Megadeth/Kvelertak live 20/06/2012 @ Entertainment Stage (Ιερά Οδός 7-13)

Λοιπον θα σας πω ολη την ιστορια να βγαλετε τα συμπερασματα σας…ξεκιναμε μιαμερα πριν το λαηβ περιμενω τον ντεηβ σε εναν ραδιοφωνικο σταθμο που ειχε συνεντευξη,οταν φτανει ειμαι μονος εκει του λεω “ντεηβ ειμαι απο την ελλαδα μπορεις να μου υπογραψεις?”…σταματαει και μου λεει οταν θα βγαινω θα σου υπογραψω 3 διαλεξε ποια θες…βγαινει λοιπον με 30 σεκιουριτι και με αγνοει μεχρι εκει που δεν παει!!!πηδαω σε ενα ταξι ακολουθω το αμαξι και βρισκω που μενουνε…ενω περιμενω απο κατω βγαινει με βλεπει και λεει “οοο φακ”…και μπαινει μεσα και στελνει σεκιουριτι εξω…βγαινει ο ΣΟΝ -ντραμμερ και τους λεει αφηστε ησυχο το παιδι και βγαινει φοτο μαζι μου και μου υπογραφει τα παντα!Το ιδιο και ο αδερφοςτου ο γκλεν -πρωην μελος της μπαντας…,αφου φευγουνε αυτοι φευγω και εγω μετα απο ποση ωρα γιατι επρεπε ναπαω σε λαηβ ICED EARTH που γαμησανε και σεβονται τους φανς μεχρι αηδιας…δευτερη μερα το πρωι εξω απο το ξενοδοχειο…τρωω παλι ακυρο!!!οπως παει στον χωρο τον προλαβαινω ΠΑΛΙ ακυρο…και εκει αρχισα να εκνευριζομαι!Ειχα παρει εισητηριο μεετ εντ γκριτ…μπαινουμε μεσα οταν ερχονται λοιπον ποι κυριοι για φοτογραφια μενω τελευταιος και παω για φοτο με το βινυλιο ραστ ιν πις ηδη υπογεγραμενο απο τον μαρτυ φριεντμαν…Ο σεκιουριτι μου λεει δεν μπορεις να προχωρησεις με αυτο παω στον μανατζερ τον λεω “ηρθα απο την ελλαδα για το λαηβ και δεν μπορω να παρω ενα αυτογραφο???”,μου λεει οχι και τελειωνε γιατι η μπαντα περιμενει να βγειτε φοτο …λεω τελος παντων και παω να βγω φοτο…συστηνομαι στηνμπαντα λεω απο την ελλαδα και τα λοιπα…ο μαστειν βλεπει την μπλουζα μου (Megadeth-The system has failed) και μου λεει δεν μου αρεσει η μπλουζα σου και καπακι με το πουβγαινουμε στην φοτογραφια στην οποια κανει ενα ψευτικο χαμογελο παει στην υπευθυνη και αρχιζει να φωναζει που μας αφησε να περασουμε τα βινυλια γιατι βγηκε μαλακας-οπως ειναι δηλαδη σε ολους…σε αυτην την φαση ερχεται ο ελεφσον σε μενα και μου λεει “Give me the pen” …το ακουει ο μαστειν και τον σπρωχνει και τον λεει “you have work to do” και γυρναει ο ελεφσον και μου λεει “sorry…really sorry”…την ωρα αυτη παιδια απο το μεετ εντ γκρεετ εχουνε αρχισει και γιουχαρουνε τον ντεηβ και του λενε διαφορα…μεταβρισκω τον κρις ο οποιος θυμοτανε και τοονομα μου και μου λεει επι λεξη “Pavlos i am really sorry for what happened you must be a huge fan i was just following orders…do u haveyour stuff so i can sign it now?” του τα δινω και τα υπογραφει ολα εκτος απο ενα και μου λεει “ξερεις που μενουμε?” του λεω ναι…μου λεει ελα μετα θα σου υπογραψω οσα περισεψανε…ηρθε η ωρα του λαηβ οπως ειπα ο ντεηβ χαρουμενος στην σκηνη και ολα καλα μεχρι που με βλεπει πρωτη σειρα…οποτε με κοιτουσε δεν φωναζα δεν τραγουδουσα τιποτα…μεχρι που σταματησε με κοιτουσε και εκανε γκριματσες και ελεγε “you know it is the worst thing in the world to be somewhere you do not wanna be”…τελειωνει το λαηβ και παω στο ξνοδοχειο…βγαινει πρωτα ο σον και ο ελεφσον μου λενε 100 φορες συγνωμη για οτι εγινε ο ελεφσον μου υπογραψε 2 και ο σον 2 που δεν ειχε την προηγουμενη μερα, ο κρις μου λεει ευχαριστω που ηρθες οπως κατεβαινε απο το λεωφορειο και μου υπογραφει τα υπολοιπα και ερχεται η ωρα του ντεηβ…κατεβαινει με μουτραλες και τουσ κοτωσανε την μανα και βαζει τον σεκιουριτι να μας δωσει πενες λεγωντας “tis is a gift from dave guys he has to go to sleep”…και οπως προχωρουσε του φωναζω “SO THAT IS WHO YOU ARE???YEAH WALK YOU CUNT!MR.FRIEDMAN WAS RIGHT…YOU KNOW WHAT HE TOLD ME?HE TOLD ME WHEN YOU WILL MEET DAVE YOU WILL UNDERSTAND WHY I LEFT THE BAND”…μπηκε μεσα και τελος…ΑΥΤΑ!..το συμπερασμα ειναι οτι αμα ακους μεταλ μονο επειδη γουσταρεις την μουσικη πας στο λαηβ τους αν ομως θεωρεις την μεταλ σταση ζωης και σεβεσαι τον εαυτο σου δεν πας και ας ειναι αι οι ζΕΠΕΛΙΝ!!!ολα τα χαμογελα στην καμερα στο μεετ εντ γκριτ και στην σκηνη ειναι ψευτικα…ο αληθινος ντεηβ ειναι εξω…

