αχά! το’ξερα ότι δεν ήταν αγνές οι προθέσεις σας. Με χρησιμοποιησατε σαν πρόφαση για να σαβουρωσετε τα κεφτεδακια…τρωτε το ξένο φαί…βουτάτε από τον κόσμο που πεινάει…Είστε κατάπτυστοι.
Εμενα μ αρεσαν πολυ οι απαντησεις του Μανου στις ερωτησεις της lida οπως στον αν ειναι γυναικα ή τι φοραει!Χα χα κορυφαιες! :lol:
Παντως και γω με κατι ντοματες την εβγαλα απο φαγητο,δεν ξανακαθομαι διπλα στον φριδομ! [-X
Επισης η Dimi-tallica καμια σχεση με την εικονα που δειχνει στο φορουμ,πολυ πιο ντροπαλη κι εσωστρεφης,δεν συμφωνειτε;
Γελάω αυτή τη στιγμή. Γελάω. Η Dimi ντροπαλή? Που παραλίγο να με λυντσάρει επειδή κάποτε δεν ήμουν η ίδια ομάδα μ’ εκείνη! Ακόμα θυμάμαι το βλέμμα της και παγώνω. Μη σας απατούν τα φαινόμενα (εξάλλου η dimi είναι ιδέα και βρίσκεται πίσω και περα απο φαινόμενα, επομένως θα συμφωνήσει μαζί μου)
Α, προσοχή, αν αναφέρεστε στον ψυχολόγο μη πείτε κανά spoiler για το πως παίζεται ε! Ξέρετε γιατί 8)
H Dimi είναι μια θύελλα τσέπης. Ήρεμη δύναμη. Ινκόγκνιτο. Έτοιμη να τα σαρώσει όλα στο διάβα της με την παραμικρή αφορμή.
Για παράδειγμα, δείτε τι θα γίνει μόλις πω αυτό:
[SIZE=“5”]O Hetfield είναι ένας άπλυτος, εμπριμέ, κακομούτσουνος 30άρης που μοιάζει με 50άρης και από πρόωρο Alzheimer γράφει πλέον μόνο τραγούδια με τη λέξη Unforgiven!!![/SIZE]
Buckle your seatbelts, it’s going to be a bumpy ride! :lol:
Νιωθω σαν να ημουν σε αλλο μιτινγκ ή πολυ πιωμενη, ναι. Χαρωπη διαπιστωση.
Πλησιάζει τυφώνας… Προσδεθείτε… :-s
Ήταν πάντως μια ωραία ατμόσφαιρα.
Το προσεξες κι εσυ;
Ω θεοί! Ω ΘΕΟΙ!!! :-#
Ρεεε ο ψυχολογοσ ειναι εκηνο το παιχνιδι που ολοι παριστανουμε το διπλανο μας και ειναι ενας και προσπαθη να βρει τι πα8ηση εχουμε? #-o#-o Αν ειναι αυτω τελειοως ψαροτικο ρε, μια φορα ειχα παει να τρελαθω, αλλαζανε και θεσεις που να παρει:lol::lol::lol:
Δεν μπορώ να το πω με βεβαιότητα, αλλά μαρτυρίες αυτό αναφέρουν.
Εσύ Greywind γιατί σφίγκεσαι; :-s
ωχ τι εγινε ρε ειχα ποσταρη εδω…!!! Ρεεε ο ψυχολογοσ ειναι εκηνο το παιχνιδι που ολοι παριστανουμε το διπλανο μας και ειναι ενας και προσπαθη να βρει τι πα8ηση εχουμε? Αν ειναι αυτω τελειοως ψαροτικο ρε, μια φορα ειχα παει να τρελαθω, αλλαζανε και θεσεις που να παρει:lol::lol::lol:
Blind Guardian καλό μου παιδί, ΜΗ γράφεις για το πως παιζεται το παιχνίδι εδώ!!! Ευχαριστώ.
(ναι, αυτό είναι)
εεεεεεε, σιγα αφου το πεξατε#-o:-s
Κι εσύ παίζεις άλλα παιχνίδια. Αλλά δεν τα αποκαλύπτουμε δημοσιώς. :!:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: εχετε πλακα ομωσ σαν φορουμ ρε, γελαω απο το πρωι που σασ διαβαζω
υπερβολές…ούτε καν σε έδειρα.
τα είπαμε αυτά…οοκληρος Πλάτωνας επηρεάστηκε…
Για το bold: δε φαντάζομαι να υποννοεις κάτι για το υψος μου ε:p
πφφφ, δε θα σας κάνω τη χάρη…είμαι κάτω απ’την επηροια ηρεμιστικής ένεσης!
Α, τελικά λειτούργησε? Και στην είχαμε δώσει πειραματικά, ακόμα δεν έχουμε διαπιστώσει στο εργαστήριο ποιές είναι οι παρενέργειες της… :-s
εσεις οι 2 απο επανω καλα ε πρεπει να κανατε τρελο χαλασμο στο meeting, φοβερα γελεια 8O ρε εχω μετανιοσει πολυ, κανουμε αλλο το επομενο σαβατο?? 8)
Εγώ πάντως όσο έκατα, εκεί που έκατσα πέρασα μια χαρά όμορφα. Για μετά δε ξέρω, να με συγχωράτε.