Όχι ρε φίλε, Dawn Patrol, Poison Was The Cure και High Speed Dirt λέει.
Την έριξε την [I]πενιά[/I] του ο Broderick ?
Tην εριξε, την εριξε. Κριμα που δεν μπορεσες να ερθεις εσυ κι ηταν αλλοι ασχετοι που καθοντουσαν αγαλματακια
καλα δεν έχω λογια! τρομερό λαιβ! γαμησαν οι μεγκαντεθ κ ο γιγας ο dave.
καμια σχεση με το 2010, οπως είπαν κ τα παιδια, ηταν πιο καυλωμένοι σημερα.
Μαστειν εισαι θεος ρε!
το σετλιστ οντως θα μπορουσε κ καλυτερο ομως.
το μαγαζι γαμάτο, ο ηχος οχι τοσο καλός.
οι kvelertak ημουν αλλού και δε τους προσεξα, αλλα ζεσταναν το κοσμο καλά.
merch 30E, να τα βάλουν στο κώλο τους.
υ.γ. μετα το λαιβ, βρηκα το μετζελο απο τα ημισκουμπρια σε φαγαδικο στο γκαζι, με τον οποιο κ βγαλαμε κ φωτο, ο οποιος κ αυτος ηταν στη συναυλία!! μ δειξε κτο εισιτηριο του κιολας.
επισης απο ημιζ θυμαμαι κιολας και τον μιθριδατη, που ειχε σκασει στους saxon.
ρισπεχτ απλα
Γυρισα και εγω τωρα… Kvelertak δεν προλαβα σχεδον καθολου, οποτε δεν εχω γνωμη. Οι Megadeth γαματοι, καλυτεροι απο το 2010 και πολυ πιο ορεξατοι ολοι και ειδικα ο Mustaine. Φοβεροι εκτελεστικα, δουλευει ρολοι γενικα η μπαντα και μακαρι να μεινει σταθερο αυτο το line-up για χρονια. Απο εκει και περα προσωπικα δεν μου αρεσει το High Speed Dirt και κριμα την εκπληξη (για τα γουστα μου παντα) και βαρεθηκα σε Guns, Drugs, & Money. Ηθελα καπως διαφορετικο το setlist, μου ελειψε που δεν μας επαιξαν το Foreclosure Of A Dream, αλλαζα ανετα με καποιο αλλο το Head Crusher και το Whose Life (Is It Anyways?), ηθελα τρελα το Tornado Of Souls, το Wake Up Dead και αλλα… Αλλα το 'χουμε πει δεν μπορει να ειναι ολοι ευχαριστημενοι με το setlist. Ο ηχος ενω στην αρχη ηταν καλος, απο το Angry Again και μετα καπως χαλασε, η φωνη δεν ακουγοταν οπως επρεπε, το μπασο ηταν πιο δυνατα… Προς το τελος μου φανηκε να φτιαχνει, αλλα ισως ηταν λογω του οτι ειδικα στα 3 τελευταια κομματια ημουν “αλλου”… Καποια ωραια πιτ, καποια αλλα ακυρα απο πιτσιρικαδες, καλος ο κοσμος παντως, αποθεωνε οπως επρεπε. Ο χωρος καλος, αλλα η σκηνη ηταν πολυ χαμηλα. Απαραδεκτες οι τιμες στο merchandise στην περιοδο που βρισκομαστε.
Εν κατακλειδι περασα παρα πολυ ωραια, το ευχαριστηθηκα, ιδρωσα, ξελαρυγγιαστηκα, αλλα κατι μου λειπει για να το χαρακτηρισω τελεια συναυλια. Ισως φταιει το setlist και ο ηχος, ισως το οτι ηθελα να παιξουν λιγη ωρα παραπανω… Αναμενω την επομενη φορα για ακομα καλυτερα.
Ρε μαγκες σορρυ, οσοι λετε για ωραια mosh που τα ειδατε??