Λυπαμαι που το ακουω δεν ξερω αν ηταν στις πραγματικα κακες του ο Mustaine αλλα κι εγω το 2010 οταν ειχα meet and greet ητανε μια χαρα παντως!μας μιλουσε κανονικα εκανε αστεια γελουσε ξερω γω,βγαλαμε κ φωτο αλλα κ υπεγραψε μαλιστα κ 2 δισκους κ το backstage Pass μου…και μαλιστα οταν του ειπα οτι ειμαι απο Ελλαδα δεν πιστευε στα αυτια του και ειχε χαζεψει τελειως(το live ηταν Αμερικη στο American Carnage)κ μετα ειχε πεταχτει ο ellefson και μου λεει respect που ταξιδεψα απο τοσο μακρια και με ρωτησε αν του αρεσαμε στο sonisphere κτλ!τι να πεις κυκλοθυμικος μαλλον χαχα :lol:

Ηλίθιος βασικά :wink:

κ λίγα λες…

ητανε απλα ψευτικος φιλς γιατι ρο μεετ εντγκριτ ητανε με αυτογραφα…εδω δεν ητανε…οποτε εκανε τον μαλακα εκει και υπογραφε…ολοι οι αλλοι ειναι καλα ατομα ας κανουνε μπαντες που εναι και μουσικαρες να παω να τους βλεπω…αυτοι τελειωσανε!

Και μετά έρχονται κάτι τέτοιοι τύποι και σου λένε metal is family και τα ρέστα!

HxC ρε! Ποτέ δε θα γεμίσουν στάδια, δεν θα πουλήσουν εκατομμύρια δίσκους και τα ρέστα αλλά τουλάχιστον είναι αληθινοί!!!

αυτο…

δεν ξημεροβραδιάζεται κανείς όμως έξω από τα ξενοδοχεία hardcore μπάντας

εεεεεεε μα πραγματικά…θα τον παντρευτεί κανείς??

Ε ναι γιατί να το κάνεις;;; Αφού απλά ξημεροβραδιάζεσαι μαζί τους αν θες στο club μετά την συναυλία :wink:

όπως έκανες εσύ με τον τύπο από τους αναθεμα και μετά τον έκραζες επειδή δεν είχε όρεξη για φωτογραφίες και αυτόγραφα? :stuck_out_tongue:

μαλάκας ο mustaine, τεράστια έκπληξη.

καλά υπάρχουν και χειρότερα :stuck_out_tongue:

τι λέτε ρε τοφια όρθια?!

ο άνθρωπος διάβαζε την βίβλο αυτόν τον καιρό και πριν λίγες μέρες την τελείωσε.
δεν είχε το τέλος που θα ήθελε και άπλα είναι στεναχωρημένος.!
που θα μου πείτε εμένα για τον dave.

Μαλάκα πρέπει να’χει τρελά προβλήματα ο τύπος. Τρελή κυκλοθυμία.

Πάντως στο meet and greet στην Ελλάδα που’χε πάει ένας φίλος, τα καλύτερα μου είπε για όλους. Συγκεκριμένα η tour manager ήτανε bitch και έλεγε no photos, και γυρνάει ο φίλος μου και λέει στο Mustaine “you mind?” απαντάει “not at all, mate” και βγάλανε φωτό, όλα καλά όλο αγαπούλες.

Οι Iced Earth γαμάνε περισσότερο όμως και τους αγαπώ για πάντα. Μια που αναφέρθηκε δηλαδής.

Εεεε καλά δεν ήταν και ίδιο το σκηνικό. Μέχρι πριν από 1 λεπτό που πήγα έβγαινε και δεν ήταν κουρασμένος. Απλά εγώ δεν είχα βυζά! :slight_smile:

Παύλο μετά το στενό μαρκάρισμα που του έκανες θα σε βλέπει στον ύπνο του και θα ξυπνάει λουσμένος στον ιδρώτα νομίζοντας πως πετάγεσαι από τη ντουλάπα για μια υπογραφή στο rust in peace!

xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxax
axaxa
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxax
axaxaxaxaxaxaxaxaxa

ε νορμάλ λοιπόν είναι, μη τους κυνηγάτε λες και έχουν αυτοί :wink:

Συνοδευα τους νικητες του rocking τοτε…Οντως ηταν στις καλες του:p