Για σήμερα είναι ρε. Κόψε τους λίκνκινπόρκ.
σημερα??που?τι ωρα?
Γουαιζ χαζε χθες ηταν κρυφο μεετιν σημερα ειναι το επισημο
Ισχύει 
Πσηνει κανεις τιποτα? Μιας και ζωη και διακοπες δεν εχω.
Μιληστε. Βαριεμαι. Ζεστη.
Μέσα στη βδομάδα αυτή μέσα. Μετά γεια χαρά!
Οχι αυτη τη βδομαδα ρε.Να κατεβω και γω αμα ειναι γιατι θελω να γνωρισω αρκετομπολικους!
Kαλυτερα καποιο σκ μεσα στον αυγουστο.Καλη φαση θα ναι μια μερα πριν η μετα τους FNM.10 δεν ειναι?
συμφωναω με τον νεκρομπουρμπουρουμ, ασε τον αλλο να παει τις διακοπες του, μμμμμ
Εσείς θα χάσετε.
Τέλεια, θα κανονίσουμε μεγάλο, ξεγυρισμένο φορουμομεετινγκ τον Αύγουστο (αργά) με το καλό, αφού έχει γυρίσει ο κόσμος απο τις διακοπές του και έχουμε κάνει τα μπανάκια μας. 8)
όχι μια μέρα πριν από FNM γιατί εγώ γυρνάω στις 9/8 βράδυ αργά…και θέλω να έρθω και γω:(
Ξερεις και εσυ τους μυθικους-φαντασιακους Nekroburburum ή ειναι διαβολικη συμπτωση ??? 8O
Άμα κανονίσετε μέχρι και την τετάρτη, και εγώ μέσα, αλλιώς τα λέμε προς το τέλος αυγούστου όπως είπε και ο φίλτατος μοδερέτορας…
Now playing: Flogging Molly - If I Ever Leave This World Alive
via FoxyTunes
ελα τωρα, δεν ξερεις τι ακουω? Οπου ντεθ και χαρα…
Mαλλον δεν με καταλαβες…
Το ‘‘ξερεις’’ μπαινει σε εισαγωγικα μιας και δεν νομιζω να υπαρχει τετοιο συγκροτημα. :-k
Το χρησιμοποιω αυτο το ονομα, για την περιγραφη καταστασεων…εχμ… μπουρμπουλιθρέ ! :lol:
εγω λεω να κανετε παρτυ.
οουπς, νιωθω χαζουλης.
Ε αν δεν υπαρχει θα το κανω εγω, θα παιζουμε ιντι και τετοια. Θα βαλουμε και τεκνο στοιχεια. Θα σαρεσει.
νεκρομπουρμπουρουμ παρτυ.ακομα καλυτερα.