:lol::lol:
Blind μην φοβού θα μας προλάβεις!
:lol::lol:
Blind μην φοβού θα μας προλάβεις!
Κοίταξε. Είναι όντως λίγο αυστηρό, αλλά πρέπει. Η αλήθεια είναι πως στις συναντήσεις μας είμαστε έτσι γενικότερα. Αν κάποιος αργήσει, λυπάμαι φίλε, αλλά δε συμμετέχεις στην παρέα μας. Να πρόσεχες.
Συνήθως κάνουμε και το άλλο. Επιλέγουμε με κλήρο κάθε φορά 2 ως 3 άτομα το πολύ για να πληρώσουν. Δεν πληρώνουμε ο καθένας τα δικά του, αλλά αυτοί που επιλέξαμε πληρώνουν για μας. Τι παρέα είμαστε στην τελική, αν δεν πέφτει κέρασμα? (ακόμα και αν το κέρασμα γίνεται με το ζόρι, δε πειράζει, η ουσία είναι η ίδια).
Το πρόγραμμα για την ακρίβεια έχει ως εξής:
8.40 - Φεύγουμε απο τον σταθμό
9.01 - Φτάνουμε στην Ίριδα
9.15 - Παραγγέλνουμε. Όποιος αργήσει, δεν πίνει τίποτα.
9.15 μέχρι 9.38 - Μιλάμε. Λέμε αστεία, σχολιάζουμε πράγματα για μουσική αλλά και off topic μερικές φορές.
9.35 - Τρώμε λίγο. Αναγκάζουμε τον κάθε έναν παρευρισκόμενο να φάει, θέλει δε θέλει, έστω και απο μια μπουκιά. Γιατί είπαμε, είμαστε μια παρέα και πρέπει να συμμετέχουμε και στα έξοδα εξάλλου.
9.58 - Ετοιμαζόμαστε να φύγουμε, ανταλλάσσοντας φιλοφρονήσεις όπως “χάρηκα που τα είπαμε” και “να περνάς καλά”. Με τους καλούς μας φίλους κολλάμε και τα χέρια. Με τις κοπέλες ενίοτε φιλιόμαστε.
10.00 - Φεύγουμε. Το μαγαζί ερημώνει, και μεις πάμε για νανάκια. “Ναι, ήταν καλά”.
Α, άρα ακυρο μαλον. Δεν πειραζη, αλλη φορα.
8O Φίλε μου, πλάκα κάνουμε ε… νόμιζα πως είναι ολοφάνερο!!! :lol::lol:
εννοείται οποιοσδήποτε περνάει όποια ώρα θέλει… αρκεί να βρει που θα κάτσει! γι’ αυτό και δηλώνουμε πριν! :)
:lol3::lol3::lol3:
Δεν ηταν τοσο ολοφανερο!!! Εξακολου8ω να 8α ερ8ω στις 12.
Σταματήστε θα φάω τις κοτσίδες μου:lol:
εγώ δεν μπορώ να περάσω τελικά παιδιά. να περάσετε πολύ καλά
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Επειδή ο κίνδυνος να βρέξει είναι ορατός και επειδή στην Ίριδα ΔΕΝ έχει χώρο με υπόστεγο που να μας χωράει όλους, υπάρχει η περίπτωση να χωριστούμε στα δύο και κάποιοι απο μας να πάνε Ίριδα, και κάποιοι δίπλα στην Μορφή, που έχει χώρο. Μόλις επικοινώνησα και με τους μεν και με τους δε.
Σε περίπτωση που βρέξει λοιπόν, έκλεισα γύρω στις 15 θέσεις καβάτζα για τη Μορφή. Οι υπόλοιποι όπως με ενημέρωσαν χωράνε στην Ίριδα, σε χώρο με υπόστεγο. Η παρέα μοιραίως θα χωριστεί στα δύο, αλλά δε γίνεται αλλιώς.
Αν δε βρέξει, ισχύει κανονικά για την Ίριδα.
Για όσους έρθετε αργότερα: πηγαίνετε Ίριδα κανονικά, και αν δείτε οτι βρέχει και δεν είμαστε εκεί, ρίχτε μια ματιά στη Μορφή, μια που το πιο πιθανό είναι να πάμε εκεί εφόσον βρέξει.
Το ραντεβού στον σταθμό ισχύει κανονικά.
λοιπον παιδια επειδη εγω σημερα εχω σηκωθει απο τις 7μιση(εχω κοιμηθει 2μιση ωρες),και ειμαι χαλια,ισως αργησω λιγο να ερθω(πιστευω παντως να εχω προλαβει πριν τις 9)
Εγω φταιω παλι;
Αυτος ο διαχωρισμος Μορφη-Ιριδα πολυ μ’αρεσει. Λεω να πεταμε και στραγαλια η μια ομαδα στην αλλη.
Μαλακια ο διαχωρισμος σε Μορφη και Ιριδα ρε.Αλλα αφου δεν γινεται αλλιως…
Τα κορίτσια θα χωριστούν επίσης; Μήπως να το παίζαμε μια ομάδα αγόρια και μία κορίτσια όπως στο δημοτικό; :lol:
Να κάνω μπάνιο ή να το πάιξω true φάση; :-k
Μπανιο.Εκανα και γω, μα ειμαστε καθαρα αγορια
Θ’ αργήσω λοιπόν… :-s
Όταν φύγαμε οι τελευταίοι απο το MoBetter η ώρα ήταν γύρω στις 5.00.
Ναι, μπορώ να πω πως το meeting στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία - για άλλη μια φορά. :!:
Ο διαχωρισμός τελικά υπήρξε, αλλά όχι σε 2 μαγαζιά αλλά στο ίδιο μαγάζι - τόσο το καλύτερο, μια που ξεπιάστηκαν και τα ποδάρια μας καθώς πηγαινοερχόμασταν απο το ένα τραπέζι στο άλλο.
Προτείνω επόμενο επίσημο μεγάλο φορουμομήτινγκ προς Χριστούγεννα μεριά. Δεντράκια, στολίδια, μπαλίτσες και αγάπες.
Καλά, και για νωρίτερα αν κάτσει δε θα χα αντίρρηση μάλλον. Καλή σας μέρα, πάω να ξεραθώ.
εδιτ: περιμέναμε και τον/την Blind*Guardian πάντως!
Όμορφη βραδιά, πολύ καλά περάσαμε, ευχαριστώ γι αυτη την υπέροχη βραδιά λοιπόν :!:
Νιωθω πολύ απίστευτα συγχυσμένος και πάω για ύπνο. γεια.
Στοδιάλο, το έχασα.
Γαμιέται ο στρατός και τα βύζματα.
Νά 'στε καλά, παιδιά! Χάρηκα ιδιαίτερα που σας είδα, μακάρι να μπορούσα να συνεχίσω και στο Mo Better. Μιλάμε…
Και σήμερα έχουμε reunion λυκείου! :bounce:
Παιδιά πέρασα πάρα πολύ ωραία και ας έφυγα νωρίς!
χάρηκα που γνώρισα και άλλα άτομα από το forum και ελπίζω να επαναληφθεί σύντομα!
Πολύ ωραία ήταν:)
Χάρηκα που σας γνωρισα εε!
άλλη φορά υποσχομαι να έρθω και στο Mo Better απειλή
(καλά τα περάσατε ρε?:))
Ναιιιαιαιαι!!! φωτάκια, στολιδια, …φωτακια, φωτακια