Megadeth/Kvelertak live 20/06/2012 @ Entertainment Stage (Ιερά Οδός 7-13)

ξεκαρφωτο, αλλα ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΕΡΑΤΕ KVELERTAK ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΑΜΩ, ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩ ΓΑΜΩ

Αυτό ήθελα να γράψω και γω! Δεν μπορούσαν να φέρουν τους Kvelertak (μόνο) μία πριν ή μία μετά εδώ πάνω;! Κανείς δεν το σκέφτηκε; Ή κανείς διοργανωτής δεν έχει φράγκα;!

ελπίζω το σελιστ να μην απαρτίζεται στην πλειονότητα του από κομμάτια των τελευταίων άλμπουμ.
θέλουμε κλασικούρες όπως [SPOILER]set the world afire, in my darkest hour, ashes in your mouth, go to hell. τουλάχιστον.[/SPOILER]. μια wishlist από μένα.

Tσιμπησαμε εισιτηριο και για εδω… Πολλα λεφτα

Απαισιο set list , ήδη το μετάνιωσα που αγόρασα εισητηριο .

???..Πουλα το τότε… :stuck_out_tongue:

Δηλαδή να μη στενοχωρηθώ που τελικά μάλλον δε θα μπορέσω να πάω? (ευτυχώς που δεν αγόρασα εισιτήριο) Και εμένα η playlist δε μου πολυαρέσει, νομίζω ότι δεν εκμεταλλεύονται το γεγονός ότι έχουν τόσα ωραία τραγούδια να ξεθάψουν και να κάνουν καμία αλλαγή.

τα δεδομενα αλλαξαν.σετ απο Σλοβενια στης 3 ιουνιου.απο κανονικο live.οχι σε φεστιβαλ.[SPOILER]Never Dead
Head Crusher
In My Darkest Hour
Hangar 18
Trust
Foreclosure of a Dream
Dawn Patrol
Poison Was the Cure
Guns, Drugs & Money
Ashes in Your Mouth
Angry Again
Sweating Bullets
She-Wolf
Hook in Mouth
Whose Life (Is It Anyways?)
Public Enemy No. 1
A Tout Le Monde
Symphony of Destruction
Peace Sells
Encore:
Holy Wars… The Punishment Due[/SPOILER]20 κομματια!!!κατι αναλογο μακαρι και εδω!!!

καλα αν το παιξουν αυτο θα φυγω πολυ ευχαριστημενος!
:slight_smile:
θα τους δει κι αποψε ενα φιλαρακι να μου πει και το σετλιστ παιζουνε εκει με ενα support οπως κι εδω!για να δουμε!

Άρα θα κλαίω λίγο αν το χάσω…

καλό το τελευταίο σετ :slight_smile:
αντε μια βδομαδα σχεδόν

…η προσελευση δεν ειναι υποχρεωτική…

το τελευταιο setlist ειναι μια χαρα

Έχει και foreclosure of a dream, ashes in your mouth εκτός των άλλων:)

setlist Αγγλιας

[SPOILER]
Never Dead
Head Crusher
Hangar 18
She-Wolf
Trust
Foreclosure of a Dream
Dawn Patrol
Poison Was the Cure
Sweating Bullets
A Tout Le Monde
Angry Again
Guns, Drugs & Money
Whose Life (Is It Anyways?)
Public Enemy No. 1
Symphony of Destruction
Peace Sells
Encore:
Holy Wars… The Punishment Due
17 τραγουδια καθολου ασχημα![/SPOILER]

ακομα δινω το εισητιριο για τη συναυλια για 25?

εχεις πμ. στειλε μου email μολις το δεις.

Γαμανε τα τελευταια setlist, οι μεγαλυτερες ενστασεις μου ειναι

[SPOILER] Θα εβγαζα Guns, Drugs & Money και Whose Life (Is It Anyways?) απο το Th1rt3en και θα εβαζα το We The People, το Black Swan ή το 13. Επισης δεν καιγομαι για Ashes Ιn Your Mouth και θελω κολασμενα Rattlehead και καποιο κομματι ακομα απο το λατρεμενο Youthanasia εκτος του A Tout Le Monde. [/SPOILER]

Για διαρκεια να ελπιζουμε σε 2ωρο?

αν ηταν περι wish-lists εννοειται θα ζητουσαμε απο τα πρωτα 4! :stuck_out_tongue:
καλα ποσες πιθανοτητες να παιξουνε το rattlehead?μηδαμινες! :frowning:
θα συμφωνησω για τις 2 αλλαγες που ειπες ειδικα για το guns…πολυ αδιαφορο κομματι!
oσο για το ashes… εγω θα γουσταρα να το παιξουν αφου το χουνε ηδη παιξει σε καποια live παρα να παιξουν κατι που εχω ξαναδει! :stuck_out_tongue:

Το Rattlehead εχει παικτει μια φορα στην περιοδεια, γιατι οχι και δευτερη?