"ένα απλό meeting"

Ηταν τελεια,ενα μεγαλο respect σε οσους βρεθηκαν χτες.Παιδες χαρηκα παρα πολυ που σας γνωρισα.Ελπιζω συντομα να υπαρξει κι αλλη τετοια συναντηση.

αν έρθεις ντυμένη αγιοβασιλίτσα το συζητάμε.

Γιατί νομίζω οτι ξέχασα να σε χαιρετήσω εσένα όταν έφυγα?:-s

Χάρηκα για όσους γνώρισα εχθες!:smiley:

Στάθη, Γκρευγουιντ είστε μορφές, είχαμε και όμορφες κοπελιές!

Μάκιντος εμείς θα τα ξαναπούμε σύντομα8)

Μάνο, η παρτίδα τάβλι έρχεται, ετοιμάσου :twisted:

Αυτός ο κόζης πότε θα ξυριστεί??

Θα μοιράσω και δώρα. χο χο χο!
Και στο τέλος, θα στολισουμε και έναν συμφορουμίτη.

και εις άλλα με υγεια:drunk::p

Ωραία περασαμε και πάλι…Χαρηκα που γνώρισα Hokam,Dimi tallica,Αmarath,Greywind,coyote,και Στάθη…:slight_smile: Α και είστε οσοι πηγατε Mo better είστε φλώροι…Δεν φεύγουν ποτέ στις 5…ΚΑΝΟΝΑΣ…:stuck_out_tongue: εις το επανιδείν…

Πολυ νωρις ξυπνησες ρε,πως κι ετσι?

Οχι ρε με χαιρετησες,για θυμησου.

Mου ρθε η μυρωδιά του ψητού από την κουζίνα…:lol:

Oντως ηταν πολυ ομορφα εψες το βραδυ!
Χαρηκα που ειδα τους γνωστους και που γνωρισα τους αγνωστους!
Να το επαναλαβουμε συντομα!

Ησουν κι εσυ tolkki χτες;

Oχι αλλα μου αρεσει το μεταmeeting κλιμα και ειπα να συμμετασχω :smiley:

Παιδια εγω ηρ8α καποια στιγμη αλλα δε σας εβρησκα η νομιζω πωσ δε σας εβρησκα αλλα εφυγα. Ημουν αυτος με τα μακρια μαλια και τη μπλουζα Iced Earth αν με ειδε κανενας :(:(:(:frowning:

Δε πειράζει βρε, πως να μας καταλάβεις αφού δεν ξέρεις κανέναν. Την επόμενη φορά. :slight_smile:

Έγινε:D:D:D

Χα, τώρα το πρόσεξα αυτό! Θες να μας πείσεις τώρα οτι πίνεις δηλαδή? :stuck_out_tongue:

ειμαι ο ατιμος ειμαι…!!!:lol::lol::lol::lol:#-o
κι εγω χαρηκα που γνωρισα πολλους ακομα!!!

Ηπιαμε, φαγαμε, ειπαμε ή ακουσαμε κρυαδες, γνωρισαμε νεους φορουμιτες/μιτισσες, ομορφιες.
Στο Μομπετα μετα ηταν επισης ομορφα αν και δεν θυμαμαι ποιοι ηρθαν και τι επαιζε.:-s

Την επόμενη φορά (που ελπίζω να έρθω κι εγώ :stuck_out_tongue: ) προτείνω μετά τον καφέ να κατηφορήσετε -κι αν είμαι κι εγώ να κατηφορήσουμε- προς Λ.Αλεξάνδρας μεριά

Oh Yes…Ειναι και διπλα στο σπιτι μου…Και φυσικα αυτο σημαινει Revenge Of Rock…

Ηπια ΜΙΣΟ ποτήρι μπύρα!!! ναι…ναι…πρέπει να πάω σε κέντρο απεξάρτησης…αρχίζω και γίνομαι αλκοολική…[-X
μη πολυμιλάς εσυ, 'γω σου δωσα τη μπύρα μου, αχάριστε.:stuck_out_tongue: