Εχουν περασει 2 μηνες. Τρομερη φαση θα ταν ομως
Doors Open: 20:00
Kvelertak: 21:15
Megadeth: 22:40
ρε γμτ ολοι οι υπολοιποι ήρθαν και θεσσαλονικη, αυτοι γιατι να μην ερθουν?
Αυτό ακριβώς. Τα νεύρα μου έχουν σπάσει που τελικά δε θα μπορέσω να κατέβω Αθήνα. Νομίζω ότι δε θα έχαναν τίποτα. Ίσα ίσα που πολλοί Βορειοελλαδίτες που τώρα δε θα πάνε καθόλου θα πήγαιναν.
Πλησιαζει η μεγαλη μερα, 1 εμεινε ακομα… Επιτελους θα δω Megadeth headliners και αναμενεται πανικος. Ευχομαι να ειναι σε κεφια ο Mega-Dave και να παιξουν αρκετη ωρα, με πληρες γαματο setlist… Με φοβιζει λιγο η διαρκεια της συναυλιας, αλλα δεν νομιζω να μας απογοητευσουν… Στα τελευταια 5 live παιζουν 17 κομματια (στο ενα επαιξαν 18 ).
Την Κυριακη στην Ρουμανια ειχαν το εξης setlist
[SPOILER]
1 Never Dead
2 Head Crusher
3 Hangar 18
4 Trust
5 In My Darkest Hour
6 Foreclosure of a Dream
7 She-Wolf
8 Dawn Patrol
9 Poison Was the Cure
10 Sweating Bullets
11 A Tout Le Monde
12 Angry Again
13 Whose Life (Is It Anyways?)
14 Public Enemy No. 1
15 Symphony of Destruction
16 Peace Sells
Encore:
17 Holy Wars… The Punishment Due
Πολυ καλο, εχω ενστασεις, αλλα παντα θα εχουμε ολοι ειδικα με μια τοσο αγαπημενη μπαντα…
[/SPOILER]
λογικο ειναι να εχουμε απαιτησεις αλλα οτι και να παιξουν θα ειμαι ευχαριστημενος
αμα εχουν καλο ηχο και διαθεση
το θετικο ειναι οτι παιζουν she-wolf,angry again και foreclosure of a dream που δεν τα εχω ξαναδει!
το αλλο θα μπορουσαν να εβγαζαν 1 απο το νεο δισκο και να εβγαζαν και το head crusher!αλλα νταξει αναμενεται γαματο live!
Spoiler ρεεεε!
[SPOILER]Foreclosure Of A Dream??!?!? =P~[/SPOILER]
η βλακεια ειναι οτι σχολαω 9 και θα χασω λιγο μεχρι να φτασω απο Κηφισια :?
αυριο παντος οι megadeth θα τριγυρνανε στα περιχωρα μοναστηρακι-ακροπολη.καθε φορα που ερχοντε ελλαδα και πριν απο καθε live συνηθιζουν και βολταρουν εκει.
πωπωπωπωπωπωπω τι λετε τωρα. εχω καυλώσει τη ζωή μου.
θελω [SPOILER]ashes in your mouth![/SPOILER] όπως και δήποτε.
α ρε μαστέιν τρέλα. καύλωσε μας αύριο
Δν βλεπω Wake Up Dead κ ψιλοσκαω…Επισης φαση θ εχει να τους πετυχει καποιος μοναστηρακι και μεγαλυτερη φαση ν ανακοινωσουν κανα ακουστικ σοου για μετα,μιας κ νομιζω οτι το εχουν κανει καμια δυο φορες!!!
παντως ενας γνωστός μου πριν δυο χρόνια τους είχε πετύχει μοναστηράκι και μόνο ο ντέιβ δεν δεχόταν να βγάλει φωτογραφία με κανέναν. ούτε αυτόγραφα, ούτε τιποτα.
α ρε mustaine θεε
οσο για το wake up dead θα συμφωνησω…μαζι με το tornado of souls…κριμα που τα παιζουν σποραδικα πλεον
σετ λιστ το 2005.τοτε στο γηπεδο του beach volley στο Φαληρο.τρελο σετ σε εναν απαραδεκτο χωρο.
Blackmail the Universe
Set the World Afire
Hangar 18
The Scorpion
Wake Up Dead
In My Darkest Hour
She-Wolf
Something That I'm Not
Angry Again
A Tout Le Monde
Die Dead Enough
Tornado of Souls
Kick the Chair
Skin o' My Teeth
Return to Hangar
Back in the Day
Sweating Bullets
Trust
Rattlehead
Symphony of Destruction
Peace Sells
Encore:
Holy Wars... The Punishment Due
Δεν πειραζει και που θα δουμε την LOREAL χαιτη του Μαστενη απο κοντα και που θα μας σκλαβωσει ο Ελλεφσον με την ευγενεια του μετραει!!Τζαμπα ομως ονειρευομαι ακουστικ σοου μετα και ακομη πιο ονειρο θερινης νυχτος θα ειναι το “Countdown To Extincion”…8)
θα εχει merchandising η θα φαμε ακυρο οπως με Overkill?
αύριο λοιπόν… Countdown to extinction…
όντως πολύ καλό set list τότε …
[FONT=“Arial Black”][SIZE=“4”]MUSTAINE ΡΕΕΕΕΕ!!![/SIZE][/FONT]