"ένα απλό meeting"

Το κομμάτι σου, το ΞΕΡΟΚΟΜΜΑΤΟ αυτό, δεν ήθελα να το φάω γιατί έχω αξιοπρέπεια και δε δέχομαι ελεημοσύνες.

Ναι, προτιμώ να πεθάνω της πείνας, σε μια γωνιά μόνος, παρά να ακούω τον ψεύτικο εκείνο ήχο των κερμάτων σαν εκείνα πέφτουν μες στο φτηνό μου καπέλο… Είναι τραγικό τελικά.

Όχι αγαπητέ συμφορουμίτη. Τραγικό δεν είναι αυτό που περιγράφεις. Τραγικό είναι ότι ακόμα και ο φρίδομ κατάφερε να σου φάει το φαι.

ΥΓ: Σόρυ που δεν ήρθα. Δε φταίω γω. Η κακιά στιγμη… :-s

όχι και ξεροκόμματο το κομματι απο το λουκανικοπιτακι!!!
είχε κ λουκάνικο!!![-X

Καπου αναφερθηκε το ονομα μου οτι εχασα τη μαχη για φαι.Το Μακιντος ΠΟΤΕ δε χανει φαι.Απλα σας αφησε να φατε, για να φαι μετα πολυ βρωμικο.

Commandos, ρε, όχι αστεία! Ό,τι και να λένε, αν κρίνω από το αγριεμένο βλέμμα του ellanor, ρισκάραμε τη ζωή μας, αλλά βγήκαμε κερδισμένοι στην τελική μάχη! Ήταν άρτια προσχεδιασμένο με χρήση αντιπερισπασμού (:-- “να πούμε και ένα γεια στην Dimi_tallica”) και γρήγορη υποχώρηση στον τόπο μας (τον οποίο είχαμε ήδη κατασπαράξει προς αποφυγή αντιποίνων-τεχνική καμμένης γης)!:naughty:

:har::har::har:

Πφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ… Δε φταίω κανείς άλλος ρε, εγώ φταίω!

Μια άτυχη ψυχή, χτυπημένη τόσο αλύπητα από τη Μοίρα, να θέλει να μοιραστεί την τελευταία μπουκιά αυτού που θα μπορόυσε κάλλιστα να είναι το τελευταίο δείπνο της επί Γης, πασχίζοντας να επιβιώσει όταν ορδές πεινασμένων moderator και χρηστών κατασπάραζαν ό,τι δικαιωματικά ανήκε σε αυτήν και τους συντρόφους της…κι εσύ μιλάς για αξιοπρέπεια…

Αχάριστε.

:lol3::bow2::bow2::respect:

Δε καταλαβαινω γιατι τα βαζετε με το καημενο τον freedom,αφου κι εγω συμμετειχα στη “βουτα”.

Βασικά είναι που δεν είχε ρυθμίσει τον πνευματικό εντοπιστή.Με αποτέλεσμα την απώλεια του κρεατοσφαιριδίου η οποιά επέφερε την όποια σήψη και αποσύνθεση ακολούθησε.

@ outlawtorn.γιατι δεν σε πήραμε χαμπάρι.ενέργησες υποχθόνια

Μμμμ δικιο εχεις.Αλλη φορα θα την αναλαμβανω μονο εγω αυτη τη βρωμοδουλεια.

Γιατι είμαστε αντιεξουσιαστές και ο φρίδομ είναι μοδερέητορ.

Μη λες τετοια γιατι θα εχεις προβλημα μετα.Αλλα εδω που τα λεμε δεν ειναι και διακριτικος ο μπαγασας.

Μην ανησυχείς. Έχω παρέα. Και άμα γίνουν πολύ δύσκολα τα πράγματα, φωνάζω και τη μαμά μου. :stuck_out_tongue:

Καλα τοτε αμα ειναι ετσι.

Εννοείται!!! :smiley:

Πολλη πλακα ειχε και ο"ψυχολογος" που παιξαμε καποια στιγμη,κι αυτο χωρις να ξερουμε καλα ο ενας τον αλλο.Κορυφη το σημειο που μου εγινε η ερωτηση “που πηγες διακοπες?” κι εγω αμεσως κοιταξα το ταβανι.Ακομα κι εγω γελαγα. :lol::lol:

:(:(:frowning:
Το χασα τελικά.Ένας φταίει γι’αυτό και ντροπή του.[-X

Ω ναι, ο ψυχολόγος τείνει να γίνει παράδοση στα μεεεετινγκς. Να το κάνουμε και την επόμενη φορά (Negative, μάντεψε ποιά θα ναι η ψυχολόγος 8) )

Κατα τ’ άλλα έχω να δηλώσω πως έτρωγα 2 μέρες συνέχεια (χθες και σήμερα) μετά το μεετινγκ για να δαμάσω την πείνα που με θέριζε, και απο την οποία παρέπεα. Τόσο πολύ κινδύνεψα κείνο το βράδυ. Τόσο πολύ παραλίγο να θυσιαστώ για να κάνουν κάποιοι τα κομάντα τους… Και τώρα τρώω.

@Magica, μα δε βλέπεις τι παλιάνθρωποι είναι όλοι τους? Γιατί θέλεις να έρθεις στο μεεετινγκ μας? Θα σου φάνε όλο το φαί και θα σου πιούνε το ποτό. Και μετά θα σου δίνουν απο τα περισσεύματα… Τέτοιοι είστε…

lida:που συχναζεις???
manos87:στην καλλιθεα…
lida:στη συγγρου???
:lol3::lol3:

o καημενος…θα παθω τιποτα απο την αδυναμια…:lol:

Καλά, αυτό με τη Συγγρού ήταν ατάκα… Παραήταν καλή για ψυχολόγος πάντως η lida. Την επόμενη φορά θα βάλουμε κάποιον άλλο, να γελάσουμε περισσότερο!