:oops: :oops: :oops:
Πως φαινεται οτι δεν με ξερετε καθολου!
:dunno: :dunno: :dunno:
[SPOILER]Ε, και να κοπει καποια στιγμη τα “Θανασακη”…:x
[SPOILER]Ετσι?:evil:
Αντε…:drunk: [/SPOILER][/SPOILER]
:oops: :oops: :oops:
Πως φαινεται οτι δεν με ξερετε καθολου!
:dunno: :dunno: :dunno:
[SPOILER]Ε, και να κοπει καποια στιγμη τα “Θανασακη”…:x
[SPOILER]Ετσι?:evil:
Αντε…:drunk: [/SPOILER][/SPOILER]
Λοιπόν…όσον αφορά το μιτινγκ της Παρασκευής, έχω να δηλώσω απερίφραστα ότι ΣΑΣ ΜΙΣΩ ΟΛΟΥΣ!!!
Σας μισώ γιατί περνούσαμε τόσο γαμάτα που το διαλύσαμε στις 5 το πρωί…
Και όταν γύρισα σπίτι δε μπορούσα να κοιμηθώ γιατί κάποιος μου χε βουτήξει το μαξιλάρι…Σηκώθηκα στις 9 να πάω να βεβαιώσω την αγαμία της φιλενάδας μου (φρίκη φάση ο παπάς και η εκκλησία…ένιωθα ότι θέλω να βγω από το δέρμα μου…), μετά έτρεχε όοοολη μέρα και γενικά δε χαλάρωσα μέχρι πριν λίγο…
Αλλά…
Πραγματικά χάρηκα που σας γνώρισα όλους, ρίξαμε τρελό γέλιο, περπατήσαμε πολύ, φάγαμε (2 φορές ), ήπιαμε (τ’ άντερα μας), τ’ αγόρια μας είπαν τις προτιμήσεις τους όσον αφορά τις γυναίκες, τρομερό γέλιο,όσα αγόρια τόσες απόψεις all in all it was a pretty cool night.Άντε να το ξανακάνουμε και να ρίξουμε τόσο κι άλλο τόσο γέλιο.
Πολύ γέλιο όντως!
Όπως και πολύ περπάτημα! :–
Τα ρακόμελα να ρέουν ακατάπαυστα… :drunk:
[SIZE=“1”]Αν και την επόμενη φορά θα πιείτε πολύ εσείς οι κυρίες!
Κάτι ήπιατε, δε λέω, αλλά μπορείτε και περισσότερο… :roll: [/SIZE]
Και τέλος, εγώ την άποψη μου για τις γυναίκες δεν την είπα… [-X
Ή τουλάχιστον δεν την τελείωσα… :-s
Περασμένες 04:00, έχοντας κατεβάσει τουλάχστον 20 ποτηράκια ρακί, ε δεν ήμουν σε θέση να αρχίσω αναλύσεις… :lol:
Την επόμενη φορά… 8)
Πολύ “γεμάτο” βράδυ πάντως!!! :vibrate:
Δεν την είπες ναι…αλλά θα την πεις νεξτ ταιμ.
Και όχι δε θα πιούμε περισσότερο…δε θα μας κάνετε εσείς κουρούμπελα!!!Γιατί όχι τπτ άλλο εσύ μπορεί μετά να θες να περπατήσουμε μέχρι το Κορωπί!!!
Έλα μωρέ που θα γίνετε κουρούμπελα με λίγο ρακομελάκι… :roll:
Και επίσης, δεν κάνει κακό λίγο περπάτημα!
:lol: :lol:
Λέω ότι βλέπω…!:oops:
Πως θες να σε λέμε…?:roll:
Να κοπεί το …Θανασάκη? Είσαι σίγουρος…?
Πλάκα κάνεις…
Τα δικά μου ποτηράκια τα μέτρησες…?
