Να τα βλέπουν αυτοί που τα σκάνε θες να πεις. Ο διοργανωτής γιατί να μη βάλει το εισιτήριο των Opeth 30? αν ξέρει ότι θα το πουλήσει;
φυσικα και αυτο
πολυ καλο εισητηριο επιτελους!!!
30 ευρω α πα πα πολά είναι
πολύ καλή τιμή, άντε κ εις αλλα…
ανυσηχω δεν εχει βγει κανεις να παραπονεθει για το ποσο ακριβο ειναι το εισητηριο τι εγινε που κρυβεστε ρε λινατσες???
Aν ήταν πιο ακριβό, θα πήγαιναν μόνο όσοι δεν τους έχουν δει ποτέ, δηλαδή όσοι είναι κάτω από 20 :). Τώρα μπορεί να πιάσουν και κανέναν άλλο, ας πούμε ότι μέχρι κι εγώ μπορεί να πάω να τους δω για πέμπτη φορά.
Δε μπορούν να παραπονεθούν. 30 ευρώ για θρυλικό όνομα συν special guests είναι εξαιρετική τιμή!
Η ανθρώπινη βλακεία είναι ατελείωτη … (όχι σαν και το σύμπαν :p:p:p)
Παιδες , μια βοηθεια!
Όντας ασχετος με το ticketarena.gr και χθες παραγγειλα 3 εισητηρια για Megadeth με αντικαταβολη ως τροπο πληρωμης! Η κατασταση της αγορας μου ειναι : WAITCONFIRMATION η οποια απο όσο καταλαβα θα γινει τηλεφωνικώς! Χρειάζεται να κανω τιποτα παραπανω για να επιβεβαιωθει η αγορα μου ή περιμένω την εταιρία να επικοινωνησει μαζι μου;
Αν εννοείς αυτούς που θα παραπονεθούν για τη τιμή μαζί σου:)
Οχι δεν νομιζω να χρειαζετε να κανεις κατι φιλαρακι.Θα σε παρουν τηλεφωνο για επιβεβαιωση και μετα θα σου τα στειλουν
ρε μαλακες ερχετε ο mustaine ρε ο θεος ρε…!!!
Megadeth τρελα ρε γαμω…!!!
Για Ελληνικο support βαλτε Released Anger γιατι ειναι πραγματικα ντροπη τετοια live μπαντα να μην εχει παιξει ενα μεγαλο support της προκοπης. Τοσο καιρο ακουγα κι ακουγα για τα live τους αλλα μεχρι προσφατα δεν τους ειχα δει. Ε μου εφυγε το σαγονι.
Μια σημερινη εικονα του χωρου
http://www.youtube.com/watch?v=3q_Vc1dy1_o
πολυ χαμηλα ειναι η σκηνη…ειναι για καθηστους…
μολις γυρισα απο το λαηβ των κυριων εδω στον καναδα…2λογια και αυριο θα σας τα πω αναλυτικα καθως ειχα και meet and greet κλπ και αλλα…Το καλο της υποθεσης ειναι οτι πλεον ο ντεηβ μιλαει με το κοινο 10 φορες παραπανω!!!Το κακο ομως ειναι οτι πανω στην σκηνη και τα ευχαριστω και ολα και στο μεετ εντ γκριτ σβησανε οταν πηγαινε στο ξενοδοχειο…ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΩ ΣΕ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΗΜΕΡΑ!ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑ ΣΑΝ 2Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΠΑΝΤΑ ΕΒΕΡ!ΜΕ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ…
καλα ειναι τα 30 ευρω για Megadeth αλλα οχι σε αυτον το χωρο
hmmm πες το και στα ελληνικα τωρα να καταλαβουμε γιατι εξοργιστικες :-k
Δεν καταλαβα το κακο της υποθεσης! Εξηγησε το λιγο πιο αναλυτικα ρε!
Ντίβες κι έτσι
δε με νοιαζει αν μιλαει στα παρασκηνια ή αν το παιζει ντιβα…στη τελικη ειναι κ ο Μustaine…
εγω θελω πανω στη σκηνη να γαμανε…!!!