Έχει αεράκι εκεί πάνω, η ευωδιά θα ταξιδεύει :roll:
Στο βράχο δε θα πάμε…τι σας έχει πιάσει???δεν ήταν ωραία εκεί που τα πίναμε κιόλας?
Ούχι δεν ήταν. Το επόμενο μήτινγκ έχει σκαρφάλωμα, ορειβασία πάνω στα βουνά, γι’ αυτό προετοιμάστε απο τώρα τη σιλουέτα σας. Α, και κάτι άκουσα και για υποβρύχιο μήτινγκ, αλλά αυτό απο το καλοκαίρι και μετά που θα χουν ζεστάνει τα νερά.
[SIZE=“4”]ΓΑΜΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΡΝΕΙ…!!![/SIZE]
Ξεθαβω και προτεινω να ξαναγινει μιτινγκ. Ωραια περασαμε στο προηγουμενο. Αντε, ψηθειτε.:-s
Νταξ, μέσα, δε παίζει πρόβλημα
πότε??να έρθω και γω να με δείτε!!
Παμε παμε
Μ’ έχουνε ρωτήσει πολλές φορές ας πούμε,άμα από μικρός έτσι ήμουνα άσχημος.Και τους λέω,ντάξει,μέσα,δε παίζει πρόβλημα.
:lol:
σημερα συναντηθηκα με βεντερ και με δατς γουαη…!
πες πως ομως εκει ειναι το θεμα
γνωρισατε και την καλθτερη κοπελα του κοσμου
την καλθτερη δεν ξερω αν γνωρισα ενα μπαζο ειδα εγω… χαχαχαχαχαα
αμα σε γαμησω μαλακα
Κόφτε τις βλακείες παιδιά.
Για επόμενη συνάντηση εγώ βασικά είχα κατά νου κάτι σε φαγοπότι κατάσταση αυτή τη φορά, καμιά ταβέρνα και έτσι. Και το συγκεκριμένο τουλάχιστον να μη βιαστεί να γίνει, κάποια στιγμή μέσα στον μήνα στο χαλαρό, για να βρούμε με την ησυχία μας μέρος, να κανονίσουμε απο πριν, να πει ποιός κόσμος θέλει να έρθει κλπ.
Αν πάλι θέλετε εσείς βέβαια μπορεί να κανονιστεί και κάτι πιο χαλαρό όπως την προηγούμενη φορά, που δε θέλει και ιδιαίτερη προετοιμασία (και έξοδα φυσικά).
Να παμε για σουβλακια…
παιδια να κανονισουμε ενα μπιγκ μυτιν θα χει πολυ πλακα καπου που να μπορουμε να μιλησουμε κατι σε φαγητο αλλα οχι σε τρυπα
Εγω παλι προτεινω καμια Ιριδα παλι, που ειναι και κεντρο, ξερουν ολοι που ειναι(πανω κατω) και ειναι και φτηνα. Φατε σπιτια σας ρε.:-s
γιατί να φάμε και να βγει 30 ευρά στον καθένα?
rocking.gr γαρ,σουβλάκι και μετά σε καμιά Ίριδα για πιώματα.