Κάποια στιγμή ο Πυραμίδας μου έκρυψε το ποτηράκι…! Και πιο μετά κάθως γύρισα να πω κάτι στον Davidian…(δε θυμάμαι τι εξαιτίας του σοκ αυτού που ακολούθησε…) με μια αεράτη κίνηση του δεξιού μου χεριού και με τα μαρουλόφυλλα για χέρια του Davidian το δικό του ποτηράκι met the floor! και από τη συγκίνηση έσπασε σε μικρά μικρά κομμάτακια…
Γούρι!!!
Συμφωνώ με την Κορπσέτα…!
@maiden1979:Λίγο ρακομελάκι? Λίγο…?? Αυτό ήταν λίγο?! :lol2:
Μωρέ ναι καλό κάνει…αλλά εγώ είμαι του νερού…βάλε με εκεί να σου “περπατήσω” όσο θες…
ρε πείτε αν τα νέα κορίτσα του φόρουμ είναι όμορφα όπως πρέπει κ αφήστε τα πολλά πολλά.
όποιος δεν έρθει σε ρόκιν πάρτυ, μπαν ε
Για πότε το επόμενο φίλτατε?:roll:
κάτι ξέρει αυτός κείθε στην ξενιτιά:-k
Τι γούρι μορε γκαντεμο?
:lol: Θα σου λεγα τωρα αλλα εχε χάρη…
Y.Γ Αψογο το meeting παιδιά…Εις το επανιδείν…
μπορεί εκεί που θα πίνεις μπυρόνια να σου κάνει κάποιος γνώριμος πολέμιος ταπ ταπ στο κεφάλι. ποτέ δεν ξέρεις…
οι υποδέλοιποι κρατήστε καμιά δύναμη… ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί…
Davidian καιμενούλη εσύ την πάτησες ε?
#-o Γούρι για μένα που το έσπασα!!
Και δεν είμαι καθόλου γκαντέμω…:lightsabre:
Δεν ειμαι προληπτικος αλλα μιλησα με το Σοφι-κ στο τηλεφωνο εκείνο το βραδυ και η αλλη μου εριξε το σφηνακι πανω μου…Τα συμπεράσματα δικά σας…:lol:
Ποιά συμπεράσματα ρε το πράμα είναι προφανέστατο …
τελικά τι απόγινες …
Βικ=Φιλη Σοφι-Κ=Διπλη γκαντεμια
Απλες εξισωσεις φιλε μου…Και στο ειπα μην την παρεις τηλ…Ή μαλλον σου ειπα φερτη να της μιλισω…Τωρα που το σκεφτομαι καλυτερα που δεν το εκανα…
Τεσπα ωραιο το μιτινγκ περασαμε πολυ καλα και αντε και στο επομενο καλυτερα…Ανταλλαξαμε και με το φιλο Γιωργο-Davidian κοινες αποψεις…Ξερει αυτος…
Πολυ καλα περασαμε,γελασαμε,ηπιαμε(πανω απο ολα) και περπατησαμε…Αυτο το θυμουνται καλα ολοι…Ε Δημητρη…???
Ξαναλέω…δεν είμαι γκαντέμω! :lightsabre:
Μίλησες και εσύ… που με έβαλες να κατεβάσω σφηνάκια μονορούφι…και στο ένα ενώ σου είπα να μη με κάνεις να γελάσω…μίλησες…! :lightsabre:
Και σου έβαλα να ακούσεις και inject the venom… αλλά δε θυμάμαι πoιο από τα δύο έγινε πρώτο…:lol:
Σταματήστε να πειράζετε το Δημήτρη που μας έβαλε να κάνουμε κύκλο!
Κύκλο όμως… τα έσπασε η ατάκα του Πυραμίδα… “κάτι μου θυμίζει αυτό εδώ…:|” ενώ περπατούσαμε τον ίδιο δρόμο 2η φορά…
Τα σφηνακια εγιναν πρωτα…Βεβαια η επιλογη κομματιου τα εσπασε…
Συμπέρασμα…ξέρει να διαλέγει… και είναι και μεγαλόκαρδη… :roll: