"ένα απλό meeting"

Αρχιζω και θυμωνω…εχε χρη που σαι φιλαρακι και κυριως Σσκορπιονιστης…αλλιως…[-X [-X :evil: :?

Γιατί το LaRocca άνοιξε αυτό το τόπικ…

Ότι να 'ναι… Αλλά δεν πειράζει…Δε με νοιάζει…

1ον,έχουμε παραγνωριστεί εδώ μέσα.
2ον,άνοιξα το τόπικ για να βρεθούμε όπως βρισκόμαστε κάθε φορά στο τέλος κάθε meeting για κάνα ποτό όταν πολλοί φεύγουν.δεν είπα ημερομηνία ποτέ,το άφησα φλου.

Θα το αφησουμε για καποια αλλη φορα για να μπορουν αρκετα ατομα…οκ… σορυ ρουντακοοο…:frowning: χιλια σορυ!!!

ρε παναγία μου.

βαθιές ανάσες μοντ ον

δεν καθορίζω εγώ το μύτινγκ,εγώ ένα τόπικ άνοιξα.δεν κρατάω λίστα με ονόματα,ούτε μοιράζονται προσκλήσεις.όποιος θέλει να βρεθεί με κάποιον,μπορεί,δεν έχω κάποια αρμοδιότητα απαγόρευσης ή κάτι τέτοιο.

βαθιές ανάσες μοντ οφ

Άμα είναι τόσο δύσκολο…γκραννν

Πως σας φαίνεται κατά τις 8 στο Σύνταγμα?

δλδ είμαστε οφφ?έχω κι ένα σκύλο που έρχεται αύριο…άμα είναι να παίξω μαζί του…

εγω ψηνομουνα να ερθω παιδες, αλλα εκατσε τραπεζωμα για γενεθλια κολλητου, επομενως…νεξτ ταημ! :!:

Χρονια του πολλα…ασε και κανα κμματακι τουρτιτσα για μας…εεεεεεεεε…=P~ =P~

Λοιπόν ακούστε έρχονται γιορτές και το καλύτερο είναι να κανονίσουμε κάτι είτε κοντά είτε μέσα στις γιορτές να πούμε από κοντά τις ευχές τα χρόνια πολλά φιλιά αγκαλιές τέτοια που θα ειμαστε και στο κλίμα των ημερών

Σεξ δεν θα εχει?:-s :-s

Συμφωναω…:thumbup: :thumbup: :thumbup: =D>

αγιες μέρες γαρ

και νύχτες,άγιες κι αυτές

Δεν ξέρω τί παίχτηκε, αλλά, αν τελικά αλλάξετε γνώμη, εγώ είμαι μέσα για κανα ρακόμελο / ποτάκι την Παρασκευή το βράδυ… :wink:

Κανονιστε και ενημερωστε…

νταξ,ή θα κανονιστεί τελευταία στιγμή για άγρια πιώματα όμως ή…:lol: :lol:

Αντε ρε που θα πιεις και ρακομελο. “Μεταλλικο” νερο, και πολυ σου ειναι! :expressionless:

Διορθώστε με αν κάνω λάθος αλλά νόμιζα ότι ο σκοπός του μιτινγκ είναι να βρεθούμε όλοι μαζί για χαβαλέ…άμα είναι να βρεθούμε μόνο 2-3 άτομα το κανονίζουμε και κατ’ ιδίαν…Έχω λάθος?

Όχι… είσαι πολύ σωστή! :slight_smile: