Megadeth/Kvelertak live 20/06/2012 @ Entertainment Stage (Ιερά Οδός 7-13)

MEGADETH, MEGADETH AGUANTE MEGADETH!
:yahoo:=D>

Εφτασε η μεγαλη μερα…

[B][SIZE=“3”]MEGADETH ΡΕΕΕΕΕ…[/SIZE][/B]:vibrate::vibrate::vibrate:

Ανυπομονω να περασουν οι ωρες, να ακουσω παλι live τις κομματαρες… Το μαγαζι το ξερει κανεις, εχει παει κανεις εκει σε συναυλια?

πείτε καμιά πληροφορία για τον χώρο! δεν έχω ξαναπάει και θα πάω με αυτοκίνητο.

Φημες λενε για μπλουζακια των Megadeth στα 30ε…Θα γελασουμε 8)

Παμε να δουμε ρε τι θ γινει ρε Μαστενη!!!You take a mortal man…AGUANTE MEGADETH!!!

Φυγαμε… Ευχομαι σε μια αξεχαστη συναυλια με καλο ηχο, τον Dave με κεφια και καμμια καλη εκπληξη στο setlist. Και φυσικα ικανοποιητικη ωρα να τους απολαυσουμε…

[B][SIZE=“4”]MEGADETH ΠΑΡΤΕ ΜΑΣ ΤΑ ΜΥΑΛΑ…[/SIZE][/B]:vibrate::vibrate:

Ποια μπαντα επαιζε μετα τους Kvelertak ?

Πολύ βαβούρα για το τίποτα οι Kvelertak. O λόγος που παίζουν με 3 κιθάρες ? O ήχος τους στον 1ο εξώστη ήταν χάλια . Το ίδιο μου είπαν και παιδιά που ήταν στην αρένα κέντρο.

Megadethara εγγύηση . Δεν χρειάζονται λόγια

πριν λιγο γυρισα.θεση πανω διαζομα δεξια.ηχος και στις 2 μπαντες καλος.KLEVERTAK:ενταξη καλοι ηταν.δεν τους ειχα ξανακουσει.κεφατοι.ο τραγουδιστης να δινει κανονικα,και να κανει που και που crowd surfing.ο κοσμος ειχε συμετοχη.και τα moshpit να παιρνουν φωτια.μας ζεσταναν αρκετα πιστευω για το κυριο πιατο.MEGADETH:αυτη ηταν η 5η φορα που τους εβλεπα.ενταξη νομιζω οτι [SIZE=“5”]ξεσκισαν[/SIZE]δε λεω οτι ηταν το καλυτερο live,αφου το επος του 97’δυσκολα ξεχνιεται.αλλα ηταν πολυ καλοι σημερα.μακαρι να ειχαν μεγαλυτερο σετ και να επαιζαν μερικα παλια ακομα.στο Peace Sells… But Who’s Buying? εχουμε και την εμφανιση του Vic Rattlehead αλλα eddie φαση.

Eπίσης ο χώρος ότι καλυτερο έχω δει στην Ελλάδα σε κλειστό ! Μακάρι να δούμε και άλλα live εκεί !

Εχω ελαχιστες δυναμεις για να πω οτι

Αυριο τα υπολοιπα θα με παρει ο υπνος.

και καλη ακουστικη ειχε.φωναζαν οι απο κατω και ακουγοταν παντου.ναι και γαμω τους χωρους,αλλα η σκηνη ειναι λιγο χαμηλα.

Πες ότι μας κάνεις πλάκα! Μακριά από αυτό το γαμώκουτο, δεν έχω ξαναζήσει πιο χάλια ήχο. Καλός και άνετος ο χώρος, αλλά μια βαβούρα ακουγόταν, η φωνή του Dave σχεδόν καθόλου. Μάλιστα, θυμήθηκα μια αίσχος συναυλία των Deep Purple το 99 σε μια αίθουσα του ΟΑΚΑ που είχε τρομερή αντίχηση. Άκουγες τον Gillan μπροστά, και έναν δεύτερο Gillan από πίσω. Σήμερα η διαφορά ήταν ότι δεν άκουγα κανέναν Dave, οπότε κανένα πρόβλημα! :slight_smile:
Η μπάντα πάντως σήμερα ήταν πολύ καλή, νομίζω πιο ορεξάτοι απ ότι πριν 2 χρόνια στο Sonisphere. Αρνητικό σημείο στο setlist κάποια μέτρια κομμάτια από το Thirteen, τα οποία ήταν όμως αναγκαίο κακό. Ακούσαμε πάντως κάποιους αιώνια αγαπημένους ύμνους. Well done εν ολίγοις, προετοιμαζόμαστε για Machine Head τώρα.

[SIZE=“5”]Peace Sells… But Who’s Buying?[/SIZE]#[SIZE=“5”]Peace Sells… But Who’s Buying?[/SIZE]

Λοιποοον, γυρισα κι εγω :smiley:

Kαταρχην χωρος οκ, αρκετα μεγαλος, αλλα ο ηχος ηταν ενα παραπονο, που δε ξερω αν ευθυνεται αποκλειστικα το κλαμπ.
Κvelertak μας ψιλοπηρε ο υπνος σε μια φαση, οποτε δε λεω κατι.
Μegadeth, ΟΚ, ο ηχος ηταν σαπιος, αλλα ΟΚ ηταν παρα πολυ καλοι. Βασικα δεν ειμαι αντικειμενικος και τιποτα να μην παιζουν θα σου πω οτι γαμανε!
Setlist παρομοιο με αυτα που ειχαν ποσταριστει

Νever Dead, Headcrusher, Hangar 18, Trust, In my darkest Hour, She Wolf, DAWN PATROL, POISON WAS THE CURE, Sweating Bullets, A Tout Le monde, Angry Again, HIGH SPEED DIRT (AAAAAAAAAA), Guns, Who’s life…, Public Enemy, Symphony, Peace Sells, Holy Wars

Επισης, ΡΕ ΑΝΙΩΘΟΙ, σου παιζει ο αλλος High Speed Dirt το κερατο μου και δε κουνιεται φυλλο και αντιθετο γινεται ψιλο-χαμουλης στο Public Enemy. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ

Κοσμος, ο,τι να ναι, ο καθενας εκανε ο,τι γουσταρε, ενα σωστο mosh δεν ανοιχτηκε.

Τελος παντων.

[B][SIZE=“4”]ΜΕGΑDETH[/SIZE][/B]

Παιδια εχασα το κινητο μου, ενα μαυρο HTC Desire HD, καπου στο Hangar 18…
Αμα καποιος χριστιανος βρηκε/ξερει τιποτα ας βοηθησει!
Ευχαριστω

Kvelertak τα εδωσαν ολα και ηταν καλη προθερμανση. Αλλα μετα ηρθαν οι Megadeth, τι να γινει.

Απο εκει που ημουν, αν εξαιρεσετε οτι η φωνη χανοταν που και που, ο ηχος ηταν κομπλε.

Κατα τ’αλλα, εσπειραν, γαματο setlist (HIGH SPEED DIRT ΛΕΕΙ!), οταν μπηκε το Dawn Patrol πηγα να παθω κατι εγκεφαλικα γιατι περιμενα το Rust μετα, Peace Sells ολεθρος, In My Darkest Hour αγαπη και και και…Οκ, ενα Hook In Mouth, ενα Mary Jane, ενα Tornado Of Souls (που ειναι οεο?) θα ηταν ιδανικα, αλλα ας μην τα θελουμε ολα δικα μας. Μια χαρα περασαμε, αντε να ξαναρθουν.

Eπισης, κλασικο χαλι η φωνη Του, αλλα γι αυτο το λογο τον λατρευουμε. Για αλλη μια φορα ηταν ΟΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ.

Επισης, να αναφερω πως με εκνευρισε τρελα ο κοσμος στην αρχη. Σταδιακα εγιναν πιο ανθρωπινα τα πραγματα, λιγο ατσουμπαλα πιτς, αλλα δεν ηταν ασχημα.

Ποσο πιο χαλι να γινει? :stuck_out_tongue:

Δε ξερω, να προλαβω ποστ που θα λεει οτι δεν ηταν καλη η φωνη του :wink: