"ένα απλό meeting"

A. Αυτήν την εποχή δε δουλεύω, οπότε δε χρειάζομαι να πάρω άδεια! Δε μιλάω για μένα, είναι και άλλοι εδώ μέσα.

Β. Ακόμα κι αν παίζουν οι FNM δε χρειάζεται να πάρεις… άδεια για να πας τους δεις. Πας κανονικά μετά τη δουλειά. Εκτός αν δουλεύεις βραδυνός…

Με νηπιαγωγούς/παιδοτρίβες Ντουντ και Γράκχο σε παρτ τάιμ απασχόληση επ’ ευκαιρία των αδειών τους! :lol:

Εισαι ο μονος που δεχομαι να παραπονεθει για το μερος που θα αραξουμε :stuck_out_tongue:

Φίλος ξέχνα το άλλο ΕΠΙΚ ΦΟΛ δεν ξαναβλέπεις! :lol::stuck_out_tongue:

Kυκλοφορεί μια φήμη για μύτιν, όποιος ξέρει κάτι να πει λεπτομέρειες!

Μπουμ

Εκτακτο φορουμιτινγκ!

Αυριο στο τολκομαγαζο κατα τις 10 και κατι θα ειμαστε οι

Μακιντος
Νεγκατιβ
Φριδομ
Βλεεδιν
Ρεντ Ραμ
Γρακχους Σιδηροδρομους
Γκοντσμακ(!!!οπως ειχε υποσχεθει)

Το μαγαζι του Τολκι ειναι στο ΤΕΙ Αθηνας, Δυτικη πυλη.Με μετρο μπορεις να πας απο Αγιο Αντωνη και απο την εξοδο της πλατειας παιρνεις το λεωφ. 075, και κατεβαινεις στην σταση του ΤΕΙ
Προσβαση και απο μετρο Αιγαλεω, παλι απο την εξοδο της πλατειας, δε θυμαμαι αριθμο λεωφ. , ειναι ενα που γραφει ‘ΤΕΙ Αθηνας κυκλικη’

Νταξει λεφτα μην φερετε, ολα κερασμενα απο Τολκι κλπ

Και απο μακιντος.

10 το πρωι ή 10 το βραδυ ρε καραμητρο?
Θα σκασω κι εγω μυτη αν ειναι :smiley:

Απο μετρο Αιγαλεω ειναι το 829

Έλα να ψήνονται κι άλλα ρεμάλια.

Nα ρθω και εγω:-s ?. Ειμαι λιγο μικρος βασικα (σε συγκριση με τους υπολοιπους) αλλα θα ηθελα να κοψω φατσες, αφηστε δε που ειναι και κοντα μου.

Ρε μην ρωτατε να ρθω και γω.Οποιος θελει ερχεται!!!Εδω ο Ποτοδεσποτης ειναι φορουμελος :stuck_out_tongue:

Ειχατε μια ευκαιρια να πειτε “οχι μην ερθεις” αλλα τωρα την κατσατε. Θα ερθω :roll:

Ξήγας αλέρτ!

Τολκι παει το μαγαζι :stuck_out_tongue:

Λολ στον Red Rum :lol:

Αν το σπασουμε τουλαχιστον να αξιζει τον κοπο :stuck_out_tongue:

εγω ΜΑΛΛΟΝ θα ειμαι…
αλλα θα χαθω σιγουρα,να ερθει καποιος να με παρει

Αν ερθει ο μανατζερνικ και δεν παρετε πικ με γοδσμακ και αυτον, θα ειστε μεγαλα ρεμαλια.

Έβαλα φωτογραφική να φορτίζεται

γιατι μας βαλεις στην ιδια κατηγορια???ε???
δεν μπορει να ερθει αυτος ειναι κρητη

τελικα…πρωι για βραδυ?

κωλοβαραω που κωλοβαραω…να μην παω και μια βολτα?:stuck_out_tongue: