Megadeth - Endgame

Μα έχει πολλή πλάκα, οι 9/10 που αποθεώνουν το Endgame (που καλά κάνουν άμα τους άρεσε) πρέπει να το συγκρίνουν και με το “μέτριο/ανέμπνευστό/κλεψιμέικο Death Magnetic” λες και νιώθουν ιερή υποχρεωση απέναντι στον Μαστέην.

…καλέ μυρίζει θάλασσα:p:!:
Εμένα μ’άρεσε πολύ, δεν με ενδιαφέρουν οι συγκρίσεις, και το ακούω πολύ συχνά:):!:

Μα ειναι τελειως ακυρο και ανουσιο να συγκρινεις καθε δισκο των Megadeth με καθε δισκο των Metallica, ποιο το νοημα σε αυτο? Ωραια ξεκινησε ο Mustaine στους Metallica και καποια τραγουδια απο τα πρωτα αλμπουμ τα εχει γραψει αυτος. Τερμα, ως εκει. Απο εκει και περα ειναι 2 διαφορετικες μπαντες και δεν βρισκω λογο να συγκρινουμε τα cd του ενος με του αλλου συνεχεια. Αλλωστε εχει φανει ποιος ειχε μεγαλυτερη επιτυχια, αλλα μας αρεσουν και τα 2. Εχουν τα καλα και τα κακα τους οπως ολα τα συγκροτηματα.

ο ίδιος ο mustaine την δημιούργησε αυτή την μαλακία.Please όποιος είναι να ποστάρει υπερ ή κατα του endgame ας βρεί αλλα επιχειρήματα απο το οτι είναι καλύτερο/χειρότερο απο το death magnetic

Σωστα, δεν εχει νοημα να συγκρινουμε συνεχεια το Endgame με το Death Magnetic, το thread στο Endgame αναφερεται αλλωστε, δεν ειναι poll ‘‘Endgame vs Death Magnetic’’… Εγω το εχω πει ξανα οτι μου αρεσε το Endgame, καλες κιθαρες, καλη παραγωγη, ωραια σολο, καλα τραγουδια.

πρωτη ακροαση πολυ καλη!κομματια που μου εμειναν head crusher,bite the hand,how the story ends!

Το ακουσα ξανα προσφατα και το αγορασα κιολας επι τη ευκαιρια του λιωσιματος της δισκογραφιας των Megadeth και παραμενει η αποψη μου οτι ειναι παρα πολυ καλο αλμπουμ, δεν εχει καποιο κακο κομματι και καποια σολο και μελωδιες ειναι παρα πολυ καλα. Πιο δυνατα τραγουδια θεωρω τα 44 Minutes, Endgame (ειδικα οι στιχοι ειναι φοβεροι, κλασικοι καυστικοι στιχοι Mustaine), The Hardest Part of Letting Go…Sealed With a Kiss (τρομερη μουσικη στην μεση του κομματιου), Head Crusher και The Right to Go Insane… Να δουμε ποια θα μας παιξουν live το καλοκαιρι, στην περιοδεια για την επετειο 20 χρονων του Rust In Peace επαιζαν τα Head Crusher και The Right to Go Insane.

ποιος ασχολειται ακομα με αυτη τη πιπα;:slight_smile:

Συγγενικό σου πρόσωπο 1ου βαθμού :slight_smile:

Kαλά τα τραγούδια, αλλά η παραγωγή είναι τίγκα στην ένταση (loudness wars γαμώ το μπελά μου) και νομίζω χάνει ο δίσκος απο αυτό.

Εμενα μου αρεσε πολυ η παραγωγη, δινει δυναμη στα κομματια…

Ρε τι σου είπα???:stuck_out_tongue:
Σοβαρά η παραγωγή είναι μια χαρά…Δίνει όντως δύναμη.

Μιας και ξεθάφτηκε το θρέντ αυτόν τον καιρό έκανα την παλικαριά και άκουσα άλλη μια φορά τον δίσκο. Η άποψη μου είναι οτι ο δίσκος είναι πολύ μέτριος προς κακός. Δεν υπήρχε τίποτα καινούργιο στα κομμάτια τους και η μεγάλη αλήθεια είναι οτι είναι μια μεγάλη σούπα παλαιότερων δίσκων. Εκτός από το ίντρο, το χέντ κράσερ και το 44 μίνιτς κανένα άλλο κομμάτι δεν μου έκανε αίσθηση…

Πολύ λίγο απλά απο τα πολλά χρόνια ο τύπος έχει χάσει από το πάθος του που είχε μέχρι το 1994:p.

Δεν νομιζω οτι εχει χασει το παθος του για την μουσικη ο Mustaine… Δηλαδη απο το Youthanasia και μετα δεν σου αρεσει καμμια απο τις δισκαρες (οχι ολα βεβαια) που εχει βγαλει? Και στα live τα δινει ολα οπως παντα…