Το 5λιτρο βαρελι εχει 15 ευρω.Πιστευω συμφερει πολυ περισσοτερο
Αμα κανονιστει σε μη προχωρημενη ωρα,ισως ερθω κ γω.Αν ειναι να ρθουν κ αλλα καινουργια μελη,να το πουν για να μη νιωσω καπως αβολα…:roll:
Εγώ, αν αυτό σε κάνει να αισθάνεσαι καλύτερα, γράφτηκα στο φόρουμ 1 μήνα πριν από σένα και θα πάω μάλλον…
θα υπάρχουν οι μοντς να σπάσουν τον πάγο8)
Τουλαχιστον εκει δεν μπορειτε να κανετε μπαν:p
Για μέρος προτείνω κάποιο απο τα ρακομελάδικα-καφετέριες στο Θησείο, όχι αυτές που είναι πάνω (τις τρεντουλάρικες) αλλά πιο κάτω που βρίσκονται ορισμένες πολύ ωραίες. Επειδή θα ναι αρκετός κόσμος βέβαια, θα χρειαστεί να κλείσουμε τραπέζια μάλλον (τι μάλλον, σίγουρα δηλαδή).
Όσο αφορά τη βόλτα στην Ακρόπολη, είναι καλή φάση, αλλά για πιο μετά, αφού έχουμε πρώτα αράξει και έχουμε φάει
Nαι,… εδώ θέλω να προτείνω να αφήσουμε κατά μέρος τα βραχάκια γιατί θα έχει και κοριτσάκια το μιτινγκ.Που να σκαρφαλώνουμε τώρα???
Ελα ρε σιγα το σκαρφαλωμα.Μια ανηφοριτσα ειναι.
Είναι σαφές νομίζω ότι το meeting δεν είναι δυνατόν να γίνει εκεί,για αργότερα ναι,αλλά δεν είναι το κατάλληλο μέρος για συστάσεις και κουβεντούλα με άτομα που βλέπεις πρώτη φορά
Πάμε κάπου έξω, και στη Πνίκα μετά. Μακινοτς καλή ιδέα με τη μπύρα, να την εφαρμόσουμε
Κι εγώ θέλω meeting.
Εσυ απο το καλοκαιρι και μετα:p
Εγω προτεινω,αντι να σκαρφαλωνουμε και μλκς να παμε στα φαναρια Πειραιως και Ιερας οδου να πλενουμε τζαμια μπας και βγαλουμε κανα φραγκο…
σουτ εσύ.
Καλή ιδέα, θέλω να πάρω κι ένα cd καιρό τώρα…
μαμα… δε με παίζουν τα άλλα παιδάκια… δε με θέλουν.
Αυτο ειναι παλιο.Παμε στον ηλεκτρικο να ζητησουμε λεφτα επειδη το παιδι μας εχει 3 ρωγες και πρεπει να βγαλει την μια
:lol:
Γκάρβου, έγραψες με το zwann ε αχαχαχχ :lol2:
αντε κανονιστε τπτ να ερθω και γω που ειμαι αθηνα μεχρι κυριακη…
Παιδιά έχω μια καταπληκτική ιδέα!! Λοιπόν.
Στο φορουμ έχουμε πολλούς απο Αθήνα, σωστά?
[SIZE=“1”]σωστά.[/SIZE]
Και πολλούς απο Θεσσαλονίκη, σωστά?
[SIZE=“1”]σωστά.[/SIZE]
Προτείνω για εντελώς πρακτικούς λογους (:roll: ) να κανονίσουμε το meeting καπου στη μέση. Πχ στα Τρικαλα!!
Θα γίνει επιτέλους το πολυπόθητο πανελλήνιο meeting, θα ερθουν οι Μακεδόνες, οι Στερεοελλαδίτες, οι γύρω γύρω απο δω (Γιαννενα, Βόλος), τα νησιά οκ, είμαστε λίγο μακριά, εχουμε Κρήτη και Μήλο στο φορουμ αλλα ειστε μειονότητα (kourou, rania το μπούλο δλδ :p) οπότε ειμαστε κομπλε!
Και αμα δε βαρεθω θα ερθω κι εγώ!
Για ποτε λέμε λοιπόν?