Να σε κάνω μια παστιτσάδα να φας μέχρι να σκάσεις; Μη μας πάθεις και τίποτις
Ναιαιααιαιαιιιιιιιιιιιι!!! :bounce: Πρέπει να τρώω να καρδαμώσω, είμαι αδύναμος τον τελευταίο καιρό. Και τα κακά παιδιά στο μεετινγκ (όχι όλοι, εκείνοι που κάθονταν στο ένα τραπέζι) τα έφαγαν όλα αυτοί. Και ξέρω πως θα το ξανακάνουν.
Να βάλω και ένα ταψάκι μουσακά να ψήνεται; Ή καμιά καρυδόπιτα να τη φέρω στο επόμενο ΜΥΤΗνγκ;
Το λες ΜΥΤΗνγκ προφανώς γιατί έχεις καταλάβει οτι μου τρέχουν ήδη τα σάλια απο τις μυρωδιές που φτάνουν - σχεδόν - στη μύτη μου…
Έεεεεεεεεετσι!
Εμορφα ηταν,συνουσιαστηκε ελαφρως ο καιρος αλλα οκ δεν μασανε τα παλικαρια λεμε.Γνωρισαμε κοσμακη,μας γνωρισε κοσμακης,ειδαμε πως διασκεδαζετε κει χαμω και περασαμε μια χαρουλα.Να ρθειτε και δω πανω στα βουνα ωρε να ψησουμε νεροβουβαλους και να πουμε ιστοριες γυρω απ τη φωτια.
Ουγκ!
Μιλας τη γλωσσα μας βλεπω.Εισαι σοφος ανθρωπος.
να μην τους καλεσουμε στο αλλο meeting[-X
Εγώ σου έλεγα να μη φύγεις απ’ το τραπέζι, εσύ δεν άκουσες…
Να τους καλέσουμε! Αλλά θα μας σερβίρουν!!! (σατανικά γέλια)
Χα, η φωνή του προφήτη! “Μη φύγειειειιιιιις… μηηηηηηη… θα πεινάσειειειςςςς…”
Προβλέπω το επόμενο Meeting στο Θανάση.
Εξάρχεια?
Δε πέφτεις κι έξω, τώρα που πλησιάζει και χειμώνας…
Εγω προβλεπω στο Κουκλοσπιτο, το χα προτεινει αλλα δεν μ’ακουτε.
Κάπου που ναχει φαγητό πάντως γιατί τώρα που σας τα χει και μαζεμένα θα κόβει φιλέτα από εσάς.
Ωπ!!!Εχετε βγαλει και μπουγατσα με νεροβούβαλο???
Και ψύχος απλώθηκε στις χιονισμενες βουνοκορυφές ,και πάγωσαν όλα:cold::cold:
:lol::lol::lol:
O,τι τρωγεται μπορει να γινει μπουγατσα!
Εφαγα παντως μπουγατσα και κει(αν και τη διαφημιζαν ως μπουγατσα Θεσ/νικης)και μ αρεσε:oops:.Καηκα κιολας λογω λαιμαργιας.
Το καπνισμένο τσικάλι επι της Λαυρίου. Φαγήτο ρε !!
Nαι ναι κάπου με φαγητό.Ζεσταίνει την καρδιά και απασχολεί αυτούς που από φύση τους δε μιλάνε πολύ:)
Tην αγαπω την Corps και τα επιχειρηματα της:lol::lol: