ΘΕΛΩ να ζήσω την εμπειρία νέκρο.
Θες να πεις…
ΘΕΛΩ να ζησω νεκρο μεθυσμενο μπρος στα ματια μου.
Κι εγω επισης.
:oops::oops:
Mε συγκινειτε ρε βρωμοπαιδα!
Παντως επειδη οπως ειπα ψηνομαι αρκετα να κατεβω, προσωπικα με βολευει το σκ πριν τους FNM(8-9 δηλαδη) και το επομενο (15-16).Λογικοτατο οι περισσοτεροι να μπορειτε προς τελος Αυγουστου λογω διακοπων απλα τοτε βγαινουν βασεις πανελληνιων=τρεχαματα για σπιτι κλπ.Επισης το επομενο σκ μετα τους FNM ειναι 15αυγουστο=τριημερο=την κανουν ολοι.
Οποτε προτεινω κατι για μια μερα απ τις 7-8-9 Αυγουστου.
Χυμο μπανανα-βυσσινο θα πιω αρκουδιαρηδες δεν μεθαω!8)
Κανονίστε όποτε γουστάρετε, προσωπικά πάντως θα μπορώ μετά τις 10 του μήνα! (και φαντάζομαι και οι περισσότεροι θα μπορούν μετά τις 20)
Λοιπον,μιας και δεν εχω πλεον πισι και μπαινω απο οπου βρω,λογω μετακομισης,να πω 2 πραματα τωρα που μπορω…ΕΖΗΣΑ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΝΕΚΡΟ,πηγαινοντας Levadia city για ενα βραδυ,πριν μια βδομαδα και κατι ωιλα, και να τονισω,πως απο κοντα ειναι ενας αθλιος μαλλιας ντεθοκαφρος,που με εβαλε με το ζορι να φαω σουβλακια και να πιω μπυρες και γενικα μακρυα απο μας,κακη επιρροη,σατανιστης,ουξ απο δω κτλ…:p…Νταξ,σοβαρα,ο Νεκρο ανακυρησετε σε αδερφο μεταλλο και επισημως,περασα γαματα στη Λιβαδεια με τα μπυρονια και τα καλαμιακια,αν και γαμωτο ειχα time limit και δεν εκατσα οσο ηθελα…οπωτε κανονιστε μητινγκ για 9,που θα ειμαι και γω απο κρητη αθηνα για φεηθ,να τα π-ι-ουμε…επισης,να τονισω οτι η Λιβαδεια ανακυρησετε και αυτη ως μεταλλουπολη,καθως ειδα απειρα μεταλλα στους δρομους,πετυχα λαιβ(!) με παλικαρια μεσα στο δρομο μπροστα στις καφετεριες που εχωναν μεταλλικες ραψωδιες,γνωρισα μερος παρεας Νεκρο-τιμια μεταλλα- και γενικοτερα,μια τιμια αγνη μεταλλικη κ@υλα πηγαζε απο καθε γωνια της περιοχης…Νεκρο,εισαι μεταλ-αδερφι και πινω αυτη τη στιγμη,2 παρα,μια Χαινεκεν παγομενη τουμπανη στην υγεια σου και αντε κατεβα κατω να λιωσουμε και με λοιπους απο εδω τιμιους μεταλοαδερφους…και τελος,κλεινοντας ομορφα,θα το ποσταρω και στο τοπικ με σορτσακια καποια στιγμη,ΤΙΓΚΑ στις γυναικες με ασπρα κοντα σορτσακια η πολη,τα ματια μας καναν πουλακια,η χαρα του καμακωτη,για καθε ηλικια…αλλο ενα HAIL σε Λιβαδεια…μολις καταφερω να συνδεσω και καμερα,θα δωσω στεγνα και φοτο-ντοκουμεντο με την ιστορικη μεταλλικη αδερφοποιηση με Νεκρο,εν μεσω μπυρων και καυτων σορτσακιων που αποτυπωσα στην φωτογραφικη μου…
:bow2::bow2::lol:
ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ!:D:D:oops::D:D
Το νου σας. Μη κανονίσετε πριν τις 10 του μήνα. Θα δοκιμάσετε την οργή μου.
Αργησες 2 μερες:p
Αυριο, θα μαζευτουμε φορουμιτοκοσμος.
Στις 11 θα βρεθουμε θησειο πανω στο γεφυρακι οσοι δεν παιζουμε μπαλα.Θα παμε βραχακια με μπυρες και σουβλακια.
Στις 12 θα ερθουν οσοι παιζαν μπαλα, και θα γινουμε ενα μεγαλο μπουγιο ουλοι μαζι.
Οποτε.Οποιος θελει ερχεται, ή θησειο ή κατευθειαν βραχακια αν δεν μας προλαβει.
Μην πει κανεις ‘δεν σκαρφαλωνω’ ‘βρααχακια μαλακιες’ κλπ κλπ ουτε σκαρφαλωμα εχει ουτε μα’ιμουδισμους, το μερος ειναι κανονισμενο.[-X
Γιατι βραχάκια πάλι ρε γιούφτε?Τραβήχτε για κανα καφέ να στρώσετε τον πισινό σας σε κανα μαξιλάρι
επισης μιας και θα κατεβουμε για fnm αλλα απο αθηνα ξερουμε μονο να πηγαινουμε στα βασικα…εξαρχεια και διοσκουρους…καλα…το θεατρο βραχων το βρισκουμε με ταξι…τα βραχακια ομως?:blink:
Τα βραχάκια είναι κανονικά βράχια ; Ρε γέροι άνθρωποι ρε, θέλουμε μαξιλάρα και αρτνάν !
Οποιος θελει να ρθει αλλα δε ξερει πως, μπορει να συνεννοηθεί με καποιον που ξερει για να πανε μαζι(κινητα κλπ)
Πωπω δεν ξερω κανενα απο το forum απο κοντα… Μαλλον θα ερθω αμα δε δουλευω αυριο αλλα θα κανω ντροπες :oops::lol:
χιέβυ μέταλ καταστάσεις, αν και αμφιβάλλω αν θα είμαι 12 η ώρα εκεί με το πλήρως λειτουργικό μας τρένο…
Δυστυχώς εγώ δουλεύω άυριο και μετά στη συναυλία, οπότε καλά να περάσετε βραχάτοι.
Εγώ μάλλον θα περάσω μια βόλτα, αλλά δε σκέφτηκαν οι αχαΐρευτοι ότι υπάρχει κόσμος που δουλεύει και δεν μπορεί την Κυριακή…
Νηπιαγωγείο το βλέπω να είναι!
παίζουνε οι φνμ αύριο βράδυ και δεν έχετε πάρει ΑΔΕΙΑ? [-X
η μπαλιτσα τελειωνει 23:30.
Δυσκολο
ΕΓΩ ΠΗΡΑ!!!
Αλλα δε ξερω αν θα περασω γιατι με θελουν το βραδυ για ξυδια.