Έχει ο kaiser φωτο με Mustaine?:p:p:p
δεν λεει εμενα αλλα νομιζω ξερω ποιον λεει
Astaldo?? :p:p
Λοιπον λέω και εγω την γνώμη μου!
Έχοντας γνωρίσεις τους Iced Earth τον Νοεμβριο στην Σαλονικα που του βρηκα ευγενέστατους μέσα στην χαρα και στην διάθεση για συνομιλία με τους οπαδούς τους αλλα και τον κ. Friedman που τον θεωρω ΤΕΡΑΣΤΙΟ πρωτα ως άνθρωπο (έχοντας βγαλει στο σφυρί ποσες κιθαρες απο την προσωπικη του συλλογη και τα λεφτα τα εδωσε στους σεισμοπλκτους στην Ιαπωνια αν δεν κανω λάθος) και μετα ως καλλιτέχνη! Ενταξει, Mustaine ειναι, οσο καλος καλλιτέχνης και να είναι (που αναγνωρίζουμε όλοι οτι ειναι), ξέρουμε οτι ειναι παράξενος χαρακτήρας και μεγάλη ντιβα και δεν τον λες και τον καλυτερο ανθρωπο! Τελικα ενα μεγαλο RESPECT καταρχας στην προσπαθεια και στην επιμονη σου για να βγεις φωτο με τον κυριο αλλα και σε Ellefson, Broderick!
ΛΑΤΡΕΨΤΕ ΤΟΥΣ MEGADETH και οχι τον Mustaine!
Υ.Γ Όταν μπήκες στο ταξι τι ακριβως είπες; “No time to talk, just follow that car” :lol:
Εναν ξέρω να’χει βγει με ΟΛΟΥΣ. Το Νίκο Τραγάκη που γράφει στο hammer εδώ και μερικούς μήνες.
Δεν ξέρω άλλον τύπο με τόσες φωτογραφίες backstage:p
Αυτός που λεει έχει πολλές περισσότερες και από τον Τραγάκη και από τον Kaiser και από μένα
μπορεί και μαζί
ψηνoμαι να ερθω στο Live στην αθηνα μόνο και μόνο για να ανοίξω ενα μεγάλο πανό.
[B] IM WATCHING YOU.![/B] :lol:
Παιδια ο Dave παντα ειναι ετσι …
Τελειως off-topic αλλα δειτε αυτο
Πιθανοτητες να σου τυχει αυτο…0,000000001%
Για να το παμε το θεμα παλι στους Megadeth παρατηρω τον τελευταιο καιρο το set list τους. Ξερω οτι ειναι σε φεστιβαλ κτλ αλλα για headliners ειναι ιδεα μου οτι παιζουν λιγο;;
πχ δειτε και εδω που επαιζαν μονοι τους
http://www.setlist.fm/setlist/megadeth/2011/jose-cuervo-salon-mexico-city-mexico-bd1f14e.html
Υπαρχουν , υπαρχουν , υπαρχουν…Ενας μαλιστα ηταν παλιος γνωριμος του forum με χιλιαδες post ωσπου μια μερα καποια πιτσιρικια του σπασανε τα …και αποφασισε να μην ξαναγραψει
ΟΥΑΟΥ δεν μπορώ να φανταστώ άτομο με περισσότερες φωτογραφίες από kaiser και astaldo μαζί! (Αυτόν τον Τραγάκη δεν τον ξέρω) Δηλ. τι υπομονή και τι επιμονή!!! Χαρά στο κουράγιο του!
Bασικά ίσως από τα ευκολότερα πράγματα είναι να τρέχεις στα ξενοδοχεία και να βγαίνεις φώτο,οπότε σιγά το πράμα.Απλώς στο σφυράνε και πας και μετά τα ανεβάζεις στο facebook ξέρω 'γω.
Να μου πεις για άτομα που έχουν επαφές με συγκροτήματα,σε σημείο να επικοινωνούν τακτικά ή κάτι τέτοιο να πω “ουάου”.Και υπάρχουν τέτοια άτομα στην Ελλάδα,απλώς πιθανώς δεν παίζουν dj σε μαγαζιά κάνοντας \m/ ή κάτι τέτοιο
Καλά η ιστορία με Μαστέιν είναι αστεία,πραγματικά γέλασα.
Για να τρέχει ο άλλος πάνω κάτω σαν το Βέγγο σε κάθε συναυλία μπας και βγάλει καμιά φωτογραφία με τους καλλιτέχνες που γουστάρει σημαίνει ότι το λέει η καρδούλα του. Εγώ δεν πρόκειται να το έκανα ποτέ, δεν με νοιάζει τίποτα άλλο πέρα από το συναυλιακό κομμάτι, μία τέτοια φωτογραφία ήθελα στη ζωή μου,την απέκτησα και με το παραπάνω, the end… μπορώ να πεθάνω ευτυχισμένη!
Άμα είναι η δουλειά του όμως τέτοια όμως και έχει αποκτήσει μουσικές επαφές ανοίγοντάς του τις πόρτες των καμαρινιών διάπλατα με αποτέλεσμα να πηγαίνει και να συναντάει τον xyz καλλιτέχνη ανενόχλητος τότε γιατί να πεις ΟΥΑΟΥ? Μεγαλύτερη αξία έχει αυτό από κάποιον οπαδό που ξεροσταλιάζει ώρες και ώρες για να αποκτήσει μία φωτογραφία ή ένα αυτόγραφο? Εκεί λες ΟΥΑΟΥ μόνο και μόνο για την υπομονή τίποτα άλλο.
ενα απντειτ ειναι πως πρν λιγες ωρες 4 ατομα περιμενανε εξω απο το ξενοδοχειο…ενας απο τους 4 ητανε μαζι μου χθες το βραδυ…βγαινει ο μαστειν εξω αγνοοντας τους παλι ολους και τον λεει ο φιλος μου “μας ειπε ο δικος σου να ρθουμε σημερα να μας υπογραψεις…οριστε εδω ειμαστε” και τον κοιταει και παει και υπογραφει στους αλλους 3…ο τυπος εχει θεματα…Ο φιλος που εγραψε για το πανο εχω σκασει στα γελια χαχαχαχαχαχα…στην αθηνα θα κατεβω μονο να τον βρω να του τα ξαναπω!
να φοράς μπλουζάκι rotting christ, θα το εκτιμήσει
α δεν ανεφερα πως 2 παιδια φορουσανε μπλουζα σλειερ και ο μανατζερ τους εδωσε ταλεφτα τους πισω και δεν βγηκανε φοτο κια λοιιπα…
τον λεω απλα “run run follow this vehicle do not miss it…”…ton epriza ton pakistano ta arxidia se olh thn diadromh
έχετε μάθει τιμή εισητηρίου?
Εντάξει ο μαστέην είναι μανιοκαταθλιπτικός δεν θα τον μάθουμε τώρα, προφανώς ο φίλος τον πέτυχε σε άσχημη φάση και αντέδρασε έτσι. Καταλαβαίνω ότι είναι άσχημο να τσαλακώνεται η εικόνα που έχεις για καποιους καλλιτέχνες τους οποίους θεωρείς ινδάλματα, αλλά για τον συγκεκριμένο ξέρουμε χρόνια τώρα ότι πρόκειται για κλινική περίπτωση.
υ.γ Πωλ κανόνισε μην έρθεις αθήνα και τον κάνεις τούρμπο και μας γαμήσεις την συναυλία ε :lol:
Για τον Δημήτρη δεν λες ???
Αυτός δεν είναι ο ένας και μοναδικός (που έχει βγει με όλους) ??? 8)
ειναι κατι που περιμενα απο τον mustaine δεν επεσα απο τα συννεφα…
φαινετε οτι το παλικαρι ειναι κυκλοθυμικος κ περιεργος μεχρι αηδιας…
αλλα παρ’ολα αυτα τον λατρευω…!!