσότερο για τα καινούρια μέλη που γνώρισα! Ομολογώ ότι κομπλαρα λιγουλάκι με το υψος της Λαροκα,πολύ υψος ρε παιδί μου! Ιφριτ είσαι μορφή! Πυραμιδουλη είσαι γλύκας!

Στεναχωρήθηκα όμως γιατί έπρεπε να φυγώ … και τελικά έιναι μόνο κρυωμα!

Εχω να καταγγείλω έναν κακό άνθρωπο που μου πήρε το πουρακι απο το χερί χωρις να προλάβω να το ανάψω!

μεσα. κρατα τα 30 λεπτα, θα εισαι ρακενδυτος μετα. θα χρειαστεις ψιλα για το τραμ.

α, και με εχουν κοπανησει με ταβλι. σιγα την φοβερα. το ταβλι εσπασε βεβαια. αυτος ακομα το κλαιει.

γιατί σε κοπάνησε όμως δεν ξέρω:lol: :lol:

ή ταβλι θα παίζεις, ή μπαγλαμα. το κακο ειναι οτι αυτοι που παιζουν μπαγλαμα, δεν εχουν ψυχραιμια.

έχεις χάσει και σε τουρνουά μπαγλαμά ρε?:lol:

καλο. εγω παιζω ταβλι. επειδη εσενα σε εχω για μπαγλαμα-player, ελα να σε παιξω ενα στα 7. εισαι; backgammon tournament 2 φιλος. δηλωστε συμμετοχες.

με 3 ευρά στοίχημα για το καλό ρε Γιτζάκ?

σταματάμε γιατί

1ον,σε έχω σβήσει χαλαρά
2ον,είμαστε οφ τόπικ,είσαι και συντάκτης,άρα έχεις μεγαλύτερη ευθύνη
3ον,βλέπω ταινία το κερατο μου:lol: