πήγα tickethouse 2 μέρες μετά την ημερομηνία έναρξης προπώλησης για LOG και μου έδωσαν το 1439…ενώ σήμερα διάβασα πως πήρανε το 30…ένας φίλος πριν μία βδομάδα πήρε το 259…γενικά δεν υπάρχει μία συνέχεια…ο,τι να ναι δίνουν…
Ισχύει… ανάλογα το κατάστημα πάει συνήθως…
Το απογευμα θα παω και εγω να χτυπησω εισιτηριακη στο ticket house.
Αυτα ειναι ρεεεεε…
Ελπιζω μονο να υπαρχει μεγαλη ζητηση και να αλλαξει ο χωρος μεχρι τον Ιουνιο
Paul τωρα διαβασα το post σου και σε καταλαβαινω, μεγαλη ξενερα… Εννοειται οτι δεν χανω αυτο το live, δεν εχω παρει εισιτηριο ακομα, αλλα θα παω να παρω το αργοτερο αρχες Μαρτιου. Λογω του οτι θα παιξουν σε μικρο χωρο και ειναι μεγαλες οι πιθανοτητες να τους πετυχουμε ειχα κωλοχαρει, ηθελα φωτο και αυτογραφα στα βιβλιαρακια, αλλα δεν με εξεπληξε αυτο που ειπε ο Paul, το ειχα στο πισω μερος οτυ μυαλου μου οτι μπορει να εχει τις στραβες του ο Mustaine και να φαμε ακυρο. Η γνωμη μου ειναι η εξης, προκειται για εναν πανεξυπνο ανθρωπο, εναν απιστευτα ταλαντουχο καλλιτεχνη, αλλα και εναν τρελαρα. Ειναι κυκλοθυμικος, ειναι παραξενος, αυτα ειναι γνωστα απο το 1981… Τον γουσταρουμε για αυτο που ειναι, γιατι εχει προσφερει πολλα μεσα απο την μουσικη του στον καθενα μας, αλλα ξερουμε οτι δεν προκειται για περιπτωση DIO ή αλλων καλλιτεχνων που ειναι παντα προθυμοι για τους οπαδους. Ισως και για αυτο οι Megadeth δεν εγιναν ποτε Metallica (ουτε πλησιασαν), ο Lars ας πουμε ειναι εξαιρετικα φιλικος και δεκτικος με τους φαν και το ιδιο ο James, o Kirk…
Ασχετα απο αυτα, ευχομαι να τους ευχαριστηθουμε αυτη την φορα με full set και να ειναι μια αξεχαστη συναυλια…
Πρωτα για τα 2 φιλαρακια που λενε για τα εισητηρια χωρις χρωμα,ρε εσεις εδω καναδα και στην αμερικη ΟΛΑ τα εισητηρια ειναι ιδια(σε σημειο που αν εισαι τυχερος παιζει να μπεις σε αλλο λαηβ με αλλο εισητηριο) και επισης αχρωμα και το μονο που αλλαζει ειναι το ονομα της μπαντας κλπ… just sayin’
τωρα φιλε angus διαβασα το ποστ του και δεν συμφωνω σε ορισμενα πραγματα φιλε.Ο κυριος πρεπει να καταλαβει οτι χωρις εμας δεν ειναι ΤΙΠΟΤΑ!χωρις τους φανς οπως εσενα και οπως πρωην-εμενα γιατι δεν αποτελω πλεον φαν της μπαντας, ο κυριος δεν εχει τιποτα στην ζωη του.Ναι ωραια εγραψε μουσικαρες μπραβο του!ΚΑΙ???στην τελικη ειναι ενας πρωην πρεζακιας που μολις βγηκε απο αποτοξινωση.και η φαση ειναι απλη,αν εχεις το μεταλ ως σταση ζωης απαιτεις απο τα ειδωλα σου να ειναι καπως,ε ο κυριος ντεηβ δεν αξιζει τιποτα!Δεν εισαι και ο blackmore να πουμε!Και μετα απο αυτο το περιστατικο κανα 2ημερο μετα σε συναυλια των Deep Purple σταματησε ολη η μπαντα-που μιλαμε για μπαντα 1213434324338493 μεγαλυτερη απο τους Megadeth και σταματησανε που λες μεσα σε χιονια και κρυο και αερα να υπογραψουνε για 6 ατομα και να μασ πουνε ευχαριστουμε που μας στηριζεται!Ε ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΡΟΚ!!!
Συμφωνω σε οσα λες και τα εχω γραψει και εγω, αλλα δεν ειναι κατι που δεν περιμενα απο τον Mustaine. Στην θεση σου αν τον εβλεπα να φερεται μαλακωδως στην πρωτη φαση θα σταματαγα το ψαξιμο για να μην ξενερωσω…
Paul και Angus, και οι δυο από την πλευρά σας έχετε δίκιο. Κακά τα ψέματα, όλοι ξέρουμε τι σόι τύπος είναι ο Mustain, έχει τις παραξενιές του, είναι αντικοινωνικός και σε πολλές περιπτώσεις μ****ς. Εξάλλου, όπως είπε και ο Paul (νομίζω) σε προηγούμενο ποστ, τα άλλα μέλη του συγκροτήματος έχουν έρθει στη δύσκολη θέση να ζητούν από τον κόσμο συγνώμη για τη συμπεριφορά του.
Εγώ ένα έχω να πω: όσοι θέλετε να τον κυνηγήσετε για υπογραφές, φωτό κλπ, αν δείτε ότι υπάρχει θέμα, γράψτε τον στα τέτοια σας και συνεχίστε τη ζωή σας. Σιγά τώρα…Όσο πορωμένοι και να είμαστε με ένα γκρουπ, νομίζω υπάρχουν και όρια.
Πολυ σωστος. Θυμαμαι τι ξενερα ειχα φαει με τον Blackie και καλο ειναι οταν βλεπεις οτι δεν υπαρχει διαθεση να μην προσπαθεις καν γιατι το σπασιμο ειναι μεγαλο.
τσιμπησαμε τικετ
Και εγώ θα πάω και οι Megadeth για αρκετά χρόνια στην εφηβεία μου ήταν το αγαπημένο μου γκρουπ και τον Mustaine σαν μικρός και άπειρος τον είχα ως προτυπάκι, αλλά μια ανάγνωση της αυτοβιογραφίας του θα πείσει και τον τελευταίο οπαδό του για το τι μαλακισμένη περίπτωση συντηρητικού, ρατσιστή, κομπλεξικού, προβληματικού βλακέντιου μιλάμε. Τέτοια ηλίθια γραφικότητα ούτε στο πιο τουριστικό κιτς δρομάκι του κόσμου δεν βρίσκεις! Κρίμα!
πως παει η προπωληση? ξερουμε κατι?
Πήρα κι εγώ εισητηριάκι Νο 644:wink: Όσο για την ιστορία του paul, ντάξει δεν εκπλήσσομαι ο Mustaine είναι γνωστός πολυμάλαξ (copyright Zouraris, κλίνεται κατα το πολυμίξερ)
ελπιζω να εχουμε καμια εκπληξη στο σετλιστ!αποσο ειδα σε αλλα σετλιστς παιξανε εναλλαξ reckoning day,she-wolf,foreclosure of a dream,angry again,ashes in your mouth κτλ…
οτι και να παιξουν απο αυτα θα ειναι και γαμω…!!!
προτιμω angry again…!!!
O Χριστος. Στη αρχη φαινεται καλό, αλλά διαβάστε το όλο.
#-o #-o
Αντε και σαπορτ η Rebecca Black.
κατα 99% 1st April:wink:
Πρωταπριλιάτικο είναι στάνταρ…αν και με τον Mustaine πλέον και την συνεχή διαρροή εγγεφαλικών κυττάρων που έχει όλα είναι πιθανά…
Πόσο πρωταπριλιατικο να είναι οτι καταστρέφουν τους στιχους του κομματιου ρε παιδια? Αφου εδω και καιρο το χει το κολλημα ο μαστεην.
εντιτ–> το σχολιο για την αγαπητη “καλλιτέχνιδα” κολλάει στο γεγονος οτι ξαφνικα το good mourning black friday μοιάζει απειλητικά στο σκετο friday σε κομμάτια, ετσι.
Κι εγώ ήλπιζα για πρωταπριλιάτικο αλλά με ενα search το πέτυχα κι αλλού… έλεος ο τύπος!