"ένα απλό meeting"

θα αργήσω λίγο :oops:

Προφανώς και δε θα το διαβάσει κανείς αυτό, αφού ήδη είστε εκεί (μάλλον), αλλά το ποστάρω για να έχω άλοθι

Eχω να δηλώσω οτι το meeting στεφθηκε υπο πληρη επιτυχια και οτι οι τελευταίοι που αποχωρησαν (από το Mo Better) ηταν εγω και ο Παναγιωτης εν ωρα 06.20…:drunk: :drunk: Καλημερες σε ολους/ες…:slight_smile:

Στο Mo Better έπαιξε Parabola!!!
:stuck_out_tongue_winking_eye:
Τα σπασε το μύτηνγκ χθες, πάντα τέτοια
να κανονιστεί άμεσα το επόμενο
να το κανονίσουμε και για Πέμπτη στο Mo Better!
Ακούς Davidian? ;Ρ

Ιndeedy…Καλα ειχα χρονια να παω Μο και βαραει καλα …Ωραια φαση χθες…Ειχε το γελιο της:-#

Lida sorry που εριξα την μπυρα μου πανω στο κινητο σου και μετα το σκουπισα στο παντελόνι σου…Ηταν τυχαίο…:oops:[SPOILER] Και εδώ ειναι που πρέπει να πεις τυχαίο αλλα ωραίο…:stuck_out_tongue:

[/SPOILER]

xoa κι εγώ έχω πάει στο Mo Better, πέρσι. Πολύ ωραία ήταν!

Ημουν κι εγώ χθες με τα παιδιά στο μυτην αλλα δεν μπορεσα να κατσω πολύ μωρε γιατί είχα διάβασμα… Την επόμενη φορά θα σας χορτάσω όλους ! Chrisp πολύ μπιρμπιλομάτικη φωνή ε. Πού να τη μάθω…

Επίσης ξύπνησα με την ευχάριστη φωνή του σοφικάπατος σε μια φάση που μου κάνει με τσαχπινιά: …αγάπη μου? Αχ τι ωραία περάσαμε! Στο επομενο να ρθείτε κι αλλοι!

Δεν ήξερα ότι είσαι τόσο φαντασιόπληκτη

Για εμένα τίποτα δε λες? [-X [-X

Μια ομορφια ηταν χτες.
Ακομα να συνελθω.

Αφού θυμήθηκα και την στάση μετά, εντάξει μια χαρά, όλα καλά!!Οι γέροι του Muppet Show χαχαχαχαχαχαχαχα!!!

μιλήσαμε και μαζι ρε? :frowning: δεν το θυμάμαι αυτό…

παντως ρε απατεώνα να πούμε, ποσταρες οτι θα αργήσεις οταν ολοι είχαν φύγει ήδη…:lol: :lol:

επίσης τα σπάει η φωτο του παναγιωτη!

Xοαχοαχοαοχαχαχαχαοχοαχοαχαχα!!

ΓΕΙΩΜΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟ!

Το mo τάδε καλό ήτανε, αλλά ο καραγκίοζης ο διτζέης έκοψε το parabola. ΜΠΑΝ:!:
Το μιτινγκ έμορφο ήτανε κατά τ άλλα… :smiley:

άστα… ούτε καν υπάρχω για αυτήν…:frowning:

Δάσκαλε πάντα είναι όμορφα όταν είσαι μαζί μας, με τον πιστό λαό σου :slight_smile:

Φτανει.:slight_smile:

Ομορφα ηταν, χαρηκα που γνωρισα lida και Mackintosh και ξαναειδα τους υποδελοιπους.
Στο Mo Better ειχαμε την χαρα να απολαυσουμε τις χορευτικες ικανοτητες αρκετων users. Να επαναληφθει!

Φενια αγαπη μου, σορρυ που σε ξυπνησα.:oops: Χαχα φλωρε κοιμοσουν απο τις 1.:slight_smile:

Εγώ έχω να προσθέσω ότι ο έλλανορ σταμάτησε να υπάρχει τη στιγμή που πατήσαμε το πουδάρι μας στο mo τέτοιο.

Ούτε 'μένα με θυμάσαι ε; Μα καλά, πόσο είχες πιει;; [-X

σουτ εσυ μικρό ρουφιανο. :stuck_out_tongue:

καρβουνάκο αλήθεια ρε, χίλια συγγνώμη, αλλα πού να τους θυμάμαι όλους? αφου με πήρατε τηλέφωνο παρτ*ζα όλοι…

συ είσαι φλώρος που ξυπνάς κοζμο ενω κοιμάται ήσυχος ήσυχος. [-X

ήταν ευχάριστο όμως…:stuck_out_tongue:

σε θυμάμαι ρε! που έλεγες ότι σου πετάει φούσκες ο ανχόλης!! αμέ!

Όμορφα ήταν,αρκετά:)

Quiz

Για ποιο λόγο φτιάχνουμε λίστα πριν τα μύτιν?

Όποιος το βρει θα τον αγαπάω για πάντα:)

0Καλά καμετε. Να ξέρουμε και ποιοι πάτε αν θέλουμε να ρθουμε να πάρουμε τηλ