Σλουρπ σλουρπ ρακόμελα…
ειναι κουραστικό να εξηγείς γιατί ο γάιδαρος έχει μεγάλα αυτιά.όχι για να πετάει πάντως.
είπα εγώ ότι δεν μπορώ και είπε η όλγα να το κάνουμε άλλη φορά τότε.
και με το quote που έκανες,τονίζω ότι δεν είναι ανάγκη να κανονίσω εγώ το μύτινγκ επειδή άνοιξα το τόπικ,ούτε να έρθω όπωσδήποτε.
αυτό.
ε,ναι,υπάρχουν και τα κρυφά μύτινγκ διπροσωπίας για άλλες καταστάσεις,όπως σήμερα πχ.
Δεν καταλαβαίνω τι λες για τα μιτινγκ διπροσωπίας, αλλά οκ.
Δεν σε έκανα κουοτ για να στην πω.Απλώς για να πω ότι είναι καλύτερα να είμαστε όλοι μαζί. δε μορ δε μεριερ…Αν δε μπορεί η πλειοψηφία το αφήνουμε γι άλλη φορά…
γιαπ,και η πλειοψηφία δεν είμαι εγώ. τσιερζ.
ρε παιδιά δλδ ουάου!!! καλά μιλάμε, άμα εσείς ποτέ εκεί στο Αθήνα αποφασίσετε να βρεθείτε εγώ θα πάω να γίνω καλόγρια, θα σας αφήσω να μου τρυπησετε τη μυτη και θα φάω τα κόκκαλά μου μετά. :blink:
Ρε μην τσακώνεστε ρε
τραβα στην καμαρα να πιεις κανα καφε εσυ και μη μιλας
8O
Σοκ και δέος.
Καλώς το! Που είχες χαθεί?
Τσακωνόμαστε…?:-s Κρίμα είναι… εγώ να ειδωθούμε ήθελα γιατί σας συμπαθάω όλους/όλες.
Λοιπόν…
αύριο στις 9 στο Σύνταγμα ξέρω πως θα έρθουν η Κορπσετ και ο Πυραμίδας…ξέρω πως θα έρθει και ο Guardian… και ο Δημήτρης…
(Δεν έχω δει αν έβαλαν τα χριστουγεννιάτικα…ωραία θα είναι αν ναι ).
Ας έρθει και όποιος άλλος θέλει…να πάμε μετά να φάμε και να πιούμε…:roll: .
Ισως περασω να πω ενα γεια, αλλα δεν νομιζω να κατσω παρα πολυ…
θα του τα πω…χμμ, θα το σκεφτω για την τουρτα…:roll:
Ρε ελεος…Ποσο αμπαλοι ειμαστε…?..Εκει που κοροιδευαμε τους Θεσσαλονικεις οτι δεν μπορουν να συναντηθουν τωρα μας δουλευουν αυτοι…Αν ειναι δυνατον…
Ας πει καποιος μια ωρα και μερος και μετα πεφτει το κραξιδι…Να πουν οσοι δεν μπορουν και οσοι οχι να δουμε τι θα κανουμε…
@Ρουντι…Ελεος ρε Γιανναρε…σα μικρο παιδακι κανεις…Ελα να το κανονισουμε να βολευει τους περισσοτερους
Συνεχιζω…και ας μεγαλωσουμε λιγο…
ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ Η ΣΥΜΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
(Καλη δικαιολογια για να σας πεισω???)
Να προτείνω εγώ μια ημερομηνία? Κυριακή 23/12?
Μα είπαμε,έχουμε κανονίσει για αύριο!!!
Και εκείνη την Κυριακή καλή φάση θα 'ναι για super pre xmas meeting…
Απ’ όσο ξέρω το κέντρο θα στολιστεί στις 13/12…
Οκ, sorry απλά βαριέμαι να διαβάζω όλες τις -άπειρες- σελίδες… Εγώ δυστυχώς κατά πάσα πιθανότητα αύριο δε θα μπορέσω…
Ναι, έχουμε δώσει ραντεβουδάκι αύριο στις 9 στην πλατεία Συντάγματος.
Θα έρθουν όσοι είπα πριν +η Όλγα και εσύ Ρασπούτιν… που δε ξέρω τι κάθεσαι και λες…
Επίσης και όποια άλλη ή όποιος άλλος θέλει… εννοείται αυτό :).
Όταν λέμε πλ. Συνταγμάτος εννοούμε στα Mac?
Εννοούμε… κοντά στα σκαλάκια…στην έξοδο από μετρό δίπλα… όποιος δεν καταλαβαίνει τι λέω… ας κάτσει στο συντριβάνι…και θα τον βρούμε