Megadeth/Kvelertak live 20/06/2012 @ Entertainment Stage (Ιερά Οδός 7-13)

[SIZE=“4”]AΛΛΑΓΗ ΧΩΡΟΥ [/SIZE] Ανανεωστε και το τιτλο του θρεντ
http://www.rocking.gr/news/Allagi_xwrou_gia_ti_sunaulia_twn_Megadeth_-_Prostithentai_oi_Kvelertak/12607/

Ποιους αντιγραφουν;

Τurbonegro, Ηellacopters και Darkthrone, κι επίσης έχουν κλεμμένο ένα σημείο από Hendrix.

Καθεσαι κι απαντας κιολας. Συγκρινουμε τη βουρτσα με την πουτσα…
Που αλλη μπαντα δεν εχει τολμησει να σκερφτει καν τα 5 πρωτα Megadeth ξερω γω.

Έλα ντε, σωστός, τι απαντάω ούτε κι εγώ ξέρω.

Και το logo τους από Pentagram.
Πολύ υπερεκτιμημένη μπάντα.

και επίσης παίζουν με δύο κιθάρες, με drums και έχουν και φωνητικα. Σε κάποια σημεία ακολουθούν το μοτίβο, κουπλετ, ρεφραιν, σολο. Έγω που έχω ακούσει άπειρη μουσική σας λέω γατάκια να μαθαίνετε. Το είχα ακούσει στο rainbow το 1967 από τους Cream. Άσε που έχουν τους ενισχυτές γυρισμένους προς το κοινό και έχουν αφήσει μακριά μαλλιά. Αν θυμάμε καλά μόνο “το καλύτερο δεξί” hetfield το’χε τολμήσει αυτό.

Καλά μην πάμε στα παλαιότερα…Μιλάμε αντιγράφουν τα rythm n blues εποχές 60s. Το απίστευτο είναι ότι τους έχω ακούσει να παίζουν και 4/4 σήμα κατατεθέν των beatles. Δηλαδή που πας;

Και οι Megadeth τα ίδια κάνουν απλά με αρκετά περισσότερη έμπνευση και ταλέντο, τουλάχιστον μέχρι το Υοuthanasia για μένα.
Εκτος κι αν ο “αναγεννημένος” δεν έπαιξε ποτέ του σοβαρή μουσική όπως κάνουν οι Kvelertak :lol:

Το μοναδικο κακο που εχουν οι Kvelertak ειναι το hype που φτανει σε σημειο που σε κανει να λες “οκ, ειναι παρα πολυ καλοι, αλλα ακουστε και καμια αλλη νεα μπαντα” γιατι η μαζα συνηθως κολλαει σε ενα νεο ονομα και προσπερνα τα παραδιπλα. Για τα αλλα, αυτο με τους Darkthrone εχει γινει πιπιλα σε αστειο βαθμο γιατι ο δισκος εχει ενα μπλακ μεταλ σημειο ολο κι ολο.

Κατα δευτερον, σε spoiler να μη γεμιζει

Με την ιδια ακριβως λογικη, κι οι Ravencult αντιγραφουν και μουσικα κι αισθητικα παλαιοτερες μπαντες, αλλα δεν ειδα κανενα να τους λεει ασοβαρη μουσικη. Οι οποιοι επισης μου αρεσουν πολυ. Δεν βλεπω καποια διαφορα σε επιχειρηματα.

ελα ρε γιάννη μη δίνεις σημασία. Είμαι σίγουρος ότι οι ασόβαροι kvelertak λιαβ είναι η από τις πιο χορευτικές / feel good / κεφατες μπάντες που θα τύχει να δουν ζωντανα οι κύριοι από πάνω, αλλά ντάξει

Κάτι λάθος διαβάσατε στο θρεντ (ηθελημένα ίσως).
Οι κβέλερτακς χαρακτηρίστηκαν σοβαρή μουσική σε σχέση με τους μέγκαντεθς.

οι kvelertak γαμανε
τελεια και παυλα

συνδιαζουν με καταπληκτικο τροπο
οτι εχετε αναφερει οτι αντιγραφουν
βγαζουν μια απιστευτη διαθεση για παρτυ/μπυρες και χωρο
και πραγματικα δεν ξερω πολλες μπαντες που μπορουν να το κανουν αυτο
οι οποιες να συνδιαζουν μεχρι και black metal, να μην τραγουδανε αγγλικα και να ειναι τοσο μα τοσο πιασαρικοι!!!

Κύριε worst enemy, βλέπω γνωρίζετε εκτός από το τι θεωρούμε χορευτικό/feel good/κεφάτο και τι λάιβ έχουμε δει στη ζωή μας. Με τρομάζετε.

Αν δεν είχαν ακυρώσει οι trap them από την περιοδεία με toxic holocaust και κβελερτακς θα τους είχα δει, αλλά προτίμησα κάτι άλλο εκείνη την ημέρα.

Γούστο λέγεται, ο κάθενας έχει κι από ένα.

Mην είσαι αδιάβαστος, τρεις έχουν.

ΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΓΑΜΗΣΕΣ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΕΙΣΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟΣ! ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΨΑΞΕΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΔΑΥΤΟΥΣ! ΕΛΑ! ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ!

Eυχαριστώ για τα καλά σου λόγια φίλε, αλλά τo ήξερα ήδη αυτό, είχα διαβάσει κριτική στην κεντρική του ρόκιν από συναυλία στη Βιέννη με Converge/Kylesa και Gaza.

…αναμενόμενη η αλλαγή χώρου…να δούμε και τον χώρο:):!:

Υπάρχει περίπτωση να μην υπάρχουν εισιτήρια αν τα πάρω τελευταία στιγμή ή δεν εξαντλούνται όσο υπάρχει ζήτηση?

τσιμπησα σημερα κ γω,κομπλε

Ελπίζω οι Μέγκαντεθ να παίξουν με όρεξη και να μην είναι σαν κοιμισμένος ο Mustaine. Για να δούμε τι θα δούμε…