Aπο το τουιτερ κ φεισμπουκ του ΜεγκαΝτειβ καμια ωρα πριν την συναυλια
"Greece is beautiful. Although I hoped they would leave the Eurozone economically, physically still breathtaking and the people are nice. " Τα συμπερασματα δικα σας αφου ταχθηκε και στο λαιβ με το μερος μας κοινωνικοπολιτικα!Ο χωρος ειχε καλο κλιμα κ εξαερισμο και οντως απαραδεκτα τα 30 ευρω για επισημο μερτς.Ο κοσμος εμενα μ αρεσε πολυ γτ ηταν ολων των ηλικιων (συν καποια καλα νέτα κ μικρης κ μιλφουσας ηλικιας!! ) κ συμμετειχε παρα πολυ δυναμικα εως συγκινητικα!Οι βικινγκς ΚΒΕΛΕΡΤΑΚ τουτοι οι berserkers π θ ελεγε και ο Ζακκ ο Γουαιλντ πραγματικα πιστευω κερδισαν πολυ κοσμο κ ηταν παρα μα παρα πολυ θετικη με τα μπιτατα εως χορευτικα και προπαντων headbang-ισια ριφφακια τους.τους ακαταλαβιστικους στιχους και το εντονο παιχνιδι με το κοινο και τα σερφαρισματα του τραγουδιστη πανω σε αυτο επι 3 παρακαλω!!!Ιδανικοι για opening act κ ηρθε η ωρα των θεων MEGADETH.Ηχος τελειος,μπαντα σε εκτελεστικο μερος παγκοσμιου επιπεδου το λιγοτερο με ειδικη μνεια στον Ελλεφσον που ενταξει τ μπασο δεν λεγεται.Για μαστενη ξερετε κιθαριστικα δαιμονιωδως τελειος και ο μπροντερικ αλανθαστος οπως κ ο σων!Η φωνη του μεγκαντειβ ειναι πολυ καλυτερη απο το 10 οπως κ η μπαντα π θ συμφωνησω ηταν εφηβικα καυλωμενη σημερα σε σχεση με το τοτε σαππορτιλικ στους 'Ταλλικα!Ο κοσμος συγκλονιστικος ειδα απο κοριτσακια 15 μεχρι θειους 55 να τραγουδουν.Ολα τα λεφτα στο Holy Wars εκει π εκανε τις συστασεις κ εμεις το πηραμε σερι κ τραγουδουσαμε μεχρι το “σσστ” μπας κ γινουν οι συστασεις.Επισης επικος ο Προεδρας Δαβιδ π μιλησε για την κατασταση στν ελλαδα κ πως οι κυβερνησεις μας γαμαν κ εμεις εχουμε την δυναμε (δεν το δειξαμε David μου,δεν το δειξαμε).Headcrusher, Hangar 18, Trust, In my darkest Hour, She Wolf, Dawn Patrol,Poison Was The Cure, Sweating Bullets, A Tout Le monde,Public Enemy Νο.1, Symphony Of Destruction ,Peace Sells ,Holy Wars ονειρικα και συγκινητικα τελεια ενω οσα παρελειψα Νever Dead,Angry Again,High Speed Dirt,Guns Drugs Money, Who’s life is anyway απλα ευχαριστα!Ολοκληρωμενα τελεια αντε και του χρονου! 8)
Μπορεί να μην ήμουν εκεί,αλλά το High speed dirt σας έχει όλους για πρωινό.
Πες τα γαμω την τρελα μου, γαμω
http://www.youtube.com/watch?v=wGZv8z7xf48&feature=youtu.beMEGADETH-HIGHT SPEED DIRT.LIVE IN ATHENS 2012
Απλα οπως ειπε και ο Dave ειχαν να το παιξουν σε live περιπου 15 χρονια και δεν θυμοταν τα λογια. Αυτο φανηκε και απο το χαρτι που του εβαλαν μπροστα με τα λογια αλλα και το οτι σε πολλα σημεια δεν τα θυμοταν,τα διαβαζε και δεν ακουγοταν καλα η φωνη του. Σε γενικες γραμμες παντως τα σπασανε,εγω εμεινα αρκετα ευχαριστημενος με ολα,παρολο που εχω το παραπονο του Wake Up Dead.
Τους ξανα περιμενουμε συντομα με μεγαλυτερο και καλυτερο setlist.
DAVE…FUCK THE GOVERNMENTS
Πολύ καλή έκπληξη. Κομματάρα.
Εγώ δεν πήγα, τους έχω δει 4 φορές. Το μόνο που με έψηνε ήταν ο κλειστός χώρος, αλλά τελικά δεν ήταν αρκετό.
ρε φιλε ποσο δικιο εχεις… καθομουνα και γκαριζα μονη μου κι εσπρωχνα τους διπλανους αλλα τιποτα!
Eμενα μου αρεσαν και οι Kvelertak αρκετα παντως,στην αρχη κυριως,γιατι μετα ξεφουσκωσαν καπως.
Νταξει για MEGADETH τι να πω τωρα κι εγω,απο αποψη αποδοσης και καυλας,η μπαντα ηταν υπεροχη,πολυ καλυτεροι απο το 2010,επαιξε ρολο και το οτι ηταν headliners πιστευω.Ο ηχος πραγματι δεν ηταν και ο καλυτερος,οπως επισης ηταν λαθος που η σκηνη ηταν τοσο χαμηλα,αλλα αυτα σιγουρα δεν ηταν ευθυνη της μπαντας.Στα pit η μαλακια ηταν οτι βιαζοντουσταν πολυ να χωθουνε και το γαμαγαν,αλλα γενικα επεσε τιμιο ξυλικι.
Σεβασμος στο τεραστιο Elefson,προσκυνημα στο Dawn Patrol.
Ποναω σε ολο μου το σωμα αλλα νταξει δεν πειραζει,δυο-τρεις που εφαγα στα δοντια βεβαια ηταν επιπονες,αλλα οκ:p
Και του χρονου!
το μόνο που έχω να πω προς το παρον είναι ότι το high speed dirt ήταν εντελώς απρόσμενο και καύλωσα πολύ άσχημα τη ζωή μου. κρίμα που υπήρχαν πολλοί άνιωθοι.
όσο για το tornado of souls είναι ακόμη παράπονο, αν και το περιμέναμε. αλλά το wake up dead ρε πούστη; είναι το πρώτο κομμάτι τους που έχω ακούσει
Ρε σε λάθος συναυλία ήμουν ? Να πεί κανείς οτι οι Overkill σκοτωσαν, να του σφίξω το χέρι. Οι Megadeth ψες ήταν τζούφιοι. Και, ποιά φώνη του Dave ? Ατελείωτη βαβούρα και τα κομμάτια άνευρα και παιγμένα “κοντά στο έδαφος” για να ακουστεί λίγο ο Dave.
Τέσπα, απο σπόντα και με πρόσκληση μπήκα, αλλά θα θελα τα $ μου πίσω έτσι κι είχα πληρώσει. Όχι επειδή αγαπάμε να εθελοτυφλούμε, ή επειδή τα βλέπουμε πρώτη φορά.
Καλα το set list άθλιο, μας πέθαναν στην countdown εποχή, που την θεωρώ χάλια , ενω δεν έπαιξαν κλασσικά όπως το wake up dead . Γενικά προτίμησαν light και εμπορικά τραγούδια . Πάντως πολυ ζεστός με το κοινό ο munstain ,καμία σχέση με παλιότερες εμφανίσεις . Ο χώρος πολυ καλός, για τα ελληνικα δεδομένα .
Εντάξει καλα ήταν, δεν είχα και ιδιαίτερες απαιτήσεις . Οποιος ήθελε thrash μακελειό ας πήγαινε overkill . Αυτή ήταν συναυλια δυναμιτης .
επαιξαν πολυ καλα εχθες
δεν ειχα και πολυ καλο ηχο εκει που ημουν(μπροστα αριστερα)
ειχα και εναν μαλακα διπλα μου και σαν Ρουβιτσα εκανε και μας τα εκανε μπαλονια οποτε πλησιαζανε και οι 2 Dave
ουρλιαζω μαζι σου
15 χρονια ειπε οτι ειχαν να το παιξουν
2 κομματια επαιξαν απο το Countdown τοσο πολυ το μισεις?
Και, ναι, συμφωνω, το Poison Was The Cure το ακουω καθε μερα στο ραδιοφωνο, τρελη εμπορικουρα.
Γελαω με κατι ποστς εδω μεσα, δεν λεω πως ηταν η απολυτη χεβυ/θρας/οτι θελετε μεταλ συναυλια στην Ελλαδα, αλλα, εκτος ηχου, πιστευω οτι αφησε τον καθενα τουλαχιστον ικανοποιημενο.
Ε αν παιζουν High Speed Dirt και τους κοιταει ο κοσμος σαν να παιζουν διασκευη, μην ζηταμε και εκπληξεις ε.
3 κομματια επαιξαν απο αυτον τον δισκο
Οπως προειπα, στο συγκεκριμενο κομματι,φανηκε οτι ο Dave δεν θυμοταν καλα τα λογια και μαλλον αρκετοι ειδικα απο τους πιτσιρικαδες,δεν το ηξερεαν καλα να πω, δεν ακουγαν να πω,δεν ξερω. Παντως εαν δεν του ειχαν βαλει το χαρτακι με τα λογια,σημερα ισως να μιλουσαμε για αλλο θεμα και οχι για ολη την συναυλια.