Megadeth/Kvelertak live 20/06/2012 @ Entertainment Stage (Ιερά Οδός 7-13)

Έυχομαι μόνο να μην έχει τα νεύρα του…:!:

εγω λέω να μην πει καμιά πολίτικη μαλακία, που μέρες που είναι θα τον δροσίσουν άδεια μπουκάλια.

Ως ρεπουμπλικάνος (νομίζω κάτι τέτοιο υποστηρίζει πια) σίγουρα θα πετάξει κάτι.:slight_smile:

να του τα κοψουμε νωρις:D:D

Eλπίζω να έχουν καλύτερο σετλιστ από τα τελευταία που έχουν ανέβει στο setlist.fm :papas:

Μου φαίνεται ή παίζουν λίγο? Επίσης έχουν τόσα ωραία τραγούδια και με εξαίρεση κομμάτια από το thirteen παίζουν όλο τα ίδια από …ας κάνουν καμία αλλαγή

καποτε παιζουν 12-13 καποτε 15 καποτε 17 και μια φορα παιξανε 20!ελπιζω να μας τιμησουν!

Κανονικά πρέπει να τιμούν το κοινό τους όσο κι αν κοστίζει το εισιτήριο. Δεν μπορεί να πηγαίνει κάποιος να τους δει (μπορεί να κάνει και ολόκληρο ταξίδι) και να παίζουν για λίγη ώρα.:slight_smile:

Παιδια τελικα δεν αλλαξε ο χωρος?

Α και,υπαρχουν ακομη εισιτιρια?

Αργησα λιγο μου φαινεται αλλα δεν μπορω να μην απολαυσω Τους θεους της Thrash !

Brother will kill brother ,
spilling blood across the land,
killing for religion
something I don"t understand!

\m/ :smiley:

Τo setlist με τα 13 τραγουδια ειναι μαυρα χαλια… Καλα που δεν εχω παρει εισητηριο ακομα.8) Δεν παιζει να παω με τετοιο setlist, οχι μονο ειναι τραγικα μικρο, αλλα τα παλια κλασσικα τα χουμε ξαναδει και τα καινουρια μου ειναι ψιλοαδιαφορα… Kαι οχι οτι δεν εχει συναυλιες αλλες φετος… :wink:

οντως μεγαλη ξενερα το σετλιστ ρε γαμωτο :frowning:

λογικα θα εχει 16-17 τραγουδια.παιζουν τοσο για τι εχει και αλλες μπαντες μαζι το τουρ.

Ελπιζω σε λαιβ Kvelertak μονοι τους.

σωστος ο mike!ξεχασα οτι παιζουν με αλλες μπαντες τωρα στο τουρ!παλι καλα :stuck_out_tongue:

τα τραγουδια πoυ παιζουν στην '‘ΤΗ1RΤ3ΕΝ WORLD TOUR’'ειναι:[SPOILER]
1.Trust
2.In My Darkest Hour
3.Hangar 18
4.Wake Up Dead
5.Public Enemy No. 1
6.Angry Again
7.A Tout Le Monde
8.Poison Was the Cure Play Vide
9.Head Crusher
10.Whose Life (Is It Anyways?)
11.Dawn Patrol
12.Sweating Bullets
13.She-Wolf
14.Symphony of Destruction
15.Peace Sells Play
16.Holy Wars… The Punishment Due [/SPOILER] πανω κατω

Kατι που μου κανε εντυπωση και στο sonisphere το 10 ειναι

[SPOILER]γιατι δεν παιζουν το Tornado of Souls. To χα στο μυαλο μου σαν τοτεμ, οτι δε βγαινει ποτε απο setlists[/SPOILER]

λοιπον παιδια, να ρωτησω κατι επειδη εχω παρει εισητηριο και μαλλον δε θα μπορεσω να παω λογω ημερας, ξερουμε ποτε και αν θα πανε βουλγαρια?
Επισης υπαρχει κανεις που να θελει το εισητηριο?Σιγουρα θα το παρει πιο φθηνα απο 30:D
Κριμα γαμω τη γκαντεμια μου

trane exeis pm

Πολύ κωλοδάχτυλο:lol:
http://www.rockhard.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1990%3Amegadeth------mustaine-video&catid=52%3A2011-07-29-07-00-52&Itemid=225

καλα αυτος θα νομιζε οτι ειναι οι wasp του 82 να πουμε.που σφαζανε καλογριες πανω στη σκηνη!