Εγώ θα προτιμούσα Παρασκευή…
8 Δεκέμβρη είναι oi Αgua…8O Μόνο εγώ θέλω να πάω???
Δε το χανω με τιποτα. Και δεν ειμαστε οι μονοι.
Αχαχαχαχαχα.
Θα ειμαι Αννεκε μαν.
εδιτ: Ισως ερθω παντως, αλλα μπορει να ναι ψιλοαργα… μη τυχον και ξεκανονισετε τπτ για μενα. Παρασκευη εχει High On Fire οποτε ουτε εκεινη τη μερα μπορω.
Θα πατε και για καφέ μηπως?:lol:
Παιζει. Γιατι;
:!:
Καλά,για βγες στην γωνία να δεις,ερχομαι?:lol:
αντε κανονισατε μετα απο μια βδομαδα περιπου που βλεπω το θρεντ … τεσπα αμα μπορουσα θα ερχομουν αλλα δεν γηνετε (μου τη σπαει η φατσα του ελλανορ:p ) .
Ναι ούτε εγώ τον αντέχω καθόλου. Count me out
Και μένα μου τη σπάνε οι φάτσες σας. Τέσπα, εγώ προσπάθησα. Το αφήνω “στο μοιραίο”… (όπως έλεγε μια καλή κοπέλα κάποτε). :roll:
Νταξ σοβαρά, για Σάββατο δεν είμαι σίγουρος εγώ. Για Παρασκευή θα ήταν πιο εύκολο
sofi-k
OxiOlga
witch
corpsette
ChrisP
rudolf
Angmar
tolkki
red pyramid
ellanor
Maiden1979
rasputin
manos87
LaRocca
Davidian
panagiotis
heatseeker
αν ειναι για το αλλο σαββατο ειμαι μεσα, για παρασκευη 7 του μηνος αν ερθω θα ερθω αργα λογω pelican - high on fire…
Παίδες, ο καθένας απο μας έχει και διαφορετική “ιδανική” μέρα για να βρεθεί. Για άλλον είναι πιο βολικό την Παρασκευή, άλλον το Σάββατο, άλλος μετά τις γιορτές, άλλος στη γιορτή του, και άλλος το Πάσχα (που μας πέρασε, όχι αυτό που έρχεται). Άλλος μπορεί να πει “θα πάω για καφέ με τις φίλες μου εκείνη τη μέρα, άλλη δε μπορούμε?”. Σοβαρά όμως, αυτό δεν έχει νόημα, πολύ απλά πας για καφέ με τις φίλες και δεν έρχεσαι. Θέλω να πω, και γω έχω δουλειές τις καθημερινές, αλλά κάνω και καμιά υποχώρηση εν ανάγκη. Δε γίνεται όταν θέλουν να βρεθούν 25 άτομα να είναι η “ιδανική” μέρα για όλους.
Ακόμα και αυτό το Σάββατο που μας έρχεται θα μπορούσε να γίνει, ακόμα δεν κατάλαβα γιατί πήγε στην άλλη βδομάδα. (λες και είναι πια τίποτα το φοβερό που θέλει προετοιμασία).
Επομένως. Κανονίστε μεταξύ σας. Βρείτε μια μέρα (πρώτα απ’ όλα), πείτε “ΤΟΤΕ” και απο κει και πέρα όσοι γουστάρουν και μπορούν λένε οτι έρχονται. Απλά.
Ελπίζω να έχει βγει άκρη την επόμενη φορά που θα ποστάρω εδώ, για να πω αν είμαι μέσα ή όχι.
έδιτ…
με πρόλαβε ο έλλανορ…
στην πραγματικότητα και μένα τα σάββατα δε με βολεύουν καθόλου γιατί δεν μπορώ να κάνω Σάββατο κοπάνα από την προπόνηση και θα έρθω πολύ αργά…
δε μπορούμε Κυριακή γιατί έχουμε ανθρώπους που δουλεύουν τη Δευτέρα,
για τον ίδιο λόγο δε μπορούμε κάποια άλλη καθημερινή πλην της Παρασκευής…
Να πούμε λοιπόν… Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου… και όποιος πάει στη συναυλία να έρθει πιο μετά?
γιατί κάτι μου λέει πως μεγαλύτερη πέραση θα έχει η Αννέκε το Σάββατο…
:oops:
Μη με κάνεις quote όταν κάνω έδιτ…:oops: :oops:
σου πρότεινα την Παρασκευή!
OK, Παρασκευή, μάλλον βολεύει τους πιο πολλούς. Εγώ είναι αρκετά πιθανό να μη μπορέσω να έρθω (επομένως σέντιεντ μην ανησυχείς, το πεδίο είναι ελεύθερο), αλλά σημασία έχει τι προτιμούν οι περισσότεροι.
Παρασκευή 7 Δεκέμβρη λοιπόν
Λοιπον εγω για Σαββατο δεν μπορουσα με τιποτα,οποτε ειμαι τυχερος που θα γινει Παρασκευη 7 Δεκεμβριου…Αν γινει εκεινη τη μερα count rasputin in…!!!
Eγω συμφωνω με αυτο! Τα Σαββατα ειναι η πιο ιδανικη μερα για μενα.
Πανε ολοι οι φιλοι μου στα μπουζουκια και δεν με παιρνουν μαζι τους για να μην φανε πορτα…
Πλακα-πλακα μολις βρηκες την ιδανικη ημερομηνια!! Αποκλειεται να εχει κανονισει κανεις κατι για καποια μερα που… δεν θα ξαναρθει!!:lol:
Τωρα που το σκεφτομαι:-k … ουτε τοτε θα μπορουσα, θα πηγαινα για καφε με τις φιλες σου!!!
Α, και δεν μας νοιαζουν οι συναυλιες σας!!:evil: Να τις κανονιζετε διαφορετικες μερες απο αυτες που εχουμε μυτιν…
γκρρρρρρρρρρρρρρρ…