"ένα απλό meeting"

Πλάκα σου κάνω ρε… Δε μίλησες μαζί μου… :oops:

Περασαμε πολυ ωραια και στο Θησειο κ στο μο μπετερ.Ειδικα στο μο μπετερ δηλαδη.Γελασαμε,ηπιαμε,χορεψαμε,χτυπηθηκαμε:) :slight_smile: Χαρηκα κ γω πολυ για οσους γνωρισα το Σαββατο,οπως επισης κ για αυτους που ξαναειδα!:slight_smile:

1)lunatic δεν θα σου το συγχωρησω ποτε αυτο!η μια γκαφα μετα την αλλη:lol:
2)chris,το μη σκοπιμο δεξι κροσσε σου στο χορο,παραλιγο να με στειλει στα επειγοντα,με καταγμα στο σαγονι!(μη σκοπιμο δεν ηταν???:stuck_out_tongue: )
3)ellanor?οι μαγικες κινησεις σου,το χορευτικο ταπεραμεντο σου…εχουν μεινει ανεξιτηλες στη μνημη μου:lol: :stuck_out_tongue:
4)demon cleaner?θα σταματησεις επιτελους να υποδυεσαι τον πρεζακια???
5)thorgal που εμαθες να μιμεισαι τον ρουβα??σου πηρε χρονο??αποτελεσε ινδαλμα για σενα??:stuck_out_tongue:
6)oxiolgaki?μ’αρεσει ο συνδυασμος μποτες 60’ς κ headbanging!!
7)ifrit?θα αλλαξεις υπογραφη ειπες???:slight_smile:

εχω 2 απαντήσεις…

1. για να την χαλαμε ?
    2.για να βλέπουμε ποιος ανεπιθυμητος θα ρθει και να μην πηγαίνουμε?:-s

νομιζω οτι το βρηκα…:wink:

Ακόμα πονάω απο τους χορούς. Πολύ όμως.

'Οντως, δεν έχει νόημα η λίστα. Ίσως ας πούμε πως είναι καλό να κσέρουμε στου περίπου πόσοι θα είμαστε, για να κλείσουμε τραπέζια, να πάμε χύμα σε μια καφετέρια και να βρούμε 20 άδειες θέσεις είναι λίγο δύσκολο. Αλλά και πάλι στο περίπου, δε χρειάζεται να γνωρίζουμε και ακριβές νούμερο.

Πέρασα χάλια και δε θέλω να κσαναδώ κανέναν απο σας. Ειδικά αυτό το Μομπέτερ, αίσχος.

Ορίστε τι κάνει η κλίκα στους νέους χρήστες!!!:stuck_out_tongue:

Εγω παντως δεν εχω ξενερωσει ακομα…:lol:

για να κλείνουμε τραπέζι και να μην ψάχνουμε καρέκλες:p

εγώ την επόμενη φορά θα φέρω και ελληνικούς καφέδες για να τους έχουμε προχειρους.

• πατσάδες…( η βρώμικα…):lol:

@lida: Τώρα έγινα και πρεζάκιας? Τι να σου πω, αμα δε γουστάρεις μη βλέπεις τη φάτσα μου… [-X :stuck_out_tongue:
Αλήθεια, γιατί λες ότι υποδύομαι πρεζάκι?

Δε σας χάλασε το Μο μπέτερ κουφαλίτσες ε. Λοιπόν πούστηδες, τέλεια. Να το ξανακάνουμε αυτό το Σάββατο δηλαδή πώς το λένε. Με περισσότερο αλκοόλ γιατί ήπιαμε αλλά ζούμε ακόμα. Ε ή όλα ή τίποτα. Ναι. Ντόρα η εξερευνήτρια.

Δεν σου αφησε σημαδι οπως το τσιγαρο σου στο λαιμο μου παντως. :expressionless:

Αληθεια σε εκαψα κρις?δεν το ειπες τοτε!η το ειπες?Δεν θυμαμαι.
Μ’αρεσει που ρωτας βρε demon cleaner γιατι το λεω:roll: αφου καθε φορα υποδυεσαι καποιον που ζητιανευει στον ηλεκτρικο κ καλα!το ξεχασες???(τη πρωτη φορα ειχε πλακα παντως:p )

Για την ιστορία ξεχασα να πω οτι οσοι φυγατε νωρίς χασατε Slayer-south of heaven και Therapy-die laughing (ευχαριστη εκπληξη ηταν αυτό…)…Εις το επανειδείν…

Και Tool - Sober.

:-k :-k Πρεπει να ημουν πολύ λιώμα τελικά…:lol:

A! Δε φταίω εγώ που το κάνω συνέχεια, η συνήθεια βλέπεις… :stuck_out_tongue:

Χαχα, και γω αυτους δεν ηξερα!!:stuck_out_tongue: Ομορφα ηταν που σας γνωρισα παιδια και με οσους τα ξαναπαμε!

Ε, Ε, Ε, τι συκοφαντιες ειναι αυτες? Πως με διαβαλεις τοσο ευκολα και σπιλωνεις ετσι ανεπαισχυντα το τρου σκαντιναμπιαν φολκ μεταλ ονομα μου?:stuck_out_tongue:
Επειδη δηλαδη καναμε μια “περιεργη” χορευτικη φιγουρα(#-o ) σημαινει πως γιναμε και πιστοι ακολουθοι του Pop Gay Dance?[-X

[SPOILER]Να μην επαναληφθει παρακαλω.:evil:

:drunk: [/SPOILER]

Λαθος.

Για να καθονται ορθιοι οι τζιγγερικοι!!!:har:

Ποιος είναι μέσα για επανάληψη του προηγούμενου μύτηνγκ το Σάββατο;

Αυτος. 1-0.
Γυμνασιο μοουτν=οφ
Εγκώ είμαι μέσα.