"ένα απλό meeting"

Παιδιά χίλια συγνώμη που δεν ήρθα…απλώς ήμουν από το πρωί έξω και δεν είχα το κινητό κανενός, για να ενημερώσω :frowning: .Ελπίζω να περάσατε ωραία και να καταφέρω να έρθω την επόμενη φορά!

Δε θα πει κανεις πως περασατε ξερωγω?

Πως περάσαμε?? Για ποιό πράγμα μιλάς?

Ωραία ήταν, καμιά 20αριά άτομα μαζευτήκαμε, για κάποιους απο μας το προσχεδιασμένο ρακόμελο τελικά έγινε κρασί, τα παιδιά που ήρθαν απο την μπάλα δεν έγινε αισθητό οτι είχαν πάει για μπάλα πριν (καλό αυτό), και εγώ να φωνάζω “φόρουμ” στον σταθμό μπας και αναγνωρίσουμε κανέναν απο εκείνους που δεν ξέραμε (ναι, είχε αποτέλεσμα). Καλή φάση.

ΧΑΧΑΑΧΑ! Εδώ να προσθέσω ότι ο έλλανορ παίζει να είχε πιει παραπάνω από όσο άντεχε, αφού με είπε ώριμο! :lol:

Έχεις δίκιο, ούτε που μπορώ να διανοηθώ οτι είπα κάτι τέτοιο!

:stuck_out_tongue:

Ήταν προσχεδιασμένο να αφήσουμε αρχικά τα παιδιά που δεν γνωριζόντουσαν μεταξύ τους να βρεθούν.
Να νιώσουν τη μαγεία του “ε,απ’το rocking είσαι?”.
:slight_smile:
Όμορφα κύλησε το meeting,κρασιά,ρακές,ούζα,ρακόμελα…όμορφες παρουσίες,όμορφο φεγγάρι.
Να’μαστε καλά,χάρηκα για όσους γνώρισα και φυσικά για όσους ξαναείδα8)

Θελουμε εντυπωσεις απο τους καινουριους
Εσεις που κατσατε μεχρι αργα το κλεισατε το μαγαζι?

εγώ είμαι λίγο απαράδεκτος…τόσο καιρό και δεν έχω έρθει σε κανένα meeting…[-X

ΟΝΤΩΣ

Αμα ειναι να το “πειραξεις” το ποστ τουλαχιστον καντο σωστα. :slight_smile:

To λενε ΟΛΥ αλλωστε:!:

ποιοι όλοι?
όλοι οι ρουφιάνοι?:-k

ολυ = οι ρουφιανοι + οι γνωστοι αγνωστοι + η κλικα + ολες οι φαρες του φορουμ

σταυρωστε με σταυρωστε με:p :stuck_out_tongue:

Οντως περασαμε ομορφα.Γελασαμε κιολας με καποιες ατακες καποιων που μαλλον ηπιανε λιγο παραπανω η απλα ειχαν κεφια!(ονοματα δεν λεμε :stuck_out_tongue: ).Ευτυχως που ο ενας απο τα ατομα που περιμεναν στο σταθμο,εχει μακρια μαλλια κ υπεθεσα οτι θα ειναι απο το φορουμ.Βεβαια αν δεν ηταν και ο ellanor α φωναζει"φορουμ???"…Θετικη εντυπωση μου αφησε η συναντηση αυτη παντως:)

photos δεν θα δούμε εμεις??

Δεν βγαλαμε.Τα παντα εχουν αποτυπωθει στη μνημη μας!

Α ρε Guardian στραβουλιακα:P

Ολοκληρο τραπεζι και δεν μας εβλεπες.

Ellanor απο δω και στο εξης δεν περνιέσαι για σοβαρος στο φορουμ…:stuck_out_tongue:

Αστα αυτα!!:lol: το ελεγες και το υποστηριζες με σθενος κιολας!!Μα καλα o demon cleaner ωριμος??(μεχρι κ ο ιδιος παραδεχεται το αντιθετο)

γυρισα αγρινιο στους γονεις για πασχα και αυτη τη φορα βρηκα ασυρματο δικτυο καποιου γειτονα χωρις ασφαλεια και επιτελους μπαινω…ωραιο το meeting χαλαρα περασαμε, βεβαια μαζευτηκαμερ αρκετοι και αναγκαστικα η παρεα κοπηκε στη μεση…μια χαρα κατα τα αλλα…αντε και στο επομενο…