Megadeth/Kvelertak live 20/06/2012 @ Entertainment Stage (Ιερά Οδός 7-13)

Ημέρα Τετάρτη; Που άλλοι έχουν εξεταστική και εμείς οι άλλοι δουλεύουμε;

(συναυλιακή) Ελλάδα είναι μόνο η Αθήνα!
(δυστυχώς για μας) :frowning:

Αλήθεια με την προπώληση τι γίνεται; Ακομα να αγοραστουν 2000 τικέτα για να αλλάξει ο χώρος;

ε μα καθε ιουνη η ιδια ιστορια γινονται ολο το χρονο περιοδειες αντιστοιχου βεληνεκους και τσακωνουν μονο πακετα τους ιουνηδες

να τελειώνατε στην ωρα σας τις σχολές σας :p:p:p

[B]KVELERTAAAAAAK[/B]

δηλαδή τώρα πρέπει να σκάσουμε 30αρι και να δούμε και τον “αναγεννημένο” για να ακούσουμε σοβαρή μουσική;;

:–

:D:oops::oops:bleh::bleh::bleh:

Kvelertak δεν εχω ακουσει, παροτι μου εχουν πει πολυ καλα λογια. Θα τσεκαρω επ’ ευκαιρια, αλλα το θεμα ειναι οτι θα δω επιτελους Megadeth headliners. Ολα τα αλλα ειναι απλα λεπτομερειες, οποιος και να επαιζε support.

Εμένα πάλι το Kvelertak με παραπέμπει σε όνομα βουτύρου:!:

εμενα παλι το kvelertak με παραπεμπει σε moshpits χεχε…:wink:

Ενδιαφερον, αλλα αν ηταν καλυτερα τα φωνητικα θα ανεβαινε πολυ το συνολικο αποτελεσμα.

απο το lurpak:lol:
νταξει περιεργο ονομα αλλα δεν ειναι και ελουβιτε.

Εγινε και η αναμενονόμενη αλλαγη χώρου!

Η νεα τοποθεσία:

Entertainment Stage
(Ιερά Οδός 7-13)

http://www.rockoverdose.gr/news_details.php?id=11345#.T4_5cXsaSM8.facebook

πόσος κοσμος χωραει εκει?

Τι Kvelertak ρε. Τωρα το ειδα. Πανω που ελεγα να καψω αυτο το live λογω οικονομικου με βλεπω να πηγαινω.

ακριβως το ιδιο σκεφτομαι και γω…

Γυρω στα 3 χιλιαρικα .Εχει ενα θεμα ο ηχος βεβαια εκει αναλογα με τη θεση που βρισκεσαι.Κατα τ αλλα ειναι γαματος και συγχρονος χωρος.

Και μολις πηγαινα να γραψω πως βρηκα φοβερα εξυπνη την επιλογη του σαππορτ γκρουπ γτ λογω Κβελερτακ μπορει να ψησει και αυτους που εχουν δει αρκετες φορες Μεγκαντεθ για να τα ξανασκασουν .

εκει ειναι που επαιξαν οι interpol.ε ειναι καπος πιο μεγαλο αλλα οχι τρελη διαφορα.εχει πιο μεγαλο πανω διαζομα νομιζω.

σαν το μύξα τον μακαρονομαλλιά τον mustaine δηλαδής;