"ένα απλό meeting"

Όχι, προς Θεού! Εννοούσα ότι μπορείς να διπλωθείς πάνω απο 6 φορές και να χωρέσεις σε μια τσέπη. Το υπονοούμενο ήταν για την ευλυγισία σου… :wink:

[SIZE=“6”]Στη γειτονιά του Hetfiled δεν υφίσταται ο όρος μπαμπούλας (boogie man). Απλά οι μαμάδες λένε στα παιδάκια τους "ΙF YOU DON’T EAT YOUR @#$*! DINNER, I’LL CALL JAMES AND HE WILL PLAY “ST. ANGER” FOR YOU LIVE ALL NIGHT LONG!!![/SIZE]

Και μετά καλά ήταν! Πήγαμε ΜοΜπέτα και χορέψαμε το μπόνγκο! 8)

μαμά δε τρώω το φαϊ μου!!!:smiley:

Ε,ρε παίδες,μπαίνω να διαβάσω εντυπώσεις και διαβάζω τι έγινε στο τραπέζι αναλυτικά?

Λοιπόν,σε εμάς από κείθε

-Ο Μάνος ήταν το “Λάμδα” αφού ήταν δεξιά απ’το κάπα
-Ίφριτ έπινε πολύ και έλεγε διάφορα
-Σόφικαπα είχε ίσιο μαλλί και γελάσαμε πολύ όταν είπε ένα αστείο
-Ο Κόζι είναι ο Γκάντι του ρόκιν
-Θεριό και Φένια και Χόκαμ ήταν γλυκά άτομα αλλά ευτυχώς φύγανε σήμερα οι σκατόβλαχοι και μείναμε μόνο αθηναίοι για καφέ τ’απόγευμα (κρυφό μικρό μύτιν για λίγη ώρα πριν το τρένο,χωρίς διαχωρισμό αν και έβρεχε)

Και από κει

Όλοι φανήκατε πολύ καλά παιδιά,ελπίζω να τα ξαναπούμε.

Ήρθε και ένας που έχει φάει εξάμηνο μπαν γιατί άνοιξε την ώρα του λαγού και έβαλε αβατάρ μια φάτσα.
Ο Δεφιξ που’χε βάλει τραβέλια να αλληλοτσιμπουκώνονται δεν ήρθε όμως.χο,δεν τόλμαγε ο δειλός!
Αυτός που’χει φάει το εξάμηνο πάντως φάνηκε καλό παιδί πάντως.
Είδαμε και Δατς Γουαη,νι!

Ο διαχωρισμός δεν είχε να κάνει με τη βροχή ασφαλώς, αλλά με το μαγαζί το οποίο δεν είχε χώρο με υπόστεγο για 25 άτομα. Γι’ αυτό και είχαμε καβάτζα και το διπλανό στην τελική. Πιστεύω έγινε ξεκάθαρο αυτό.

Εξάλλου ο διαχωρισμός δεν εμπόδισε όποιον απο μας ήθελε να μετακινηθεί απο το ένα τραπέζι στο άλλο. Κάτι που κάναμε συνέχεια εξάλλου. :wink:

Άντε, και σ’ άλλα! 8)

Ούτε σ’εμάς είχε υπόστεγο,σήμερα,γιαυτό.
Στο μύτσιν σε μια φάση είχα πιει και ζαλίστηκα λιγάκι καλέ,και στο ΜοΜπετα (κοπιραητ σοφικαπατος) ήταν καλά με πολύ χορό και αισθησιακά τατσεζ

Καποια αντιφαση διακρινω…:stuck_out_tongue:

ΜΣΝ ρε παιδιά

Το “δεν είχε να κάνει με τη βροχή” πάει στο ποστ του ρούντολφ το οποίο και quoταρα.

“χωρίς διαχωρισμό αν και έβρεχε”

Εννοώντας πως ήταν θέμα αριθμού ατόμων το οτι κάτσαμε σε 2 τραπέζια (αν και πρότεινα να ενωθούν αν θυμάστε, αλλά δε μπορούσε ο κυρ-μαγαζάτορας), τα οποία 25 άτομα θα ήταν αδύνατο να κάτσουν μαζί υπο συνθήκες βροχής. Αν ήμασταν 7-8 δε θα υπήρχε πρόβλημα, έβρεχε, δεν έβρεχε. :wink:

Τα υπόλοιπα στο μσν που λέει σοφά και ο rudy. :wink:

Ξέχασα να γράψω ότι ο στρατός ΓΑΜΙΕΤΑΙ

συγνώμη για τη βρισιά,όχι ριπορτ αγαπητέ!σε παρακαλώ

γιατί κράτησε το Δάσκαλο μακριά μας

8O8O8O κοπελεσ τριγυρο μωρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε:p

η βρισιά είναι θέμα φύλου,όχι ανθρώπου,ναι.

Λέφτερα, λέφτερα

Λίγο άσχετο, αλλά μια που τέθηκε το θέμα. Blind Guardian, τελικά είσαι αγόρι ή κορίτσι? Δε νομίζω πως μας έχεις πει… :-s

το χω γραψει και καπου πριν ντε ,αγορι ειμαι. γιατι?

Ok, απλά ήθελα να ξέρω πως θα αναφέρομαι όταν απευθύνομαι σε σένα. Πιο πίσω, είχα γράψει τον/την Blind Guardian, μια που δεν ήξερα! 8)

edit: μα την αλήθεια όμως, κάποιοι απο το μεεετινγκ μου χρωστάτε φαγητό ε… Rope, μη νομίζεις πως ξέφυγες με το κομματάκι. Χεχεχεχε. 8)

Άντε και CHEERS !!!

Nα θυμάσαι κ ποιοι ΔΕΝ ήρθαν.

Καλέ μου φίλε… κλαψ, λυγμ…

guiness+ρακόμελα+ουζα+κρασιά+heineken+drambuie

:-k Όμορφο meeting.

+ρούδι?:frowning:

Το ρούδι κάνει καλό στην υγεία, δε ταιριάζει με τ’ απο πάνω.