Α δλδ εκεί που είναι τα emo?
Νομίζω και emo να ήμουν…δε θα ήξερα που κάθονται τα emo…
Μια καλύτερη πρόταση είναι μέσα στο συντριβάνι και θα σας καταλάβουμε από τα βρεγμένα ρούχα…:p:p:p
:naughty: :naughty: :naughty:
Ωραια, μιας και ειστε στο δρομο μου και βολευει και η ωρα θα βγω απο τα υπογεια της Μορια…εεε του μετρο για να πω ενα γεια αν προλαβω. Παντως δεν θα κατσω, πρεπει 9:30 να ειμαι Αγιο Δημητριο.
Να βγεις να πεις ένα γεια! Πολύ θα χαρούμε!
Ωραία, έχω να πιω ρακόμελα τουλάχιστον 20 μέρες και διψάω…=P~ :drunk: :drunk:
Από ότι βλέπω δεν θα είμαστε και πολλοί, οπότε δεν θα χρειαστεί να κλείσουμε κάπου!
Θα βρούμε εκείνη τη στιγμή! :yes:
Πάντως, λίγο νωρίς δεν είναι 21:00; :-k
Κατά τις 23:00 δεν θα ήταν καλύτερα; :-s
OΚ, αφού το κανονίσατε για τότε, θα βρεθούμε τότε!
Έχουμε κάνα δυο που θέλουν να προλάβουν τρένο μετά :oops: :).
(Δε λέω για μένα…:oops:)
Α ΟΚ! Κανένα πρόβλημα!!!
[SPOILER]Απλά είπα για πιο μετά, γιατί η καλύτερη φάση είναι κατά τις 2 με 3 την νύχτα όταν αρχίσει το alcohol να κάνει λίγο τη δουλεια του και όλοι περνάνε καλύτερα… 8)
Ενώ μέχρι τις 23:30 τί να προλάβει να πιεί κάποιος…
[SIZE=“1”]Σταματάω εδώ , για να μην με περάσετε και για κανένα αλκοολικό… :lol: :lol:[/SIZE] [/SPOILER]
Ρακομελα 2 το βραδυ? Που και ποτε? Ψηθειτε κι οι αλλοι:!:
Ακου 9 η ωρα. Ρε ποτε θα μαθετε οι Αθηναιοι να βγαινετε? Ακομα και το Ντεχτερ ξενερωσε με τα μυτηνγκ σας:!:
Τι λε ρε συκο. Τραβα στο τοπικ σου να πουμε. Ζηλευεις.
Ναι. Ζηλεψα τον απογευματινο καφε. Αντε μη βαλω λογκ σου τωρα οπου κανεις συγκριση των δυο μυτηνγκς…
Bold, ορθόν. Τι λέτε ρε παιδιά, 9 η ώρα ρακόμελο; :roll: :-s Πάρτε ταξιά ρε, απλό είναι.
Δεύτερο σκέλος, ΠΣΕΜΑ.
Χρηστη λεντ ζεπελιν πανε πιες κανα κρασομελο πρωτα και μετα ελα να μας χωθεις.
Πρώτα βόλτα… μετά φαϊ… μετά ρακόμελα… θα έχει περάσει η ώρα…
Γιατί είμαι ακόμη εδώ…? :oops:
Λεντζέπελιν μόλις άρχισες πόλεμο με τα ιφριτσ. Ας πρόσεχες.:lightsabre: :lightsabre:
Περάσαμε πολύ ωραία!!!
Φάγαμε λίγο, ήπιαμε πολύ! αυτή τη στιγμή… there’s too much blood in my ρακόμελο system…
Μπορεί να βρεθήκαμε στις 9… αλλά το διαλύσαμε 4:30! (Και κανείς δεν έφυγε νωρίς τελικά…
).
Επίσης μας τίμησε δια της παρουσίας του ο φανταστικός μοδεράτορας! Μας έκανε surprise!!!
Ήταν πολύ όμορφα!!
Καληνυχτούδιααα!
Μαλακια! Επαιρνα τον Maiden για να ρθω (κατα τις μιαμιση) και δε το σηκωνε. Και του το χα πει οτι σιγουρα θα το τραβηξετε. Νταξ νεξτ ταιμ. Δε μπορουσα να ερθω νωριτερα ουτως ή αλλως.
Εσας σας βλεπω και την αλλη βδομαδα. Η συγκινηση όμως του να μιλας με τον Matt Pike όμως δεν ειναι κατι που σου τυχαινει καθε μερα. Ειναι και πολυ cool ατομο ο ατιμος!
Περασα κι εγω πολυ ομορφα χθες παρεα με ολους…
Εισαστε ολοι πολυ καλα παιδια:
ΒΙΚΕΝΤΙΑ ΜΟΥ: εισαι πολυ καλη κοπελα, οσο σε γνωριζω το διαπιστωνω…απλα σταματα να κολας τοσο στο ΘΑΝΑΣΑΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ…
Σε ευχαριστω για ολα χθες και για αυτα που ειπες και για αυτα ποου εκανες…ξερεις εσυ:wink:
ΧΡΗΣΤΑΚΗ ΜΟΥ: Εισαι πολυ πολυ γλυκο παιδι, χαρικα απιστευτα που σε ξαναειδα χθες και για την κουβεντουλα που ειχαμε…
Σε ευχαριστω παρα πολυ που μεινες τοσο πολυ μαζι
μας…
ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΟΥ:Χαρηκα που σε ξαναειδα…
ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΕ ΜΟΥ: Το ιδιο και δειχνεις πολυ καλο παιδι…
ΓΙΩΡΓΟ ΜΟΥ: Το ιδιο και για σενα…ελπιζω να εληξαν
ολα καλα για σενα…
ΚΑΡΒΟΥ ΜΟΥ: Η ευχαριστη εκπληξη της βραδιας
ΝΑΣΙΑ ΝΟΥ:Χαρικα πολυ που σε γνωρισα…εισαι πολυ γλυκια κοπελιτσα’…
ΠΛΑΤΩΝΑΚΟ ΜΟΥ:Και για σενα χαρικα πολυ που σε ξαναειδα…
Γενικα ηταν πολυ ομορφη βραδια…περπατησαμε πολυ χαρις τον ψηλο μας Δημητρακη…ξερεις…
ΠΕΡΑΣΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑΑΑΑΑ!!!
ήταν μια όμορφη βραδιά
ηταν…
Αυτά είναι…αδερφική αγάπη!
Το Βικ να βασανίζει το Θανασάκη… ο Θανασάκης που παίζει να είναι ένας από τους πιο ευγενικούς ανθρώπους που υπάρχουν…στον κόσμο(!)…να υπομένει σιωπηλά…
Αντέδρασε μόνο (στο ένα και μοναδικό) Θανασαααακηηη που έπαιξε με “κανονική” ένταση…
Βούλωσε τα αυτιά του…
Ναι… ξέρω εγώ…παρακαλώ Ολγάκι! :oops: