"ένα απλό meeting"

i knew you d second that my darling:)

Εγώ συνήθως άμα πίνω λύνεται η γλώσσα μου :-s

ε θα χει και πιοτο

Ναι, αλλά να έρθεις στο επόμενο ε; Μη μας στείλεις μόνο τη σκέψη σου, άντε…

Σε πάω και κόντρα στο φαί!..:stuck_out_tongue: :lol:

Φατε ρε!Φατε να γινεται σα μοσχαρια…Δε με λυπαστε που με εχουν φαει οι διατροφες και τα γυμναστηρια σνιφ κλαψ λιγμ αργκ

Πολυ ωραια περασαμε να πω κ γω…γνωρισαμε κ νεα μελη…
Εllanor συγγνωμη που δεν ποσταρα εκ των προτερων οτι θα ρθω!!!δεν θα επαναληφθει!
Πολυ χορος μεχρι το πρωι,αφου ειχα πονο στο αριστερο ποδι μετα(γεραματα μαλλον!)
Ο Μανος εμπεμπει ηρεμια(ο ιφριτ λεει οτι ειναι απαθεια,ας το διευκρινισει ο ιδιος)
Στη καφετερια,προς το τελος παντα φερνουν μπουγατσακια…αλλα παντα λιγοστα…οποτε εξεφρασα την επιθυμια μου οτι θελω κ αλλα…κ τοτε λεει καποιος:Να!εχουμε δυο!!!δειχνοντας τον hokam k τον therion!!!(ειχε πολυ φαση)
Κ ναι ειμαι πολυ καλη ψυχολογος!
Αυτα προς το παρον…:wink::slight_smile:

Κάπου πίσω στις σελίδες αυτού του θρεντ αναφερθήκαμε και σε μια απο τις ατάκες της βραδιάς, που ανήκε σε σένα φυσικά… 8)

Παραείσαι καλή για ψυχολόγος, την επόμενη θα βάλουμε κάποιον λιγότερο υποψιασμένο!

Τι έγινε, κουραστήκαμε, κουραστήκαμε? Πάνω που είχαμε αρχίσει να κουνιόμαστε λιγάκι :stuck_out_tongue:

οκ, τη δική μου στιγμή εξάντλησης δε την είδες γιατί είχα βγει έξω τοτε…!!! :stuck_out_tongue:

Τι έγινε, κουραστήκαμε, κουραστήκαμε? Πάνω που είχαμε αρχίσει να κουνιόμαστε λιγάκι :stuck_out_tongue:

οκ, τη δική μου στιγμή εξάντλησης δε την είδες γιατί είχα βγει έξω τοτε…!!! :stuck_out_tongue:

E ΟΧΙ κ πανω που ειχαμε αρχισει να κουνιομαστε!!!σερι το πηγαμε!!!
Δηλαδη η δικη σου εξαντληση πως μεταφραζεται???Πεφτεις στο πατωμα με σπασμους???κ δεν ξανασηκωνεσαι???

Όπως είπα, με το που κουράστηκα βγήκα έξω και κανείς δεν είδε σε τι κατάσταση ήμουν! Επομένως δε θα μάθεις, δε θα μάθεις…! :har:

σπασμοί? αφροί? να μιλάμε σε ακατανόητες γλώσσες? ή βλέπεις πολλά θρίλερ ή έχεις συναντήσει πολύ ξεχωριστές περιπτώσεις εκεί που δουλεύεις!!! :stuck_out_tongue:

Εσυ εισαι ξεχωριστη κ ιδιαζουσα περιπτωση!!!χρειαζεσαι μια ψυχαναλυση:roll:στο εχουνε ξαναπει???

Κάποια θέλει πολύ να ξαναπαίξει τον ψυχολόγο μου φαίνεται… :stuck_out_tongue:

Τον γιατρο να παιξετε.

Εγω κ συ μονο8O

Μου την πεφτεις;

Εκφραζεις την πιο κρυφη σου επιθυμια τωρα???:stuck_out_tongue:

Απλα ειμαι λιγο αργη σ’αυτα και θελω ξεκαθαρα πραματα.

Εντ οφ σπαμ, συνεχιστε με τους χορους και τους κεφτεδες.

Το ιδιο ακριβως σκεφτηκα κ γω!!!

Μάθαμε και για καινούριες ασθένειες στο μήτινγκ :slight_smile:

ΣΣΣΣΣΟΥΣΣΣΣ!!!

Το καλύτερο σε ένα μυτιν είναι ότι είμαστε ευγενικοί με όλους,είτε θέλουμε να τον πάρουμε αγκαλιά τον δίπλα μας είτε να του πούμε ότι είναι τρομαχτικός.Είναι μια πράξη αγάπης.