Τελεια ηταν παιδια,χαρηκα πολυ που σας γνωρισα!!
Παντα ηθελα να σπαμαρω σε τοπικ καλαμακομυτηνγκ…8)
Τελεια ηταν παιδια,χαρηκα πολυ που σας γνωρισα!!
Παντα ηθελα να σπαμαρω σε τοπικ καλαμακομυτηνγκ…8)
Θέλω να δηλώσω πως δεν ανέχομαι τέτοιου είδους διαβολές και συκοφαντίες απέναντι στο πρόσωπο μου. Και πως ποτέ ξανά δε θα παρευρεθώ σε μήτινγκ γιατί διασύρομαι και σχηματίζονται αρνητικές απόψεις. Ε, και ναι βρε παιδί μου, στενοχωριέμαι κιόλας, το παραδέχομαι, τώρα δα κλαίω, δε μπορώ να δω την οθόνη σχεδόν. Λυπάμαι, πραγματικά…
οκ,οκ, σταματάω εδώ
:roll: :roll: :roll: :drunk: :drunk: :-- :-- :-- :–
μα τι να κάνω εκεί μέσα που πήγατε και χωθήκατε … [-X
Ωραία ήταν,γελάσαμε,ήπιαμε,γνωρίσαμε νέο κόσμο( νέο κι από τις 2 απόψεις…ήταν και μερικοί 18 χρονών!!!).
Να το ξανακάνουμε:)
:lol: :lol: :lol:
¶ντε, και την άλλη φορά δε θα με μπερδέψετε με σερβιτόρο!
Και ώριμος, και σερβιτόρος… αναρωτιέμαι τι άλλο θα λέγαμε για σένα αν πέρναγε κι άλλη ώρα!
Το αστείο είναι πως περνάγαμε για σερβιτόρους τα παιδιά που έρχονταν και ήταν απ’ το φόρουμ, ενώ όταν ήρθε ο κανονικός σερβιτόρος στο τέλος νομίζαμε πως ήταν συμφορουμίτης (πάλι καλά που δε του το είπαμε κιόλας!)
Τοσο μικροι θεωρουνται αυτοι που ειναι 18; :-s Δηλαδη ποσος ειναι ο μεσος ορος ηλικιας των μιτινγκς;
Τριτη ηλικια
oxi kαι Τριτη ηλικια…φιλος…απλα εχουμε περασει την πρωτη νεοτητα…
Καλα περασαμε ολοι ως φαινεται…εγω τους αποπανους ολους τους ειχα μακρια οποτε τα μισα και παραπανω δεν τ ακουγα…Εχω να σημειωσω οτι ο Stathis 21 πηρε το 21 απο το Black Jack οπως εμαθα, μεγαλο χαρτομουτρο…
η Λιδα ηταν πολυ γλυκια αλλα δε μιλησαμε,ο Isis ηταν 26!!! ,τον ellanor δεν τον ξερω τον κυριο…ο Mackintosh ηταν και αυτος 18 ,ο demon cleaner εχει χασει την αισθηση της γευσης…Αυτους γνωρισα μου φαινεται…για τους αλλους δε λεω γιατι τους ξερω καιρο και βαριεμαι…
χαρηκα που γνωρισα οσους γνωρισα,οσους δε γνωρισα θα τους στειλω φωτο…:lol:
Εγώ πάλι χάρηκα που το τραπέζι με έφερνε μακρυά απο την κυρία που ακούει στο όνομα “lunatic”, για την οποία είχα σχηματίσει πολύ αρνητική άποψη (αν και δεν την ξέρω προσωπικά) και σχεδόν κόντεψα να φύγω μόλις έμαθα πως θα ερχόταν κι εκείνη στο μήτινγκ. Με νύχια και με δόντια παρέμεινα τελικά.
Την επομένη φορά να ανακοινώνετε πως θα έρθετε και να μην έρχεστε έτσι στο απρόσκλητο να είμαστε προετοιμασμένοι ε!
και η βλακεία καλά συνεχίζεται :lol:
Συγνωμη κυριε…ποιος ειστε?Πως σπιλωνετε το ονομα και την υποληψη μου ετσι?
Εχετε πλυνει το στομα σας πριν πιασετε το ονομα μου?ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ???
Βασικά έπρεπε να μην είχα πλύνει το στόμα μου το βράδυ του μήτινγκ. Θα ήταν ο πιο αποτελεσματικός και ανώδυνος τρόπος (για μένα) για να φύγετε. Έστω, την επόμενη φορά…
Και σας παρακαλώ να σταματήσετε εδώ γιατί βγαίνετε OFF TOPIC!!! (σε υστερικό τόνο)
το meeting ήταν πολύ καλό και χάρηκα που γνώρισα και τόσους νέους χρήστες (και ζήλεψα όσους έφαγαν στο Τσάο :p). Μετά το Πάσχα, προτείνω ένα repeat. Σύντομα…
Στον βραχο με μπυρες
πω ρε μανία με το βράχο :lol:
Ελα ρε αφου ειναι ωραια.Μπορεις και να ξαπλωσεις να κοιμηθεις κει πανω
Ο βράχος είναι ωραίος κυρίως για καλοκαίρι, ζευγαράκια και Γιαπωνέζους τουρίστες. Το ξέρω, πάνε και παρέες με κιθαρίτσες κλπ, αλλά θα πιαστείς αν κάτσεις πολλή ώρα
μυρίζουν άσχημα οι Γιαπωνέζοι τουρίστες… Τώρα για καλό μας το είπες?
Εσυ πας απο κοντα και τους μυριζεις?
μύρισε και θα με θυμηθείς!