"ένα απλό meeting"

Να υποθέσω πως ακόμα να ξεπεράσεις το μεθύσι και κουτουλάς τώρα πανω στην οθόνη ε?

Καημένο κορίτσι… :stuck_out_tongue:

:lol::lol::lol:

τετοια αστεια λετε και στα μεετινγκ ?? τι εχασα γαμωτο !!

Καταλαβαινεις τωρα γιατι ο καιρος αλλαξε αποτομα?

@Ellanor Ηπια και μισό ποτήρι χτες στους At The Gates…μισο+μισο=ενα…όποτε καταλαβαίνεις…με hangover ξυπνησα:p
.-

οχ σωστο !!

Η πιο θεική στιγμή ήταν το ντου που κάναμε με τον Greywind στα κεφτεδάκια των αλλωνών! 8)

:lol: Έμεινε ο άλεξ με την ρώσικη!Γιούφτηδες!

Μην ανησυχείς, ρε Φρήδομ, την επόμενη φορά θα σας δέσουμε και θα σας φιμώσουμε και θα τρώμε μες στα μούτρα σας, να τρέχουν οι σάλτσες πάνω σας και να μην μπορείτε να κάνετε τίποτα. Είναι κανονισμένο. Υπομονή.

:lol::lol::lol:

θεϊκή στιγμή!
τα βλέμματα του ellanor Davidian και Mackintosh ήταν όλα τα λεφτά!!!

:lol3::lol3:

Ρε. Μα την αλήθεια. Αν ξαναγίνει κάτι τέτοιο… δε ξέρω πως θα αντιδράσω. Παραλίγο να πσοφήσω απο την πείνα κείνο το βράδυ. Παραλίγο. Αυτά τα 2 κεφτεδάκια που ΠΡΟΛΑΒΑ να φάω μ’ έσωσαν. Μ’ έσωσαν απο μια βέβαιη οδυνηρή νυχτιά.

Δεν είναι οτι κάνατε αυτό το φριχτό ντου… είναι και οτι αμέσως μετά εκμεταλλευτήκατε τη φιλική μου διάθεση για να φάτε και τα υπόλοιπα, την ώρα που εγώ μιλούσα.

Μιλάω σοβαρά. Την επόμενω φορά… θα έρθω προετοιμασμένος… :expressionless:

θα φέρω μπολάκια και τάπερ απο το σπίτι με φαί…! :stuck_out_tongue:

ααααα φέρε και για μένα!
βλέπεις ο κ.φριδομ αδειασε κ τη δική μας ποικιλία!

:evil::lightsabre:

Ρε δε τα έφαγα όλα εγώ:-s

:lol3::lol3::lol3::lol3:

Όχι… Αλλά εσύ έκανες τις πιο απότομες κινήσεις και τον περισσότερο θόρυβο. Ο Greywind όντας πιο έξυπνος κρύφτηκε πίσω σου…

Δεν το σώζεις τώρα. Ξέχνα το. Δε θα δείξουμε κανένα έλεος…

Πρώτον έφαγε το ψωμί και μετά δεν είχε να φάει ο Greywind.Δεύτερον έφαγε και όλα τα υπόλοιπα.Τρίτον αφού τα έφαγε έριξε την ιδέα και έφαγαν και των άλλων.
Τι να πει κ ο Στάθης δλδ που έφαγε ένα κομματάκι:p

Νονιζω κι εγω μαζι σου ημουν.συν οτι βουτηξα ενα λουκανοπιτακι(το τελευταιο κιολας)που πηγαινε για τον Davidian.:stuck_out_tongue:

Όχι. Λάθος. Το τελευταίο λουκανοπιτάκι το πήρα εγώ και έδωσα το 25% στον ellanor για να πάψει να μοιάζει σαν τον Droopie… Άτιμε Αλογοσκούφη, κάνεις τους μαγαζάτορες να περιορίζουν τις ποικιλίες και μετά τρώμε με ποσόστωση…

Θα αποκαταστήσουμε την τάξη σύντομα. Θα είμαστε ατρομητοι και επικοί. Οι Manowar των μεζέδων. Φυλαχτείτε.

Nαι θα εχουμε και το damnation μαζι μας.

και όμως συνέχισε να γκρινιάζει…[-X[-X[-X

:stuck_out_tongue:

Μα δεν γκρίνιαζε καν. Ο πόνος ήταν βουβός. Μια τραγική φιγούρα σε ένα ρημαγμένο τοπίο…

Και δεν ήθελε να φαει και το κομμάτι του, φαντάσου. Αφού έχω μια απλή μορφή σύφιλης, τι έχει να φοβηθεί;

Υποχόνδριοι άντρες…