Φενια…
ποσο καιρο εχεις να κανεις σεξ?
Φενια…
ποσο καιρο εχεις να κανεις σεξ?
Εγώ πάλι λέω αφού έτσι κι αλλιώς το rocking έχει παγκόσμια εμβέλεια και μπορούν να το επισκεπτούν άτομα απο όλο τον κόσμο, και ναι, ακόμα και να γραφτούν στο φόρουμ, να τους λάβουμε κι εκείνους υπόψη μας.
Και έτσι, αν ας πούμε απο τη μία είμαστε εμείς οι Αθηναίοι, και απο την άλλη οι Νεοζηλανδοί ή οι κάτοικοι της Ουρουγουάης ας πούμε, να κανονίσουμε το μήτινγκ κάπου στη μέση. Για παράδειγμα κάπου στη Περσία, ή στην Αίγυπτο.
Τι λέτε??? :-p
Ξεχασες το αστρικο συστημα του Σειριου και τους υποχθωνιους της Κουφιας Γης!
κανονίστε ρε βλαμμένοι και μη σπαμάρετε:lol:
Λοιπόν εγώ λέω για ένα μαγαζάκι στο θησείο, την Καλή Ζωή που είναι στον πεζόδρομο προς Μοναστηράκι. Αλλά αν πάμε τελευταία στιγμή, δεν παίζει να βρούμε…
Στις Σκαλες να παμε
Ίριδα, κλείνουμε και τραπέζι
Ίριδα και έκλεισε… Όσοι δε θέλουν να μας θαυμάσουν στη μπάλα (μα τι χαζοί που είστε και δε θέλετε? ) σας επιτρέπω να πάτε από νωρίτερα εκεί… Εμείς θα σας βρούμε μετά.
ifrit κλείσε στην Ίριδα και πες της να έρθει κι αυτή κι όλας:p Κλείσε κατά τις 9:30-10:00 για όσους θέλουν να πάνε από νωρίς…
Που ακριβως ειναι αυτο???
Στο Θησείο στην Ηρακλειδών, χαμηλά. Δίπλα στη μορφή.
Χρειαζόμαστε καταστατικό αυτών που θα παραβρεθούν, καθώς και την ώρα για την οποία που θα κλείσει το τραπέζι.
Υ.Γ:Κάρβου, δε το περίμενα και από σένα…
Θησειο στον δρομο με τις καφετεριες, στο τερμα δεξια…
Υπαρχει ενα θεμα για μενα αν οντως ερθω…πως θα σας αναγνωρισω??:roll:
εντάξει αυτό δεν είναι προβλημα… δεν βρίσκεις αλλού τοσα βαρεμένα μαζεμένα!
εκανα και ρίμα ε?
Είμαστε οι πιο όμορφοι
Ειμαστε οι πιο ασχημοι.
εμένα να ακους λιδα.
Σουτ εσυ!
αναγκαστικά ένας μοντ θα σου δώσει το τηλέφωνο του
δλδ τελειως αναγκαστικά όμως… ψυχικό θα κανει ο ρουντι…
Πειτε ρε παιδια…:lol:Δεν ειναι λιγο ακυρη η φαση να σκασω μυτη εκει και να πω…΄’‘Ειστε απο το φορουμ???’’:roll: