οχι δεν λεει για τον δημητρη υπαρχει ατομο που εχει βγει ΜΕ ΟΛΟΥΣ!!!φιλος ειναι αλλα δεν θελω να πω ονομα…
Ο Mustaine είναι αλάνι! Μπορεί να κάνει καμια μαλακίτσα που και που αλλά είναι αλάνι!
μαρεσει να τον βλεπω να τσαντιζεται
:lol:
dave θεος
Ναι ναι…να πάρει και την παε
πηρε κανεις εισητηριο για megadeth;;;εγω σε λιγο.κατεβαινω tickethouse.θα’νε και ανοιχτα σημερα,μετα τα χτεσινα;αλλα ας παρω ενα τηλ πρωτα.
Ηρθαν σημερα και τα εισητηρια απο ticketarena.gr Μας βόλεψε πολυ αυτο το site! Ουτε tickethouse δεν χρειαζεται να πηγαινουμε πιια!
πηρα κι εγω τικετο!
Είναι οι ίδιες μαλακίες τα εισητήρια από την detox όπως πάντα; αυτό το άσπρο πράγμα ή έβαλαν και κάνα σχεδιάκι αυτή τη φορά;
Δεν τα άνοιξα ακόμα! Περιμένω κατι φιλαράκια να έρθουν, να τους δώσω τα 2 απο τα 3!
Εγώ θα πάω παρασκευή να πάρω…
τα ιδια με PRIEST ειναι πω ρε πουστη ξενεραααααα…
Δηλαδη θα τους πέσει ο κώλος να βάλουν και λίγο χρώμα στο εισητηριο; Έλεος!
Όχι πάλι ρε πούστη… ίδια δουλειά με firewind και priest, εεε αστα διάλα… Απαιτούμε όμορφα εισητήρια
Πήρα κι εγώ σήμερα.8)
Όντως άθλιο το εισητήριο…
Με 30 ευρω περιμενατε και ωραιο εισητηριο ρε;;;
Μην ξεχνατε οτι το χρωμα και η φωτο πανω στο εισιτηριο,στοιχιζει περισσοτερο και σιγουρα αυτος ειναι ο λογος που ειναι τοσο απλο. Αλλα μην τρελελε,το εισιτηριο ειναι το λιγοτερο,αυτο που μας ενδιαφερει ειναι να ειναι καλη η συναυλια. Εγω θα παω αυριο να παρω εισιτηριακη και για Megadeth & Amon Amarth
τώρα που είπες για amarth παίρνω στο public και μου λένε ότι δεν τους έχουν έρθει ακόμα και το ticketservices είναι κλειστό λόγω ζημιών…
Α και κατι άλλο; Πάιζει να εξαντληθηκαν 964 εισητηρια στο πρώτο 4ημερο προπώλησης να 'ουμε;
Εγω τα παραγγειλα απο ticketarena.gr, 2 λεπτα μετα την επισημη ανακοινωση και με έστειλαν εισητηρια με νουμερα 975+; Ξέρει κανεις γιατι γίνεται αυτο;