"ένα απλό meeting"

Ετσι καναμε ολοι.

μέτρα τις κανάτες στα τραπέζια. στις περισσότερες, συστήνεσαι και χαιρόμαστε που σε γνωρίζουμε

το πρόβλημα λύθηκε.
θυσιάστηκα.

Το θεωρεις φυσιολογικο να ερθω πανω απο το τραπεζι και να μετραω κανατες???χαχαχαχα(εχω μυωπια και αναγκαστικα θα πρεπει να ερθω κοντα)θα με περασετε για σερβιτορα και μαλλον θα παρω καμια παραγγελια:) τελοςπαντων θα τη βρω την ακρη…:slight_smile:

Δε πήρες το τηλέφωνο του μοδ;
Βρέθηκε η άκρη

Η λύση είναι άλλη: Θα βάλουμε ταμπελίτσα “ρόκιν.γρ”, όπως κάνουν στα αεροδρόμια οι τουριστικές εταιρίες…

Ελα ρε, εκει που ειναι οι μαλλιαδες οι μπιχλιαριδες ή καποιος με καμια μπλουζα σαμπαθ ξερω γω θα ναι το τραπεζι.

H μπορούμε να μαζωχτούμε κάπου κεντρικά και να πάμε όλοι μαζί από εκεί.

Και μη το κάνουμε πολύ νωρίς εεε. Να προλάβουμε να πάμε και λίγο σπίτι μετά τη δουλειά.εε?εεεεεεεεεεεεε?(γατίσιο mode on)

Θα μπορούσε να έρθω (θεωρητικά μιλώντας… :p)

Άντε, μη σπαμάρω, συνεχίστε

Παίζει να έρθω κι εγώ ε

Για τι ώρα λέτε και για πόσο (μέχρι το ξημέρωμα lol)
Βασικά θα είμαι εκεί και αν όταν τελειώσει είναι τα στομάχια “στην θέση τους” μπορεί και να περάσω …

(κάντε και μια λίστα να δούμε ποιοι άλλοι θα είναι :P:P)

Παρασκευη 18 δηλαδη??Λοιπον ας οργανωσει καποιος μια λιστα συμμετοχων για να ξερουμε που βρισκομαστε… προφανως μεσα και γω…

Έκανα τη λίστα (μιας και έχω αϋπνίες και βαριέμαι)

tolkki
ifrit
karvou
ellanor
Keyser
Demon_Cleaner
Rasputin
rudolf
nephelie
lida
corpsette
Isis
Guardian_of_the_blind

προς το παρόν αυτοί. Δηλώστε κι άλλοι ρε.
Και πείτε και καμιά ώρα που σας βολεύει. Όσοι παίζουμε μπάλα λογικά θα έρθουμε μετά τις 10. Αν θέλετε οι υπόλοιποι να βρεθείτε πιο πριν, βρείτε ώρες που σας βολεύουν, να κλείσουμε το τραπέζι για εκείνη την ώρα και να έρθουμε μετά εμείς οι αθλητές.

Κατά τις 9.30 προτείνω ώρα για εμάς τους φαγάδες, που θα έρθουμε κατευθείαν στη μάσα και δε μας νοιάζει η άθληση. 9 το νωρίτερο.

Εμείς που θα πάμε νωρίτερα μπορούμε να βρεθούμε κατευθείαν στην Ίριδα, ή βρισκόμαστε απο πριν στον σταθμό του Θησείου και πάμε μπουλούκι. Πείτε.

Και όσοι δεν είναι για μπάλα αλλά προτιμούν να έρθουν μόνοι τους κάποια άλλη ώρα έρχονται. Γράψ’τε ακριβώς όμως ποιά είναι η διεύθυνση παιδιά για να ξέρουμε.

Λοιπόν, η Ίριδα βρίσκεται Ηρακλειδών 42.
Επίσης, όποιος έρχεται πρώτη φορά ή θα αργήσει ή ό,τιδηποτε άλλο, ας δώσει το τηλέφωνο του σε ένα από μας που θα είμαστε σίγουρα εκεί.

Εγώ ψηφίζω το μπουλούκι.Αλλά θέλω να θυμίσω ότι η Ιριδα δεν έχει φαγητό.

Δεν έχει ποικιλίες??

το ifrit κανονίζει τα του μύτιν.

Έχει, αλλά καλύτερα φάτε πιο πριν και εκεί απλά να πιούμε.

Μια χαρα ποικιλιες εχει.

δεν εχει corps αλλα εχει ενα ψιλικατζιδικο απεναντι με κατι φοβερες τυροπιτες…